Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak zítra to vidím alespoň na hromadný výlet do ostravské Zoo..ale moc to nerozjíždějte, ať tady pak nemám nějaké šimpanzky
![]()
Tak dneska zase světloulinká čárka v limitu a k tomu bonus… jsem měla strach, že je falešná, tak asi není
![]()
Ahoj tuším že od 22.12.-2.1. tam nejsou. Včera jsme tam byli s manžou poprvé na konzultaci. Fantastický přístup ![]()
@Selfi moc krásné, tak hlavně ať se „pražáček“ drží zuby nechty ![]()
@Ha-ni jj..
teste je po zaschnutí taky krapet silnější než včera-… tak můžu říct, že sílí… akorát mám zamlžený foťák, jsem ho nechala přes noc v autě
a mobilem to moc nejde…(digitál je focený mobilem)
Zdravím
Držím palečky at dušiček pěkně tmavne ![]()
Jinak ta Praha je asi fakt začarovaná
.Známym to taky nešlo a jeli do Prahy a už mají skoro roční Viktorku
,ale nám třeba stačil výlet do Rožnova pod Rad. a termín porodu máme 1.4.14 a bude to Toníček ![]()
@Selfi no teda dobre rano! toto vypadá nadějně!! ![]()
Prstíková metoda, nic moc pro mě, ale jestli to potvrdíš tak na to jdu
![]()
@Selfi to jsou po ránu zas dobré zprávy
to je fajn, když je venku hnusné depresivní počasí ![]()
@vanil ta tzv. prstíková metoda je v podstatě taková domácí inseminace, že?
taky nic pro mě, ale moje ségra takhle taky otěhotněla, tak mám krásnou neteřinku ![]()
@babulka01 takže Praha!
.. tak to si nechám líbit)))).. to je vcelku příjemná metoda ![]()
Jsem si říkala, že už to máš za pár. Kdy máš přesný termínek? K té tvé radě nosifol+ clostil jsem se ještě nedokopala. ![]()
@Campari1 jojo slyšela jsem to také od naší pojišťovačky, že po mnohaletém snažení přikládá úspěch právě tomuto…
.. ještě si to nechám potvrdit Selfi.. a pak tradaa na to
.. jak mimuško? první Vánoce pospolu co?
.. jaká úspěšná metoda byla u vás?
@Selfi píše:
Tak dneska zase světloulinká čárka v limitu a k tomu bonus… jsem měla strach, že je falešná, tak asi není![]()
![]()
To si pííííííš, že není falešná.
![]()
@bozenkakatenka jupíí rožnovskému Toníčkovi ![]()
My máme chaloupku u Rožnova, snažení tam bylo už x krát, takže u nás Rožnov nefunguje ![]()