Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
tu najemni smlouvu asi zadnej pravnik nevidel co? boze nezlob se, ale lidi jsou nenapravitelny.. nechate si odnyst svuj majetek, neresite to a cekate?
kdyz bude slusnej tak vam po zaplaceni telku vrati, ale zaplatit zbytecne x tisic navic exekutorovi..
nj poucen do zivota..
tezko ti tady nekdo odpovi, televizi sebral neopravnene, vy jste to jako kradez nehlasili, s nim asi nekmunikujete… ![]()
Zajela byhc tam probrala to s ním, jestli máš svědka podala bych trestní oznámení za krádež! Větší kravinu jsem hodně dlouho neslyšela fakt že jo ![]()
beruska2× píše:
tu najemni smlouvu asi zadnej pravnik nevidel co? boze nezlob se, ale lidi jsou nenapravitelny.. nechate si odnyst svuj majetek, neresite to a cekate?kdyz bude slusnej tak vam po zaplaceni telku vrati, ale zaplatit zbytecne x tisic navic exekutorovi..
nj poucen do zivota..
tezko ti tady nekdo odpovi, televizi sebral neopravnene, vy jste to jako kradez nehlasili, s nim asi nekmunikujete…
Cim vice se mluvi o tom, ze lide si maji davat „bacha“ tim vice je pripadu, kdy byli odrbani… ![]()
a vy jste mu tu Tv dali? nebo tam jen přišel a vzal si jí? já absolutně nechápu ten způsob? ani jeho naštvání za jednou nezaplacený nájem? něco mi na tom nesedí
jako po roce.. nedokazete mu vubec nic, proste jste prisli o Tv i penize..
Jako já tohle řešila prvně,jsem mladá,nikdy jsem se stím nesetkala,nevěděla jsem co smí a co ne.Naopak ani já nevěděla co si mužu dovolit.Smlouvu viděl jen jeho advokát.Takže mám možnost požadovat tu televizi z5?Já ji tehdá šíleně ořvala:D
No zkusit to můžeš, ale pochybuji že to bude mít po roce úspěch
samozřejmě můžeš promluvit a právníkem a prvně s ním, ale pochybuji, že to bude mít úspěch
Anonymní píše:
Jako já tohle řešila prvně,jsem mladá,nikdy jsem se stím nesetkala,nevěděla jsem co smí a co ne.Naopak ani já nevěděla co si mužu dovolit.Smlouvu viděl jen jeho advokát.Takže mám možnost požadovat tu televizi z5?Já ji tehdá šíleně ořvala:D
No, ale hodne lidi je mladych a nezkusenych!
Tobe jako prislo ve smlouve normalni, ze kdyz se jednou opozdite, muze prijit a neco vam zabavit? „rozumim tomu tak, ze mohl prijit a vybrat si vec, co se mu u vas nejvice libila)?
Tobe prislo normalni, ze tedy dluh "smazal“ televizi a ani ti nedal potvrzeni?
Hele, s takovymi lidmi v konbtaktu byvam, s exekucemi pracuji a jedine co ti k tomu muzu rict je, ze ji muzes orvat znovu a k tomu jeste tu exekuci… ![]()
Mozna jsem to napsala hnusne, ale pravdive…
prosim te, ber to jako mladistvou blbost, pouceni.. Tv uz nikdy neuvidis, na segru nespolihej, jako rodinny prislusnik je pro soud neduveryhodna a budes se s nim soudit o Tv, kterou ti vzal pred rokem a ty jsi to nikam nehlasila???
jasny ze jeho pravnik, asi trvale spolupracujici a zaplaceny, normalni by se ji totiz vysmal…
netrap se tim, zaplatte tech 20 tisic nebo kolik z toho je a priste investuj 1000,– do porady s opravdovym pravnikem at se tomuhle vyhnes..
Tak svědka máme…A zase mi příjde dost blbí když už odnás vytáhle peníze přes exekuci na plat,aby si nechal ještě televizi:D
lilaa22 píše:
Tak svědka máme…A zase mi příjde dost blbí když už odnás vytáhle peníze přes exekuci na plat,aby si nechal ještě televizi:D
No, sestru asi nebudou brat jako duveryhodneho svedka… ![]()
Samozrejme, zkusit muzete cokoli, ale myslim, ze by vas to vyslo v konecnem dusledku jeste draz… ![]()
Anonymní píše:
to jsi ale mela resit davno, nedokazes mu, ze ti ji vzal, ze jsi mu ji nedala, ze je vubec tvoje, mas doklad o koupi? stoji soudy a vylohy s tim spojeny za tu TV?
kdyz na 95% nevyhrajes?
Anonymní píše:
Snad si nemyslíš, že vám jí jen tak vráti
Vím, že jsi mladá a ještě asi trošku naivní, ber to jako ponaučení do života. A proboha na všechno chtěj nějaké potvrzení.
No máme znameho,kterej nám takhle pomaha,dokonce i stím soudem se snažil pomoct,on má známe,jen aby to bylo kněčemu.Jinak ty doklady o koupi máme ještě doma.