Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Skladné je pár kaček. POkud to tam neleží rok, tak je to v klidu. Zavolej exekutorovi.
Exekutor má povinnost věc vyloučenou z rozhodnutí bez zbytečného odkladu vrátit zpět navrhovateli tam, kde ji zajistil…
@Moucharda však právě - a bo si zakladatelka nenahlásila novou adresu, dopadlo to takto ![]()
@martina.se, mi ten kamarád volal, že mu přišel exekutor. Tomu jsem do tel. říkala, že se budu stěhovat a že je foťák můj a přinesu mu hned doklad. Ječel na mne, že se mi na to může… a čekat nebude (mám to 10. min) než jsem doběhla byl fuč.
Hned jsem podala návrh, ale adresu jsem ještě neměla, nebylo to 100% a než se vyjádřili, já už byla přestěhovaná. Na poště mám nahlášenou úschovu a volám tam každý týden - prý tam nic nechodí
. Přeposílání pošty stojí celkem ranec
. To jen k vysvětlení nastalé situace. Chyba není jen na mé straně…Kdyby to donesl (poslal) kamarádovi, tak je to bez problémů ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se, mi ten kamarád volal, že mu přišel exekutor. Tomu jsem do tel. říkala, že se budu stěhovat a že je foťák můj a přinesu mu hned doklad. Ječel na mne, že se mi na to může… a čekat nebude (mám to 10. min) než jsem doběhla byl fuč.Hned jsem podala návrh, ale adresu jsem ještě neměla, nebylo to 100% a než se vyjádřili, já už byla přestěhovaná. Na poště mám nahlášenou úschovu a volám tam každý týden - prý tam nic nechodí
. Přeposílání pošty stojí celkem ranec
. To jen k vysvětlení nastalé situace. Chyba není jen na mé straně…Kdyby to donesl (poslal) kamarádovi, tak je to bez problémů
ale on to nemůže předat někomu jinému ![]()
Známému zabavili můj fotoaparát (měl jej půjčený), podala jsem odpor. Stále se nic nedělo. Přestěhovala jsem se a nyní jsem zjistila, že foťák z exekuce vyloučili, mi nic nepřišlo (posláno na starou adresu a patrně ponecháno na schránkách - jako vždy
). Teď mne kontaktoval ten kamarád, zda již ten foťák mám (nenapadlo ho, že nic nevím), prý mu přišel taky dopis, že to vylučují a pokud si jej nevyzvednu bude účtováno skladné
. Teď se děsím kolik to bude, nemáte někdo zkušenost? Exekutora kontaktovat budu, jen musím dohledat papíry, což bude po tom stěhování peklo.
Prosím o zachování anonymu.
Díky.