European College Dentální hygiena

Anonymní
30.3.25 23:22

European College Dentalni hygiena

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti se školou European College v Praze? Jake tam mají prostředí a jak se vyucujici chovaji ke studentum? (Chtěl bych si totiž nechat uznat nějaké předměty z předchozího vzdělávání.) Chtel bych tam jít studovat dentální hygienu v prezenční forme, ale skoro nikde nejsou zadne recenze na tuto skolu? Nemate prosim nejake informace?
Předem dekuji za info😄

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
8.6.25 17:06

Taky si tam plánuji podat přihlášku, a taky jsem rok po medicíně (moc me to tam nebaví) a prave bych chtěla dělat dentální hygienu, asi je to novy obor na teto škole, a proto nikdo nemá zkušenosti, když tak se o tom můžeme pobavit na ig treba)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.25 17:47

Našla jsem jen toto:
Absolutně katastrofální přístup, škola jako taková jsou jen vyhozené peníze. Bez předmětné, bez schopných vyučujících, bez funkční teorie i praxe, hrozný chaos. Nedoporučuji

• Citovat
  • Upravit
5
8.6.25 17:54

Ano, taky jsem četla některé recenze, ale na druhou stranu si říkám, když třeba bude super parta tak to všichni spolu zvládneme, určitě nějaký vzdělaný nam poskytnou, které bude dostačující pro tento obor. (Jinak mimo: kamarádka studuje na Alšovo nábřeží stejný obor a tam teda taky není spokojena, víc škol tu není, pak ještě 3. LF ale tam jsem se nedostala, tento rok byla šílená hranice 50/60 bodu😬)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.25 19:33

Anoo, to bych moc rád.

Příspěvek upraven 21.06.26 v 15:01

• Citovat
  • Upravit
25
26.6.25 19:22

@Ani425 ja jsem si tam přihlášku na tenhle obor podala a nic:((
Kdyžtak dejte prosím vědět, jak jste dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.6.25 19:53

@Nina1604 ještě nedostali schválení od ministerstva, tak proto nemohou přijimat) doufám ale, že jim to co nejdříve schválí, většinou to bývá do konce srpna, tak budu doufat 🤞🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.6.25 19:57

@Ani425 jasně, rozumím! Dekuji za zprávu🙏🏻 Ja bych právě rada na zdravotnický obor, ale zase se bojim spoléhat na to, ze to otevřou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.6.25 19:58

@Nina1604 a mas nejakou druhou cestu/volbu kam jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.6.25 20:00

@Ani425 jako takhle. Zatim jeste ano, ale chtela jsem do Prahy, takze jsem vzala tuhle skolu jako moznost. Karlovka mi letos bohuzel nevyšla, jeste cekam na doplňovací na 3.lf, ale moc tomu neverim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.6.25 20:02

@Nina1604 chápu, mně taky nevyšla 3.LF, takže spoléhám na tuhle školu :) a snad to vyjde 🤞🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.6.25 20:05

@Ani425 mam to stejne. Zatim se asi zapíší na tenhle obor no. Jako kdyby to šlo udělat tak, ze se zapisu na tohle a pak přestoupit na ten zdravotnický.. no nevím://
Budu držet palečky!!🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.6.25 15:20

A nevíte kolik budou nabírat, jestli teda ten obor otevřou? Vim ze na většině škole berou pouze maximálně tak 16lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.6.25 17:09

@Markajz tak to vůbec netuším, nevšimla jsem si ani, ze by to někde udávali, ale mohla jsem přehlédnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.7.25 10:39

Zdravím, take bych o studium měla zájem, ale na stránkách už o oboru nic není :-( psala jsem jim mail, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze