Exekuce, televize za chybějící jednu splátku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2377
10.2.12 20:24

tu najemni smlouvu asi zadnej pravnik nevidel co? boze nezlob se, ale lidi jsou nenapravitelny.. nechate si odnyst svuj majetek, neresite to a cekate?

kdyz bude slusnej tak vam po zaplaceni telku vrati, ale zaplatit zbytecne x tisic navic exekutorovi..

nj poucen do zivota..

tezko ti tady nekdo odpovi, televizi sebral neopravnene, vy jste to jako kradez nehlasili, s nim asi nekmunikujete… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.2.12 20:26

Zajela byhc tam probrala to s ním, jestli máš svědka podala bych trestní oznámení za krádež! Větší kravinu jsem hodně dlouho neslyšela fakt že jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.2.12 20:26
beruska2× píše:
tu najemni smlouvu asi zadnej pravnik nevidel co? boze nezlob se, ale lidi jsou nenapravitelny.. nechate si odnyst svuj majetek, neresite to a cekate?

kdyz bude slusnej tak vam po zaplaceni telku vrati, ale zaplatit zbytecne x tisic navic exekutorovi..

nj poucen do zivota..

tezko ti tady nekdo odpovi, televizi sebral neopravnene, vy jste to jako kradez nehlasili, s nim asi nekmunikujete… :nevim:

Cim vice se mluvi o tom, ze lide si maji davat „bacha“ tim vice je pripadu, kdy byli odrbani… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.2.12 20:27

a vy jste mu tu Tv dali? nebo tam jen přišel a vzal si jí? já absolutně nechápu ten způsob? ani jeho naštvání za jednou nezaplacený nájem? něco mi na tom nesedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
10.2.12 20:28
:mrgreen: :mrgreen:

jako po roce.. nedokazete mu vubec nic, proste jste prisli o Tv i penize..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.2.12 20:28

Lidská hloupost a neopatrnost skutečně nezná mezí  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.12 20:33

Jako já tohle řešila prvně,jsem mladá,nikdy jsem se stím nesetkala,nevěděla jsem co smí a co ne.Naopak ani já nevěděla co si mužu dovolit.Smlouvu viděl jen jeho advokát.Takže mám možnost požadovat tu televizi z5?Já ji tehdá šíleně ořvala:D

• Citovat
  • Upravit
14090
10.2.12 20:35

No zkusit to můžeš, ale pochybuji že to bude mít po roce úspěch :roll: samozřejmě můžeš promluvit a právníkem a prvně s ním, ale pochybuji, že to bude mít úspěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.2.12 20:38
Anonymní píše:
Jako já tohle řešila prvně,jsem mladá,nikdy jsem se stím nesetkala,nevěděla jsem co smí a co ne.Naopak ani já nevěděla co si mužu dovolit.Smlouvu viděl jen jeho advokát.Takže mám možnost požadovat tu televizi z5?Já ji tehdá šíleně ořvala:D

No, ale hodne lidi je mladych a nezkusenych!
Tobe jako prislo ve smlouve normalni, ze kdyz se jednou opozdite, muze prijit a neco vam zabavit? „rozumim tomu tak, ze mohl prijit a vybrat si vec, co se mu u vas nejvice libila)?
Tobe prislo normalni, ze tedy dluh "smazal“ televizi a ani ti nedal potvrzeni?
Hele, s takovymi lidmi v konbtaktu byvam, s exekucemi pracuji a jedine co ti k tomu muzu rict je, ze ji muzes orvat znovu a k tomu jeste tu exekuci… :|

Mozna jsem to napsala hnusne, ale pravdive…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377

prosim te, ber to jako mladistvou blbost, pouceni.. Tv uz nikdy neuvidis, na segru nespolihej, jako rodinny prislusnik je pro soud neduveryhodna a budes se s nim soudit o Tv, kterou ti vzal pred rokem a ty jsi to nikam nehlasila???

jasny ze jeho pravnik, asi trvale spolupracujici a zaplaceny, normalni by se ji totiz vysmal…

netrap se tim, zaplatte tech 20 tisic nebo kolik z toho je a priste investuj 1000,– do porady s opravdovym pravnikem at se tomuhle vyhnes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Tak svědka máme…A zase mi příjde dost blbí když už odnás vytáhle peníze přes exekuci na plat,aby si nechal ještě televizi:D

• Citovat
  • Upravit
9649
10.2.12 20:40
lilaa22 píše:
Tak svědka máme…A zase mi příjde dost blbí když už odnás vytáhle peníze přes exekuci na plat,aby si nechal ještě televizi:D

No, sestru asi nebudou brat jako duveryhodneho svedka… :think:
Samozrejme, zkusit muzete cokoli, ale myslim, ze by vas to vyslo v konecnem dusledku jeste draz… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
10.2.12 20:41
Anonymní píše:

to jsi ale mela resit davno, nedokazes mu, ze ti ji vzal, ze jsi mu ji nedala, ze je vubec tvoje, mas doklad o koupi? stoji soudy a vylohy s tim spojeny za tu TV?
kdyz na 95% nevyhrajes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.2.12 20:43
Anonymní píše:

Snad si nemyslíš, že vám jí jen tak vráti :roll: Vím, že jsi mladá a ještě asi trošku naivní, ber to jako ponaučení do života. A proboha na všechno chtěj nějaké potvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.12 20:44

No máme znameho,kterej nám takhle pomaha,dokonce i stím soudem se snažil pomoct,on má známe,jen aby to bylo kněčemu.Jinak ty doklady o koupi máme ještě doma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel