Exekuce a miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
22.8.21 21:24

@stinga souhlas.. Oni chtějí zpátky ty prachy a ne se starat a dražit tvůj majetek aby peníze získali zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
22.8.21 22:10

A mas s nimi domluveny splatkovy kalendar? Jestli ne, tak samozrejme muzou kdykolik provest exekuci, pokud maji rozhodnuti.
Pokud mas s nimi uzavreny splatkovy kalendar a platis, nemeli by chodit oblepovat nabytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.21 12:50
@Anonymní píše:
Dobry vecer,
mam otazku ohledne exekuce.
Diky divokemu mladi splacim do ted, ale poctive kazdy mesic. Bydliste mam na urade, bydlim u partnera v jeho dome, oficialne dostavam zakladni mzdu+neco navic pro exekutora. Zbytek mam na ruku a k tomu mam brigadu, takze mu pravidelne posilam splatku 4500 navic krome toho, co si strhava sam. Dokonce jsem si zvladla i neco malo nasetrit. Partner ma slusny prijem a financne nestradame. Cekame ted miminko a tak jsem byla u exekutora v kancelari oznamit ze pujdu na materskou a domluvit se co a jak dal a ze ty 4500 budu posilat dale. Brigada mi totiz zustava (online marketing prace z domu). Pani v kancelari me sokovala s tim, ze je uplne jedno kolik posilam, exekuce muze kdykoliv probehnout i kdyz jsem pravidelny platce. Ze jak se jednou rozbehne soukoli az do uplneho zaplaceni to nezastavim. A pak me v podstate vyhodila s tim, ze s otazkama at se obratim na mail 8o

Otazka: jen me po exekutorsku strasila nebo je to opravdu tak? Je z jejich pohledu uplne jedno, ze jsem dlouhodoby pravidelny platce a ne zrovna po stovkach? Maji na to vubec pravo? Muzou pres rodny list ditete vyzjistit bydliste otce a navstivit nas tam? I kdyz me bydliste na urade zustava?

Btw psala jsem v patek na exekutorskou poradnu, ale zatim se neozvali a ja uz si trham vlasy, proto hledam rady i jinde :zed:

Nejaky odsouzeni za dluhy ocekavam, ale stejne to uz nezmenim a vy take ne a na rozdil od mnoha v cr je resim, tak to prosim omezte na minimum.

Dekuji a hezky vecer

samozřejmě, že na to mají právo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to jejich práce a můžeš být vůbec ráda, že u tebe do tedka nebyly…zvlášt, když máš zbytek mzdy na ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel