Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Pokud je dcera plne kojena, tak si nemyslim, ze je stridavka realna.
Ale casem, az bude vetsi, uz ano ![]()
@cecetka nekojím, beru prášky se kterými kojít nemůžu. To na tom tak záleží? Až bude malá větší, tak klidně střídavou péči ale teď prostě.
@Anonymní píše:
@aleba nekojím, a záleží na tom moc?
Kojene dite soud od matky neoddeli.
@Anonymní píše:
@aleba nekojím, a záleží na tom moc?
Kojeny dite ti nikdo nemuze sebrat ani na vikend. Ale u tak maleho miminka nikdo střídavku neda, potřebuje mamu. Tam by byla vyjimka leda bys nebyla schopna se o dite starat (kdybys byla treba zavyslacka).
@cecetka aha to jsem nevěděla, ale malá je na mě závislá. I když jdu jen na záchod, začne plakat střídavou péči by nezvládla a já taky.
Ex už podala návrh na rozvod a chce, abyste meli dítě ve střídavé péči? To je zase další prázdninový troll, co si plete rody? Že by byl náš oblíbený pohadkar po banu za trolleni zpět? ![]()
@Jana206 to bude spis automatická oprava, me to taky většinou prehodi na zensky rod, protoze vetsinou píšu za sebe ![]()
U tříměsíčního miminka, o které je matka schopna se starat, nikdo střídavou péči nenařídí, toho se opravdu bát nemusíš - ani když není kojené a ani s pomocí „známých ve vládě“.
@Anonymní píše:
Holky prosím pomoc, s ex jsme se rozešli je to krátké. Ex už podala návrh na rozvod a chce aby sme měli dítě v střídavě péči. Malá má přitom jen 3 měsíce, je na mě závislá, ex se oni sice stará to jo… Ale dva týdny beze mě malá nevydrží. Jsem z toho na zhroucení, chci aby měla malá i tátu, a aby se sní stýkal. Ale na střídavou péči je hrozně malinká. V pátek jdu za právníkem. Tak doufám že mě uklidní, jinak co myslíte může soud rozhodnout střídavou péči? Ex má velmi vlivného otce, má úplně všude známe, má i pár známých soudců. Dokonce má i známé ve vládě, mám hrozný strach.
Takhle malé miminko do střídavky nikdo nedá. Až bude větší, tak to nereálné není.
To je troll jak výšitý. Střidavka je na týden ne 14 dni. Je pouze malé množství léku které se nesmí při kojení a ten známy ve vládě - s tím si to zabila úplně. O pravopisu a určování rodu ani nemluvím ![]()
@Kriss Tina píše:
@Jana206 to bude spis automatická oprava, me to taky většinou prehodi na zensky rod, protoze vetsinou píšu za sebe
V poslední době tu byl adminem odhaleny anonym, který tyto příběhy ala časopis Napsáno životem psal a tuto chybu tam opakovaně měl. Té diskuzi nevěřím, hlavně známosti ve vládě
Ale Ok, každý do toho jdeme s tím, že můžeme krmit trolla.
@-Sára píše:
To je troll jak výšitý. Střidavka je na týden ne 14 dni. Je pouze malé množství léku které se nesmí při kojení a ten známy ve vládě - s tím si to zabila úplně. O pravopisu a určování rodu ani nemluvím
Přesně tak. Už aby ty prázdniny skončily ![]()
Holky prosím pomoc, s ex jsme se rozešli je to krátké. Ex už podala návrh na rozvod a chce aby sme měli dítě v střídavě péči. Malá má přitom jen 3 měsíce, je na mě závislá, ex se oni sice stará to jo… Ale dva týdny beze mě malá nevydrží. Jsem z toho na zhroucení, chci aby měla malá i tátu, a aby se sní stýkal. Ale na střídavou péči je hrozně malinká. V pátek jdu za právníkem. Tak doufám že mě uklidní, jinak co myslíte může soud rozhodnout střídavou péči? Ex má velmi vlivného otce, má úplně všude známe, má i pár známých soudců. Dokonce má i známé ve vládě, mám hrozný strach.