Exekutor doma dnes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5696
31.3.19 10:05
@pikola píše:
Ale to jsou dítěti dva roky a ne rok, nějak ti to nevychází

Že jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
31.3.19 10:12
@pikola píše:
Ale to jsou dítěti dva roky a ne rok, nějak ti to nevychází

Tam nevychází věcí…

Zakladatelko, buď mlžíš a v tom případě nečekej použitelné rady nebo jsi troll.

Pokud troll nejsi, dojdi si do nějaké občanské poradny, jak tu již padlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.19 10:22

@Zabatko má rok v listopadu má 2 roky no teď

• Citovat
  • Upravit
5696
31.3.19 10:24
@Anonymní píše:
@Zabatko má rok v listopadu má 2 roky no teď

Jestli měla v listopadu rok, tak teď má rok a 4 měsíce, ne 2 roky, rodičák Ti prostě nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
31.3.19 10:25

11.500 je na dva roky. To prostě ti už nemohlo skončit když mu byl v listopadu rok. A jak jsi to teda měla vymyšlené dál, když sis to dala tak na krátko? Nebo ty prostě dopředu evidentně nemyslíš, ono všechno nějak dopadne, jako ten exekutor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
31.3.19 10:26

Zajímavé je,ze rodicak chodil v plné výši. To je dávka srazitelna exekucí do určité míry. Nezabavitelna je jen hmotná nouze. Divím se,ze nemá dávno srážku přímo u zdroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
31.3.19 10:27

Dobře kdyby brala 220÷11,5 tak je to na 19 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
31.3.19 10:32
@pikola píše:
Dobře kdyby brala 220÷11,5 tak je to na 19 měsíců

to je jedna věc. A druhá podivná věc je ta, že se exekutor objevil (jistě) bez výstrahy a bez možnosti dohody o splátkách odkráčel rovnou s celou vymáhanou částkou :think: Tady toho nesedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
31.3.19 10:42
@j.a.n.i1 píše:
No, tak prodej tu plazmu a koukej si najít práci a on se prostě ty 2 dny co je doma bude starat o dítě… fakt nevidím důvod, proč by tvoje dluhy měl platit někdo jiný, jen protože vám se nechce. Takovým bych tu insolvenci zamítla rovnou.

To je pravda, děti nejsou chudáci mají plazmovou televizi. Bože to je názor. :zed:

Příspěvek upraven 31.03.19 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
31.3.19 10:48

Chápu když má někdo dluh z podnikání, nebo je po úraze, přišel o práci a měl úvěr, nebo prostě jen pomohl v nouzi někomu z rodiny a ten mu peníze když je potřeboval nevrátil, ale dlužit ta telefon, vzít si malé půjčky a pak si vzít roční mateřskou aby na rok měla více peněz je s prominutím blbost na druhou. A co čekala po roce, že vyhraje ve sportce?? Strašně hloupý člověk. Nebo asi si pořídí 4 dítě. Podle mě se těmto věčně těhotným a co si půjčují nechce dělat. :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
31.3.19 10:53
@neila píše:
to je jedna věc. A druhá podivná věc je ta, že se exekutor objevil (jistě) bez výstrahy a bez možnosti dohody o splátkách odkráčel rovnou s celou vymáhanou částkou :think: Tady toho nesedí…

Proč ne? Nám taky volala sousedka se 4 dětmi, že přišel exekutor a jestli nemáme půjčit 60 tisíc 8o :? Máme ji rádi, ale fakt nemám v šuplíku potřeby tečných 60 tisíc :think:
Pak se někteří lidé diví, že odkládají miminka, všechno stojí prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
31.3.19 11:00

Podle mě se mohla na něčem domluvit. Jestli ji přítel pomáhá, tak si měla sjednat splátkové kalendáře, podle částky by ji měli vyměřit částky, které má minimálně splácet po určitou dobu.
100 tisíc není zase taková hrůza. Podle mě dluží tak 60, ale úroky ji naskákaly. Takže bych se s každým domluvila a po splacení dluhu bych se zkusila domluvit i jestli by odpustili úroky. Přítel kdysi pracoval s dlužníky a pomáhal jim se toho zbavit (vyjednal to u bank,…) Měl i takové, kterým se nedalo pomoci, to jim pak svou vizitku na místě před očima roztrhal.
Chudák sestra, pochybuji, že ji to hned tak splatí, podle mě ji to bude dlužit řadu let. Měla by jít do práce!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
31.3.19 11:02

@Lujza031 nemůže do práce, pán co s ní bydlí doma musí ve svém volnu odpočívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
31.3.19 11:06
@Anonymní píše:
@Zabatko přítel s prodejem nesouhlasí plazmové televize majet bude přepisovat na svagra s tím že nechtějí ať to prodávám nové zboží by vyšlo daleko víc to kupovat a od znovu začínat je prý blbost a nic nemít a pak to zas kupovat. Rodina a přítel mi pomoct chtějí co to jen jde. A na UP jsem brala sem výši variantu rp cca 11 500kc tak nějak a mi to v prosinci zkončilo tak sem šla na UP jak mi bylo řečeno že budu mít podporu v nezaměstnanosti.

vy asi budete bud uplne blba nebo troll, jak muzete mit rocni dite a mit po rodicaku, ntb. kdyz tu chcete psat bludy, tak si nejdrive zjistete, jak rodicak funguje. a ona uz neplati varianta, ze kratsi rodicak mohou mit jen ti, co na nej prijmove dosahnou? coz vy jiste s vasi gramotnosti nebudete. z lidi co si porizuji decka a smrdi korounou je mi :poblion: :poblion: a vasi sestry je mi lito, bo ta penize jiz neuvidi, bo kdyz nesplacite ani tam, kde vam hrozi postih, pochybuji, ze budete splacet tam, kde postih nehrozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
31.3.19 11:15

@Lujza031 No jistě, půjčím jí 60 tisíc a ona mi je vrátí z čeho? To bych musela být blázen, takhle půjčovat peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel