Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, mám takový dotaz. Nestalo se někomu, že po Euthyroxu by se mu udělaly velké mapy po celé délce jazyka a po čase začaly být bolestivé? Jsem těhotná, se štítkou jsem nikdy problémy neměla, až teď v těhotenství. Dostala jsem euthyrox 50 a od té doby se mi začaly dělat velké bílé mapy na jazyku. Po pár týdnech začaly být bolestivé a teď to bolí skoro jako afty. Do porodu mám cca 8 týdnů, tak přemýšlím, že léky vsadím.
To z euthyroxu urcite nebude. Beru ho roky a nikdy se mi nic takoveho nestalo. Hlavne ho proboha nevysazuj.
Ne, to se mi nikdy nestalo. Nevysazuj ten Euthyrox, v zadnym pripade, jinak muzes opravdu hodne ublizit miminku. Prober to s doktorem, bude tam jina pricina.
@Neilika probírala jsem to s obvoďákem, ten mě poslal za zubařkou a ta mi dala probiotika. Který jsem celý dobrala a nic. A teď mě ten jazyk začíná bolet čím dál víc. Mám to zhruba od doby, co jsem ho začala brát. Nic jiného se nezměnilo. Takže předpokládám, že to je z toho.
Nestalo, nevysazuj ho!!! muzeš jit na konzultaci nebo si tam zavolej, já bych hledala příčinu jinde.
@Neilika já jsem byla minulý týden na krvi a bylo mi řečeno, že ho mám stejně po porodu vysadit. A na testy půjdu až po šestinedělí. Takže si myslím, že za ty dva měsíce, už by se nic nestalo. ![]()
@Wespery1 Rekli ti PO porodu, ne pred nim. Ale pokud chces riskovat mentalni retardaci ditete nebo predcasnej porod, tak to klidne vysad. ![]()