CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22203
14.12.13 09:09
@bozenkakatenka píše:
Zdravím :mavam: Držím palečky at dušiček pěkně tmavne :)
Jinak ta Praha je asi fakt začarovaná :dance:.Známym to taky nešlo a jeli do Prahy a už mají skoro roční Viktorku :),ale nám třeba stačil výlet do Rožnova pod Rad. a termín porodu máme 1.4.14 a bude to Toníček :dance:

Jj, clostík a nosifol udělali svoje, že?? :lol: :lol: :lol: A my taky budeme mít Viktorku, pokud to nebude překvápko a nebude to Matyášek v růžovém. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.12.13 09:09
@Campari1 píše:
@Selfi to jsou po ránu zas dobré zprávy :lol: to je fajn, když je venku hnusné depresivní počasí :zed:

Kdééééééééééé??? 8o 8o 8o Tady svítí sluníčko :P :P :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.12.13 09:10
@Campari1 píše:
@vanil ta tzv. prstíková metoda je v podstatě taková domácí inseminace, že? :P taky nic pro mě, ale moje ségra takhle taky otěhotněla, tak mám krásnou neteřinku :lol:

Já ji taky vlastně vyzkoušela. Ale teď si neuvědomuji, jestli jsem to v Praze takhle zkusila nebo ne. :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.12.13 09:11
@vanil píše:
@babulka01 takže Praha! :).. tak to si nechám líbit)))).. to je vcelku příjemná metoda :lol:
Jsem si říkala, že už to máš za pár. Kdy máš přesný termínek? K té tvé radě nosifol+ clostil jsem se ještě nedokopala. :D

Ono to ne na každého působí. ;) ;) ;) Myslím ta kombinace. A termín mám podle ms 31.1., ale malá měla v 33 tt teď už 2,5 kg, dr. se mě ptal, jestli jsem v 35 tt, tak je docela možné, že to bude třeba i dříve. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.12.13 09:14

@babulka01 hm.. tak to bude pořádný kus ženské :potlesk:.. a Viktorka fakt nádherné jméno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.12.13 09:15
@vanil píše:
@babulka01 hm.. tak to bude pořádný kus ženské :potlesk:.. a Viktorka fakt nádherné jméno!

Já to teda beru, že to je fakt odhad a že tam je těch +-300 g :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.12.13 09:32

@Selfi Tak ten digitální CLEARBLUE fakt nelže, takže žádný dušík, ale normální těhotenství :potlesk: Takže nakonec ani to IVFko nepodstoupíte. Ty jo, má to ale někdo štěstí. Já měla naposledy pozitivní test v cervenci 2007 a ze dvou// je 5 letý syn :D Ty jo, že bych zkusila tu Prahu po Novém roce? Ovulační testy mám (velkou zásobu :D ) a prstíky taky :oops: Fakt je, že o tom výletu do Prahy uvažuju už hodně dlouho, ale vždy jsme nakonec s drahou polovičkou zvolili jinou destinaci :nevim: A ted vím, že zázraky se dějí hlavně v té Praze :lol: A jaký vybrat hotel k početí, neporadíte? :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.12.13 09:36

@Selfi Musela jsem tu fotku s CLEARBLUE testem ukázat manželovi…jak se mne snažil pořád dostat od počítače :D Tak ted už ví, na co tak zasněne koukám a usmívám se jak sluníčko. Už to ví tvůj manžel nebo bude překvápko? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 09:42

@vanil pro mě taky ne!!! jsem to zkusila poprvé!!!§ :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 10:01

Vrchní je dnešní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.12.13 10:06
@Bolivie200 píše:
@Selfi Tak ten digitální CLEARBLUE fakt nelže, takže žádný dušík, ale normální těhotenství :potlesk: Takže nakonec ani to IVFko nepodstoupíte. Ty jo, má to ale někdo štěstí. Já měla naposledy pozitivní test v cervenci 2007 a ze dvou// je 5 letý syn :D Ty jo, že bych zkusila tu Prahu po Novém roce? Ovulační testy mám (velkou zásobu :D ) a prstíky taky :oops: Fakt je, že o tom výletu do Prahy uvažuju už hodně dlouho, ale vždy jsme nakonec s drahou polovičkou zvolili jinou destinaci :nevim: A ted vím, že zázraky se dějí hlavně v té Praze :lol: A jaký vybrat hotel k početí, neporadíte? :P :P

Já byla u kámošky. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
14.12.13 11:07

Holky udelaji mi odber krve v EF bez objednani kdyz tam prijdu rano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 11:29

@babulka01 malý měl v tom 32tt, když se narodil 2100g.. takže myslím, že kolem porodu by měl před 4 kg :)… dcera měla 3950kg 14 dní po termínu (rodila jsem 41+6 což bylo na palici!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 11:30

@Bolivie200

:) jo, zajeď si do tohoto hotelu a je to na tuty :)

tento to byl:):
http://www.expoprag.cz/

ale počkej si na slevomat :)… jinak je dost drahý :)!!!my to samo měli přes slevomat!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 11:36

@Bolivie200 ne, neví to nikdo, kromě emimina :) a mne!,… pořád tomu nějak nevěřím a hlavně… ještě nejsem ani v termínu ms, takže fakt jsem při zemi a ani nemám potřebu to nikde říkat… bojím se:)! holky…jen mi přijde šílené, že jsem otěhotněla na den stejně jako se synem… to je prostě mazec…říkala jsem si, že bude ve stejném znamení jako já (jsem panna),ale tím, že se narodil dříve, tak je nakonec úplně jiné :)---tak že by druhý pokus???

jinak manželovi uvidím, jestli to nedostanu a jestli ne, tak mu to asi řeknu…

a holky, mám to dostat pondělí, úterý-..

teď, co jsem byla naposledy těhotná– v tom březnu, tak jsem mu to řekla na lavičce uvnitř v domu kultury Ostravy na nějakém divadelním představení…bylo to asi 2 dny zpoždění…

no a co myslíte-..?? ve středu jdeme na Pavla ŠPORCLA zase do kulturáku… že bych mu to po téměř roce řekla znovu na stejném místě :* :lol: :lol: :lol:… to je prostě síla… fakt dejavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí