Exekuce a skladné

Anonymní
8.10.15 08:14

exekuce a skladné

Známému zabavili můj fotoaparát (měl jej půjčený), podala jsem odpor. Stále se nic nedělo. Přestěhovala jsem se a nyní jsem zjistila, že foťák z exekuce vyloučili, mi nic nepřišlo (posláno na starou adresu a patrně ponecháno na schránkách - jako vždy :zed: :zed: ). Teď mne kontaktoval ten kamarád, zda již ten foťák mám (nenapadlo ho, že nic nevím), prý mu přišel taky dopis, že to vylučují a pokud si jej nevyzvednu bude účtováno skladné 8o. Teď se děsím kolik to bude, nemáte někdo zkušenost? Exekutora kontaktovat budu, jen musím dohledat papíry, což bude po tom stěhování peklo.
Prosím o zachování anonymu.
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.10.15 08:40

Skladné je pár kaček. POkud to tam neleží rok, tak je to v klidu. Zavolej exekutorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
8.10.15 08:57

Exekutor má povinnost věc vyloučenou z rozhodnutí bez zbytečného odkladu vrátit zpět navrhovateli tam, kde ji zajistil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.10.15 09:07

@Moucharda však právě - a bo si zakladatelka nenahlásila novou adresu, dopadlo to takto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.15 10:57

@martina.se, mi ten kamarád volal, že mu přišel exekutor. Tomu jsem do tel. říkala, že se budu stěhovat a že je foťák můj a přinesu mu hned doklad. Ječel na mne, že se mi na to může… a čekat nebude (mám to 10. min) než jsem doběhla byl fuč. :nevim: Hned jsem podala návrh, ale adresu jsem ještě neměla, nebylo to 100% a než se vyjádřili, já už byla přestěhovaná. Na poště mám nahlášenou úschovu a volám tam každý týden - prý tam nic nechodí :cert:. Přeposílání pošty stojí celkem ranec 8o. To jen k vysvětlení nastalé situace. Chyba není jen na mé straně…Kdyby to donesl (poslal) kamarádovi, tak je to bez problémů :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
8.10.15 20:11
@Anonymní píše:
@martina.se, mi ten kamarád volal, že mu přišel exekutor. Tomu jsem do tel. říkala, že se budu stěhovat a že je foťák můj a přinesu mu hned doklad. Ječel na mne, že se mi na to může… a čekat nebude (mám to 10. min) než jsem doběhla byl fuč. :nevim: Hned jsem podala návrh, ale adresu jsem ještě neměla, nebylo to 100% a než se vyjádřili, já už byla přestěhovaná. Na poště mám nahlášenou úschovu a volám tam každý týden - prý tam nic nechodí :cert:. Přeposílání pošty stojí celkem ranec 8o. To jen k vysvětlení nastalé situace. Chyba není jen na mé straně…Kdyby to donesl (poslal) kamarádovi, tak je to bez problémů :nevim:

ale on to nemůže předat někomu jinému :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel