Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Majitel Vám zabavil televizi?
co je to za blbost? ![]()
kvůli jedné splátce? a ještě k tomu exekuci?
Majitele bych udala za krádež
![]()
mate svedky na to ze vam ji vzal? pokud ne, tak jste v troube, zaplatit budete muset - i s nahradou exekutora a televizi muzeta nahlasit tal leda jako ukradenou, na to neco vam vzit nemel pravo…
pokud teda nema exekuci za neco jineho..
werunkaw123 píše:
Majitel Vám zabavil televizi?co je to za blbost?
Majitele bych udala za krádež![]()
ja spis pochybuju ze kvuli jednomu najmu nekdo podava exekuci - k tomu slouzi kauce a nejdriv by je vystehoval a nenechaval u sebe v byte, asi toho bude vic ![]()
beruska2× píše:No možné to je, ale třeba já jsem majiteli bytu kauci taky neplatila tak nevím… pokud to není přes realitku je možné domluvit se s majitelem bez kauce i když je to riziko…werunkaw123 píše:ja spis pochybuju ze kvuli jednomu najmu nekdo podava exekuci - k tomu slouzi kauce a nejdriv by je vystehoval a nenechaval u sebe v byte, asi toho bude vic
Majitel Vám zabavil televizi?co je to za blbost?
Majitele bych udala za krádež![]()
My kauci neměli,takže ano,a nájem byl 12tis.Ve smlouvě měl uvedene pokud něco tak nám něco zabaví.Mám svědka ségru…Jenže jde o to že už mu to strhavají s platu,tak by mě zajímalo,kdy tu televizi dostanem,jestli vubec ![]()
Zakladatelko promin, ale co to je za hloupost????????
Vy jste nezaplatili najem a majitel si jen tak vzal vasi televizi a nic k tomu nerekl?
Vy jste ho nechali a nic k tomu nerekli?
I s dluhem vas nechal bydlet? A vyjste to opet nijak neresili?
A potom jako prisla jedna jedina exekuce?
Aniz by po vas nekdo neco pozadoval? (doklady o placeni a tak dale?)
Anonymní píše:
My kauci neměli,takže ano,a nájem byl 12tis.Ve smlouvě měl uvedene pokud něco tak nám něco zabaví.Mám svědka ségru…Jenže jde o to že už mu to strhavají s platu,tak by mě zajímalo,kdy tu televizi dostanem,jestli vubec
No, na to se musite zeptat jeho!!! ![]()
Ale hlava mi to fakt nebere, co to je za jednani??? Co kdyby jste ho narkly, ze vam vzal televizi, notebook, fotak a k tomu jeste domaci kino?
Anonymní píše:
My kauci neměli,takže ano,a nájem byl 12tis.Ve smlouvě měl uvedene pokud něco tak nám něco zabaví.Mám svědka ségru…Jenže jde o to že už mu to strhavají s platu,tak by mě zajímalo,kdy tu televizi dostanem,jestli vubec
promiň, ale takovou smlouvu jsem teda nikdy neviděla
to jste si jí psali sami? taková snad ani není jako nájemní smlouva
![]()
Není toho víc,prostě jsme neměli na nájem,jelikož přítel v té době přišel o práci.Tak nám zabavil televizi(do té doby než najem zaplatíme)tak jsme mu nechali televizi a odstěhovali se.No a mu to nestačilo a dal nás k soudu,což jsem vůbec nepochopola proč,když měl tu naši televizi!A soud nařídil na plat exekuci,takže teď má televizi i peníze ze mzdy
werunkaw123 píše:Anonymní píše:promiň, ale takovou smlouvu jsem teda nikdy neviděla
My kauci neměli,takže ano,a nájem byl 12tis.Ve smlouvě měl uvedene pokud něco tak nám něco zabaví.Mám svědka ségru…Jenže jde o to že už mu to strhavají s platu,tak by mě zajímalo,kdy tu televizi dostanem,jestli vubecto jste si jí psali sami? taková snad ani není jako nájemní smlouva
![]()
Do ostatniho ujednani muizes napsat prakticky „cokoli“… otazka je, jak se na to bude divat soud!
Majitel Vám nemůže nic zabavit, i nad podloženou smlouvou jelikož, on sám těžko odhadne cenu zabavené věci… to prostě nejde ![]()
Být váma proberu to s ním… jakým způsobem jste platily nájem? a vy tam ještě bydlíte? jste s ním v kontaktu?
Anonymní píše:
Není toho víc,prostě jsme neměli na nájem,jelikož přítel v té době přišel o práci.Tak nám zabavil televizi(do té doby než najem zaplatíme)tak jsme mu nechali televizi a odstěhovali se.No a mu to nestačilo a dal nás k soudu,což jsem vůbec nepochopola proč,když měl tu naši televizi!A soud nařídil na plat exekuci,takže teď má televizi i peníze ze mzdy
No, pokud je to hajzl, myslim, ze neuvidite uz ani televizi, ani penize…
Ne smlouvu psal majitel:)Je to pěknej vyčuranek,takže se pojistil jak mohl..
V kontaktu sním nejsme,už tam nebydlíme přes rok,a kontakt?Jedině meil.
Dobrý večer,nevím kde se zeptat a tak se ptám tady.Dřív jsme bydleli v podnájmu,jelikož nám chyběla jedna splátka,majitel bytu nám zabavil televizi skoro za 20tis.No a ted,když nám ji vzal tím to pro nás bylo všechno vyřízené,jenže soud nařídil přítelovi na plat exekuci.Chtěla jsem se zptat jestli máme právo dostat televizi z5?Nevíte některá?Moc děkuji