Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marruš to chápu. Ta nervozita a to čekání počínaje celým procesem IVF asi jen tak neskončí, co?
Pokud se drobečci dobře otočí, tak by ti mohli říct už i pohlaví?
@kaczule1 no, to už by mohli. Jenže, ty děti jsou přece jen moje a manžela, takže musí být po nás, a tak bych se nedivila, kdyby si zase dělali co chcou
A nevím, jak to mají ostatní, ale takové ty nervy, ty mám v podstatě pořád před každou poradnou ![]()
Holky, chtěla jsem se zeptat. Už nevím, kdo to byl, ale někdo měl taky problém s spg. Moje ségra jančí, že nemůžou mít s přítelem děti (resp. ona má jedno z prvního manželství). No a ten její má prý 10% a ještě málo pohyblivých spermií. Čím se to sperma dá ovlivnit? Nějaké zkušenosti? ![]()
@Marruš No s tím u nás problém nebyl, tak neporadím. Vím ale že od kamarádky manžel měl dost špatné sperma a po zobání nějakých vitamínů se mu to dokonce zlepšilo na normospermie
Mám ti zjistit, co zobal?
@kaczule1 jj, já ji totiž nemám jak pomoct, protože my měli spg super. Děkuji moc.
@carlita Moc děkuji, nejsi první co toto říká o těch kostech ![]()
@Marruš mě se zdá, že jsem kdesi četla zinek, či rovnou SELZINK (selen-zinek), ale nejsem si jistá.
Kacko tak to se zitra mozna rano zahlednem, budu tam uz pred 7h, drzim pesti, musi to byt paradni pocit, videt dalnice a cekat jen na hodnotu hcg
!
Marusko, Kaczuli a ostatni diky
![]()
Pěkný večer děvčat,už delší dobu Vás tu čtu a měla bych pár dotazu prosím Vás..
Mám za sebou své první ivf a bohužel nepovedené…večra negativní testy a předevčírem jsem začala krvácet,tak jsem to čekala.Zajímám se o Eurofertil a ráda bych se zeptala jak je to s objednací dobou na konzultaci???A jestli máte někdo zkušenost s minimálkou v EF???Já nemám pojištovnu se kterou Ef spolupracuje a to asi bude probůém??Moc děkuji za názory Kačka
@laura83 na zítřek držím všechno co mám,aby bylo co nejvíc vajíček.
ET budeš mít v pondělí. Mi dr. říkal, že pokud by to nějak hořelo tak i v sobotu může být ET ![]()
KačkoM zítra bude krásná hodnota hcg ![]()
Marruš musela jsem se pousmát, jak píšeš, že když je všechno po UTZ v pořádků, že se usmíváš na každého
Úplně jak bych viděla sebe, taky to tak budu prožívat
Věřím, že bude všechno v pořádků. Muj tip je , že budeš mít holku a kluka
![]()
Vanejko neboj Jarošek něco vymyslí
Drž se holka zítra
![]()
Kaczule přesně tak IVF začíná jedno velké čekání
.Ale my to tady všichni zvládneme a miminka se dočkáme. Někdo dřív a někdo později. ![]()
@kačka myška vítám tě mezi námi ![]()
Mrzí mně to nepovedené IVF,ale věř, že jednou se to povede a miminka se dočkáš ![]()
Jinak já jsem čekala měsíc než jsem šla na konzuzltaci. S minimálkou nemám zkušenosti,ale holky ti tady určitě poradí.
Můžu se zeptat kde chodíš do Caru?
@kaczulina ahoj chodili jsme nebo spíše dojížděli do FN Olomouc…já Vás tady čtu už asi od ledna a moc mě vždy povzbudíte,já sice už děti mám,ale vdala jsem se manžel nemá a chceme miminko a myslím že dotor Jaroš je kapacita…snad by nám pomohl…právě si říkám že za konzultaci nic nedám… ![]()
@kačka myška určitě zkus konzultaci a uvidíš jak se s dr. domluvíte
Já jsem s dr.maximálně spokojená a neměnila bych i když první IVF nevyšlo
Všechno mi vysvětlí i pětkrát, když mi není něco jasné
, kdykoliv jsem potřebovala tak jsem mu volala i o víkendech a vždycky mi vyšel vstříc
Sestřičky jsou taky fajn a tady tato diskuze je opravdu suprovní. ![]()
@kaczulina moc ti děkuji určitě se objednám a budu se těšit až se ozvou ještě děvčata se svými zkušenostmi…přeji pěknou dobrou noc jdu už do peřin…a děkuji ti moc za odpovědi pa pa
@kačka myška dobrou noc
Cinkni si tam co nejdřív dr. má pak přes prázdniny dovču, tak aby si zbytečně dlouho nečekala.papa