Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
nevíte, prosím, někdo, zdali se Evidenční list pro dítě v MŠ přináší už k zápisu, nebo až po případném přijetí do MŠ?
Doktorka nám to dala k vyplněným přihláškám a já se jí v tom švunku úplně zapomněla zeptat.
Předem díky!
My máme přinést už rovnou k zápisu. Bylo to v informacích u přihlášek na stránkách školky.
@Paní.Norrisová Dobře, moc díky! My máme u informací na stránkách MŠ jen že máme donést přihlášku, tak mě to trochu zmátlo:)
@Sofia_Sofia píše: Více
Určitě tam mají i nějaký kontakt. Já jsem do školky volala, protože mi něco nebylo jasné.
Třeba by je to aspoň trklo, že to to mají nešťastně napsané a upravili by to pro i ostatní rodiče. Jen rada pro příště. ![]()
@Paní.Norrisová Souhlas. Jako celkově nechápu, že když jsou ty zápisy každý rok, nemají to uvedeno na stránkách.
Nerada někoho otravuju s kravinama, kór když mají těch přihlášek x, ale tím spíš. Čím víc to bude digitálnější, tím to bude rychlejší, a bude méně nedorozumění.
Můžu se prosím zeptat, kolik se dává přihlášek do MŠ? Je možná jen jedna nebo kolik chceme? Předpokládám, že pokud nás v jedné školce nevezmou, tak pokud nedáme zároveň přihlášku i jinam, máme smůlu. Moc děkuji.
@Lil Kitkatt
Myslím, že jejich můžeš dát kolik chceš. My dáváme přihlášku do dvou školek pro jistotu.
@Lil Kitkatt píše: Více
My bydlíme na Praze 3 a dáme raději tři přihlášky - dvě do školek, kam chceme, aby se malá dostala a jednu nouzovku, kde víme, že ji vezmou téměř na 100%.
Více přihlášek je podle mě nesmysl a ředitelky s tím mají akorát více práce, když jim přijde každý rok třeba i přes stovku přihlášek.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.