Ex chce dceru do střídavě péče

Anonymní
12.8.20 13:53

Ex chce dceru do střídavě péče

Holky prosím pomoc, s ex jsme se rozešli je to krátké. Ex už podala návrh na rozvod a chce aby sme měli dítě v střídavě péči. Malá má přitom jen 3 měsíce, je na mě závislá, ex se oni sice stará to jo… Ale dva týdny beze mě malá nevydrží. Jsem z toho na zhroucení, chci aby měla malá i tátu, a aby se sní stýkal. Ale na střídavou péči je hrozně malinká. V pátek jdu za právníkem. Tak doufám že mě uklidní, jinak co myslíte může soud rozhodnout střídavou péči? Ex má velmi vlivného otce, má úplně všude známe, má i pár známých soudců. Dokonce má i známé ve vládě, mám hrozný strach.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1695
12.8.20 14:00

Kojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27092
12.8.20 14:00

Pokud je dcera plne kojena, tak si nemyslim, ze je stridavka realna.
Ale casem, az bude vetsi, uz ano :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.20 14:02

@aleba nekojím, a záleží na tom moc?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.20 14:03

@cecetka nekojím, beru prášky se kterými kojít nemůžu. To na tom tak záleží? Až bude malá větší, tak klidně střídavou péči ale teď prostě.

• Citovat
  • Upravit
27092
12.8.20 14:04
@Anonymní píše:

Kojene dite soud od matky neoddeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
12.8.20 14:05
@Anonymní píše:

Kojeny dite ti nikdo nemuze sebrat ani na vikend. Ale u tak maleho miminka nikdo střídavku neda, potřebuje mamu. Tam by byla vyjimka leda bys nebyla schopna se o dite starat (kdybys byla treba zavyslacka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.20 14:06

@cecetka aha to jsem nevěděla, ale malá je na mě závislá. I když jdu jen na záchod, začne plakat střídavou péči by nezvládla a já taky.

• Citovat
  • Upravit
44355
12.8.20 14:09

Ex už podala návrh na rozvod a chce, abyste meli dítě ve střídavé péči? To je zase další prázdninový troll, co si plete rody? Že by byl náš oblíbený pohadkar po banu za trolleni zpět? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
12.8.20 14:10

@Jana206 to bude spis automatická oprava, me to taky většinou prehodi na zensky rod, protoze vetsinou píšu za sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22258
12.8.20 14:11

U tříměsíčního miminka, o které je matka schopna se starat, nikdo střídavou péči nenařídí, toho se opravdu bát nemusíš - ani když není kojené a ani s pomocí „známých ve vládě“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35252
12.8.20 14:12
@Anonymní píše:
Holky prosím pomoc, s ex jsme se rozešli je to krátké. Ex už podala návrh na rozvod a chce aby sme měli dítě v střídavě péči. Malá má přitom jen 3 měsíce, je na mě závislá, ex se oni sice stará to jo… Ale dva týdny beze mě malá nevydrží. Jsem z toho na zhroucení, chci aby měla malá i tátu, a aby se sní stýkal. Ale na střídavou péči je hrozně malinká. V pátek jdu za právníkem. Tak doufám že mě uklidní, jinak co myslíte může soud rozhodnout střídavou péči? Ex má velmi vlivného otce, má úplně všude známe, má i pár známých soudců. Dokonce má i známé ve vládě, mám hrozný strach.

Takhle malé miminko do střídavky nikdo nedá. Až bude větší, tak to nereálné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
12.8.20 14:15

To je troll jak výšitý. Střidavka je na týden ne 14 dni. Je pouze malé množství léku které se nesmí při kojení a ten známy ve vládě - s tím si to zabila úplně. O pravopisu a určování rodu ani nemluvím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44355
12.8.20 14:18
@Kriss Tina píše:
@Jana206 to bude spis automatická oprava, me to taky většinou prehodi na zensky rod, protoze vetsinou píšu za sebe :D

V poslední době tu byl adminem odhaleny anonym, který tyto příběhy ala časopis Napsáno životem psal a tuto chybu tam opakovaně měl. Té diskuzi nevěřím, hlavně známosti ve vládě :mrgreen: Ale Ok, každý do toho jdeme s tím, že můžeme krmit trolla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44355
12.8.20 14:19
@-Sára píše:
To je troll jak výšitý. Střidavka je na týden ne 14 dni. Je pouze malé množství léku které se nesmí při kojení a ten známy ve vládě - s tím si to zabila úplně. O pravopisu a určování rodu ani nemluvím :mrgreen:

Přesně tak. Už aby ty prázdniny skončily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna