CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
6.6.12 08:46

@kačka myška má komentář nad tvým z dneška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.6.12 08:46

@Lenik1 ahojky :mavam: dostala jsem tip, že jsi byla v Ef na minimálce,mohla bych se zeptat jak to probíhalo a kolik tě to asi vyšlo korunek??A moc gratuluji k holčičkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.6.12 08:47

@kaczule1 našla jsem děkuji mooooc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.6.12 08:50

@kaczule1 ;) jéé, tak držím moc palce :hug: :hug:
Ostatní na dneska do EF samozřejmě taky :hug:
@kačka myška Ahoj :mavam: , s minimálkou nevím, ale na konzultaci jsem čekala 14 dní ;) ;) Jinak s EF jsem byla spokojená, až na čekací doby v čekárně. Takové 2 hodinové zpoždění bývalo časté :zed: Jinak přístup a hlavně vysvětlování dr. super :) Tak snad budeš spokojená i ty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.6.12 09:08
@kačka myška píše:
@Lenik1 ahojky :mavam: dostala jsem tip, že jsi byla v Ef na minimálce,mohla bych se zeptat jak to probíhalo a kolik tě to asi vyšlo korunek??A moc gratuluji k holčičkám :)

Ahojky, ano, já byla 2× v EF na minimálce. Bylo to tedy mé 4.IVF (1.minim.) to jsem stimulovala jen Clostilbegytem, + jsem dopíchávala 2× Menopur, vajíček byly 3ks, ale jen jedno se oplodnilo a to se taky zavedlo.. ale NIC! To nás vyšlo, myslím nějakých 17.tis.
Tak jsem šla za nějaký ten měsíc znova, měla jsem nasazený Prednison 1×1, těhu vitamínky, atd., začla jsem znova jen clostilem, ale to už bylo o ničem, měla jsem na každé straně po jendom folikulu, každý byl jinak velký, v pátek byla KO a v pondělí mělo být OPU, ale ten větší by praskl, tak jsme to raději stopli a domluvili se s Dr., že hned další cyklus začnu znova, ale s Fostimonem! Takže jsem od 2.DC začla píchat fostimon 150IU (2amp), myslím že jsem píchala celkem 7dní, úroda už byla lepší, sice jen na pravém vaječníku, ale měli jsme 6 krásných vajíček, 5ks se oplodnilo, 4ks se dál vyvýjely a zůstaly 2, prý krásné blastocysty, ty se zavedly.. obě se chytly, ale pak se jedna ještě dokonce rozdělila a čekali jsme trojčátka.. viz podpis.. ale to už je další dlouhá kapitola..
Takže po redukci máme jednovajky holky! :palec: No a za tento pokus jsme platili 21,5.tis., + 6,5tis. léky, doufám, že si to pamatuju dobře! Takže cenově hodně slušné, na to, že jsem si komplet hradila vše sama, včetně UZ, byla jsem maximálně spokojená!!!
Omlouvám se,že jsem se rozepsala, ale kdyby chtěl třeba ještě někdo něco vědět, tak ať ví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.6.12 09:11

@Lenik1 teda, tohle vlastně od tebe slyším (resp. čtu poprvé), tys toho holka moje, taky zažila :roll: A těch peněz 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.6.12 09:18

@Lenik1 moc ti děkuju za zprávu je vyčerpávající,já jsem ted do EF volala bohužel mají volno až 20.7. ale to asi nevadí ted to mám čerstvě za sebou a není kam spěchat,asi by jsme do toho šli až po prázdninách a taky jsem ted psala doktorovi mail ohledně změny pojištovny protože nemám tu co s ní má smlouvu tak doufám že se mi ozve,poradila mi to sestřička…čekačkys neřeším my před tím jezdili hodinu do caru a ted to bude kousek a klidně to tam odsedím…Jinak co obnáší první pohovor?? A dělá se i spermio???Já pořáe doufám, že bych mohla na minimálku reagovat dobře,při dlouhém protokolu jsem měla 26 vajíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.6.12 09:24

@kačka myška Já jsem byla na konzultaci v prosinci a to jsem měla ještě 111 a platila jsem myslím 400,– Kč za to :think: Spermio se během konzultace nedělá, je to čistě jenom konzultace a domluvíš se s dr. na dalším postupu. Jinak co se týče změny pojišťovny, když si teď změníš pojišťovnu, tak se ti změní ale až od 1.1.2013 a myslím, že je třeba o to zažádat do 30.6.2012, ale tím si nejsem jistá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.6.12 09:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.6.12 09:45

@kaczule1 jo máš pravdu s tou pojištovnou taky mi to tak sestřička říkala…proto jsem psala doktorovi…a jakou ted máš pojištovnu?? A jak jsi spokojená??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.6.12 09:51

@kačka myška já jsem přešla na 211 a IVF mi schválila, takže jsem spokojená :mrgreen: Jinak tam jsem teprve půl roku, takže nemůžu říct jestli jsem spokojená nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605

Jinak ještě ohledně minimálek..
Jen EF na Ostravsku dělá minimálky, jinak Gyncentrum a Fertimed jsou jasně proti a odmítají to.. když jsem odcházela z Fertimedu po 3.neúspěšném IVF, strašně mi to vymlouvali, že minimálka je zbytečná, o ničem, malá šance,.. stejně zaplatím hodně, atd.. prostě mi úplně domotali hlavu, že jsem v tom měla pěkný chaoz a nechápala jsem to.. až mi pak bylo vysvětleno, že to mají dr.z Fertimedu nařízeno od Sobka(majitele), aby to tak podávali pacientkám a nutili je do normálního IVF.. což by mně, jako samoplátce vyšlo něco přes 60-70.tis!!! Tak bodějď by mi to doktoři nevymlouvali, že???
Dá se sice říct, že jsem to 5.IVF měla skoro jako normální, podle dr.jsme to nazvali střední stimulace, ale počítal mi to podle minimálky.. takže já jsem s jeho přístupem opravdu moc spokojená a jsem vděčná, že konečně až on nám pomohl.. při obyčejné, jak říkají ve Fertimedu zbytečné minimálce!!!
Takže určitě šance je a krásná!!! A né moc drahá!!! :palec: :palec: :palec:
S pojišťovnou neporadím.. a na čekání, to už si musíš zvyknout asi všude! Dr.je tady v tom poctivý, věnuje se pacientce a pak se bohužel velmi rychle udělá časový skluz a je to.. já tym jednou u něj taky seděla 45min.!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979

@Lenik1 super, že si to tak popsala, to se hodí :) Snad to nebudu potřebovat, ale člověk nikdy neví :)

Kaczule krásná zprávička, takže přeji ať dálnice sílí :hug:

Jsem zvědavá jak dopadnou dneska holky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.6.12 09:54

@kaczule1 já jsem u 211 od roku 93 a jsem spokojená moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.6.12 09:56

@Marruš No já jsem tam přešla díky tomu, že pracuju ve zdravotnickém zařízení a tahle pojišťovna se mi zdála dobrá. Hradila u nás i nějaké výkony, co třeba 111 ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí