Exekutor doma dnes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
11.11.20 23:35
@Anonymní píše:
jenže takhle to nefunguje, nikoho nezajímá že jsi v právuj a máš na něco právo…

dřív jsem nevěřila dlužníkům a těm myšlenkám jak jim exekutor vyhrožoval atd se smála, že lžou ale v momentě kdy muj ex měl dluh asi 600kč nedoplatek pojistky a byla z toho exekuce za 18 000 kč která za pul roku narostla asi na 30 000kč, zaplatil vše (tehdy jsem to platila já, takže to vím), rozešli jsem se a když je asi za rok kontaktoval, že ani po 10 emailech nemá potvrzení o doplacení tak mu řekli, že tu exekuci nedoplatil, že tam došli peníze asi o 3 dny později a vznikl tam urok asi 20kč a následně za rok opět dluh asi 10 000kč a že exekuci má stále. On jim řekl kontakt na sebe, ale ONI STEJNĚ NABĚHLI KE MĚ DO BYTU, kde už tak 2 roky nebydlel a neměl tam nikdy a v bytě byli prokazatelně moje holčičí věci a když sem byla v práci tak si vzali zámečníka, odvrtali mě byt a odnosili a odvezlůi věci… věci o kterých museli vědět, že jeho nejsou např růžový notebook polepený třpytivýma srdíčka atd :mrgreen:

Vše odvozeno včetně skříní atd a všude bordel. Já přišla ve 23h domu z odpolední a na dvěřích cedule, že náklady na zámečníka jdou na vrub exekuce a že nové klíče mám u nich v Přerově. Já bydlela v Praze v Řepích.

U sebe jsem neměla ani v tu chvíli prachy na zámečníka, sousedi co mě normálně zdravili a bavili se mě peníze na něj nehctěli půjčit a druhý den mě řekl předseda družstva, že jsem ostuda celého sídliště a at se odstěhuji, že nechtějí potíže :pocitac:

nakonec zámečníka volal brácha a vezl mě peníze o pulnoci až z Ústí nad labem kde bydlel v té době…

Jednala sem rychle, takže nic naštěstí neprodali v dražbě, ale když jsem asi po roce soud vyhrála, tak finančí škoda- náhrada žádná a řekli mě, že si milostivě mohu na SVOJE NÁKLADY odvézt ty věci zpět domu :potlesk: :potlesk: :potlesk:

takže ano dluhy se mají platit, ale už těm příběhum jak zabavili vozíček postiženému dítě a nebo někomu psa :poblion: :poblion: :poblion: už tomu po této zkušenosti vlastní věřím…

No jo no, to co popisujes uz ale neni mozne, to delal ten vrana a kdyz je dluznik negramot tak dobre mu tak i kdyz jsi to odsrala ty, tak to je tezky, prvni co pisu je navrh na zastaveni exekuce a pak platim a na to musi odpovedet v zakonné lhute.

Jinak pokud ma dluznik datovou schranku tak ani neni mozne, aby se nedozvedel o exekuci, o sleve kdyz zaplati vcas, o zahajeni exekuce…

Ber to tak ze spousta dluzniku proste neplatilo co melo a exekutor ma za ukol vymoci dluhy jakymkoliv zpusobem. Driv je mohli zahajovat takto nesmyslne opakovane, ale to uz od Pelikanovy novely neni mozne. A ty mobilni zneuzival snad jen Vrana, ostatni radeji skoci po uctu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
12.11.20 09:32
@Barfiy píše:
@pikola kdyz to neumis, nepronajimej :-) To fakt neni cinnost pro zenske na MD :-)

Tyjo, tys mi to nandal :roll: chodíš si honit ego na fórum pro matky, když tě neberou vážně doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.20 09:44

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.20 09:47
@Barfiy píše:
No jo no, to co popisujes uz ale neni mozne, to delal ten vrana a kdyz je dluznik negramot tak dobre mu tak i kdyz jsi to odsrala ty, tak to je tezky, prvni co pisu je navrh na zastaveni exekuce a pak platim a na to musi odpovedet v zakonné lhute.

Jinak pokud ma dluznik datovou schranku tak ani neni mozne, aby se nedozvedel o exekuci, o sleve kdyz zaplati vcas, o zahajeni exekuce…

Ber to tak ze spousta dluzniku proste neplatilo co melo a exekutor ma za ukol vymoci dluhy jakymkoliv zpusobem. Driv je mohli zahajovat takto nesmyslne opakovane, ale to uz od Pelikanovy novely neni mozne. A ty mobilni zneuzival snad jen Vrana, ostatni radeji skoci po uctu…

ne tohle fakt nebyl Vrána! A není to tak dávno. A jestli Ti přijde to, že jsem exe za přítele zaplatila a on sám byl pak čistej, jako že je dlužník a negramot za to, že nedoplatil pojistku tak jako sorry ale jdi někam… tohle se děje, vymáhají jakkoliv a to i na místě, kde dlužník nebydlí a zabavuje prokazatelně cizí věci…

• Citovat
  • Upravit
371
16.11.20 06:02

Pokud tam ale MA TRVALY POBYT, tak tam formalne bydli. Stej e tak NEMOHOU ZABAVIT prokazatelne cizi veci, pokud k tomu dojde, posles jim predzalobni vyzvu dle par. 142a osř a dal to predas advokatu a vsechny naklady pujdou za exekutory. Naklady mas 0 + 5 minut casu, pokud to posles datovou schrankou.

Proc dluznici neuvadeji korektni a pravdive informace?

Neni mozne, aby exekuovali nekde, kde prokazatelne nebydli (respektive nebydlel stylem, ze se od tama nechal napsat na obecni urad:-)) a nema tam trvaly pobyt :-)

Zmr… co se nechali napsat na obecni urad nahlasuju na zivnostensky urad a oni jim zrusi zivnost, to je vylozene podvodne jednani dluzniku, kteri navic okradaji i pri sve OSVC cinnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
16.11.20 06:06

@pikola to je prosty fakt, ze uspesne pronajimani je sofistikovana cinnost. Ale tim lepe, ze se problemum priste vyhnes, alespon ti co to umi, a neboji se toho, dostanou lepe zaplaceno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
16.11.20 14:30
@Anonymní píše:
ne tohle fakt nebyl Vrána! A není to tak dávno. A jestli Ti přijde to, že jsem exe za přítele zaplatila a on sám byl pak čistej, jako že je dlužník a negramot za to, že nedoplatil pojistku tak jako sorry ale jdi někam… tohle se děje, vymáhají jakkoliv a to i na místě, kde dlužník nebydlí a zabavuje prokazatelně cizí věci…

Verim ti to, proste tady funguje exekutorska mafie, ktera to ma dobre obslapnuto i v parlamentu viz zamitnuta posled. novela exekutorskeho zakona z letoska, ktera by umoznila se branit prave proti takovych zverstvum, ktere potkaly tebe viz lichvarsky a exponencialne rostouci sankce, ktere x-nasobne navysuji dluznou castku, teritorialita exekuci atd. Pelikan urcitou zmenu se sice snazil prosadit, ale nakonec z toho vypadl jen takovy nepovedeny nedodelek kvuli zminovane exekutorsko-parlamentni lobby, pres kterou neprosel. :?

Muzu vedet jak dlouho to je, co jsi to resila 3 nebo 5let? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel