Exekuce, televize za chybějící jednu splátku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
10.2.12 20:45

Co je psane, to je dane!!! Ted uz ti to asi nepomuze, ale do budoucna urcite :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.2.12 20:46
Anonymní píše:
No máme znameho,kterej nám takhle pomaha,dokonce i stím soudem se snažil pomoct,on má známe,jen aby to bylo kněčemu.Jinak ty doklady o koupi máme ještě doma.

A co ti na to rekl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
10.2.12 20:49
Anonymní píše:
No máme znameho,kterej nám takhle pomaha,dokonce i stím soudem se snažil pomoct,on má známe,jen aby to bylo kněčemu.Jinak ty doklady o koupi máme ještě doma.

myslim ze pokud to je pravnik, rekne ti neco podobneho, a takove ty „domaci dobrosrdecne rady“ :roll: ti nijak nepomuzou na to nespolehej, zkus to, kdyz chces ale neverim ani malilinko na nejaky uspech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.2.12 21:44

Já bych tomu majitely napsala e-mail jak si to představuje. A to co by napsal bych schovala. Možná by i bylo lepší domluvit si schuzku a rozhovor tajně nahrát.Dnešní doba je zlá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.12 21:48

Hele ale to je dobrý nápad…po neděli mu písnu:)A uvidíme.Moc děkuji.Možná tu vypadám jako nějakej idiot,ale peníze přeci natisknu ve sklepě,takže mi o tu televizi jde:(Moc děkuju

• Citovat
  • Upravit
2377
10.2.12 21:50
minonci píše:
Já bych tomu majitely napsala e-mail jak si to představuje. A to co by napsal bych schovala. Možná by i bylo lepší domluvit si schuzku a rozhovor tajně nahrát.Dnešní doba je zlá :cert:

pokud ho budes nahravat bez jeho vedomi a souhlasu, je to trestny cin, a to je u soudu jako dukaz absolutne nepripustne!! :roll:
doba neni zla, jen jsou lidi co v tom umi chodit a pak takovi co se nechaji napalit, nez aby se sli - treba i za nejaky peniz - nekam poradit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.12 21:52

Tak neřekla jsem to že ho budu nahrávat,ale ten meil by mohl fungovat:)

• Citovat
  • Upravit
2377
10.2.12 21:52
Anonymní píše:
Hele ale to je dobrý nápad…po neděli mu písnu:)A uvidíme.Moc děkuji.Možná tu vypadám jako nějakej idiot,ale peníze přeci natisknu ve sklepě,takže mi o tu televizi jde:(Moc děkuju

pokud pritel o exekuci vedel. mel se odvolat, o soudnim narizeni mu musely chodit obsilky…
nezlob se, rok neco neresit .. proste jste udelali chybu, ale resit to necim takovym je blbost, zvlast pokud on v tom umi chodit, tak vam nadela takovy problemy, ze se ti ani nezda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.12 21:57

Věděl,ale vykašlal se na to:(A tak aspon něco skusit musíme…

• Citovat
  • Upravit
2377
10.2.12 22:00
Anonymní píše:
Věděl,ale vykašlal se na to:(A tak aspon něco skusit musíme…

pak je to jen jeho chyba - mohl to splacet, dohodnout se bez exekuce… :nevim: :roll: kazdy sve stesti strujce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.12 22:02

To je hrozně pěkný,ale já si nepřišla pro takové rady…Jde mi o to jestli stím něco udělat jde nebo ne.Ne aby mi někdo říkal kde jsme udělali chyby!My jsme si toho vědomy

• Citovat
  • Upravit
2377
10.2.12 22:05

z pravniho hlediska nemate sanci s tim neco delat - to jste proste vsechno prosvihli.. tady je uz kazda rada draha..
nevim co chces slyset…

tak do toho jdi, sud se s nim o Tv a uvidis jestli to bude neco platne.. budes mit aspon dalsi zkusenost do zivota… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.2.12 22:06
Anonymní píše:
To je hrozně pěkný,ale já si nepřišla pro takové rady…Jde mi o to jestli stím něco udělat jde nebo ne.Ne aby mi někdo říkal kde jsme udělali chyby!My jsme si toho vědomy

Ne, pokud je vydan exekucni prikaz na plat a nemas zadne doklady k tomu, ze on ti televizi „vzal namisto splatky“… neudelate nic, spokojena? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.12 22:13

ano:DJá se sním nechci soudit,to nikdo neřekl,jen to jestli je šance ji dostat z5…nic víc nic míň

• Citovat
  • Upravit
2377
10.2.12 22:14

Ne NENI :roll: :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat