Exekutor doma dnes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
3.11.20 13:16

@martina.se jak muze exekutor neco znicit? Copak neznaz zasadu nahrady skody? Nesmis vsechno verit dluznikum. Pry nebydlel, to jsou klasicke vymluvy nepoctivych dluzniku :-) Pokud nekde nebydli, necht je odhlasen ve spravnim rizeni na MU, stoji to stokorunu a exekutor nemuze nic :-)

Joo za blbost se plati.

Pochop veritele, ti chteji sve investice zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
3.11.20 13:23

@Barfiy Exekutor může jít i tam, kde se domnívá, že se dlužník zdržuje bez ohledu na jeho trvalý pobyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.11.20 13:28

@Monchichik : to jo ale musi to mit nejak podlozene :-) A rozhodne NEMUZE NICIT ani ZABAVOVAT veci, ktere nejsou dluznika :-)

Ja nevim co si myslet o intelektu tech, keri siri ty pohadky, ktere si vyslechli od sprostych dluzniku :-)Jak se rika, kdo lze, ten krade.

A kdyz uz ubytuju exekucniho vytecnika, necham si od nej podepsat soupis mych veci a ze je povinen soupis predat exekutorovi. Samozrejme to mam zdokumentovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
3.11.20 13:32

@Barfiy No taky můžeš někoho ubytovat a vůbec netušit, že je dlužník a jde po něm exekutor… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.11.20 13:38

@Monchichik to ja nedelam, zjisteni zda je v insolvenci je zdarma a zda je v exekuci stoji 60,– Kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.11.20 20:29
@Barfiy píše:
@martina.se jak muze exekutor neco znicit? Copak neznaz zasadu nahrady skody? Nesmis vsechno verit dluznikum. Pry nebydlel, to jsou klasicke vymluvy nepoctivych dluzniku :-) Pokud nekde nebydli, necht je odhlasen ve spravnim rizeni na MU, stoji to stokorunu a exekutor nemuze nic :-)

Joo za blbost se plati.

Pochop veritele, ti chteji sve investice zpet.

Tak asi takto.. Naběhl do domu, který jsem koupila a ex švagr tam měl 10 let předtím tp. Jinak s Vranou jsme se soudili, ano., musel nám nahradit škody atd. Ale stalo mě to půl roku života a nervy jako svina.. Mám bohužel osobní zkušenost, i když staršího data, rok 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.11.20 22:05

Jakoze ze v roce 1995 skoncil dluznikovi v dome pobyt a mel ho jinde a ani v 2005 uz nebyl tvym svagrem jo? No jo Vrana byl hodne produktivni, ale kdyz jeho opicky exekuovaly neopravnene, tak to zadam advokatu a o nic se nestaram, kdyz jsem v pravu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.20 09:47
@Barfiy píše:
Jakoze ze v roce 1995 skoncil dluznikovi v dome pobyt a mel ho jinde a ani v 2005 uz nebyl tvym svagrem jo? No jo Vrana byl hodne produktivni, ale kdyz jeho opicky exekuovaly neopravnene, tak to zadam advokatu a o nic se nestaram, kdyz jsem v pravu :-)

jenže takhle to nefunguje, nikoho nezajímá že jsi v právuj a máš na něco právo…

dřív jsem nevěřila dlužníkům a těm myšlenkám jak jim exekutor vyhrožoval atd se smála, že lžou ale v momentě kdy muj ex měl dluh asi 600kč nedoplatek pojistky a byla z toho exekuce za 18 000 kč která za pul roku narostla asi na 30 000kč, zaplatil vše (tehdy jsem to platila já, takže to vím), rozešli jsem se a když je asi za rok kontaktoval, že ani po 10 emailech nemá potvrzení o doplacení tak mu řekli, že tu exekuci nedoplatil, že tam došli peníze asi o 3 dny později a vznikl tam urok asi 20kč a následně za rok opět dluh asi 10 000kč a že exekuci má stále. On jim řekl kontakt na sebe, ale ONI STEJNĚ NABĚHLI KE MĚ DO BYTU, kde už tak 2 roky nebydlel a neměl tam nikdy a v bytě byli prokazatelně moje holčičí věci a když sem byla v práci tak si vzali zámečníka, odvrtali mě byt a odnosili a odvezlůi věci… věci o kterých museli vědět, že jeho nejsou např růžový notebook polepený třpytivýma srdíčka atd :mrgreen:

Vše odvozeno včetně skříní atd a všude bordel. Já přišla ve 23h domu z odpolední a na dvěřích cedule, že náklady na zámečníka jdou na vrub exekuce a že nové klíče mám u nich v Přerově. Já bydlela v Praze v Řepích.

U sebe jsem neměla ani v tu chvíli prachy na zámečníka, sousedi co mě normálně zdravili a bavili se mě peníze na něj nehctěli půjčit a druhý den mě řekl předseda družstva, že jsem ostuda celého sídliště a at se odstěhuji, že nechtějí potíže :pocitac:

nakonec zámečníka volal brácha a vezl mě peníze o pulnoci až z Ústí nad labem kde bydlel v té době…

Jednala sem rychle, takže nic naštěstí neprodali v dražbě, ale když jsem asi po roce soud vyhrála, tak finančí škoda- náhrada žádná a řekli mě, že si milostivě mohu na SVOJE NÁKLADY odvézt ty věci zpět domu :potlesk: :potlesk: :potlesk:

takže ano dluhy se mají platit, ale už těm příběhum jak zabavili vozíček postiženému dítě a nebo někomu psa :poblion: :poblion: :poblion: už tomu po této zkušenosti vlastní věřím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.20 09:52
@martina.se píše:
Tak asi takto.. Naběhl do domu, který jsem koupila a ex švagr tam měl 10 let předtím tp. Jinak s Vranou jsme se soudili, ano., musel nám nahradit škody atd. Ale stalo mě to půl roku života a nervy jako svina.. Mám bohužel osobní zkušenost, i když staršího data, rok píše: Více

asi tak :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1875
4.11.20 09:59
@Anonymní píše:
Hezký večer, bydlím v pronájmu se třemi dětmi a dnes mi u dveří zvoníl exekutor a chtěl 34 tisíc z fleku jinak mi zabaví věci. Byla sem v šoku sestra mi pomohla půjčila peníze byla v danou dobu u mě doma. A musím ji to splácet měsíčně na 2 tisíce. A teď se chci zeptat mám další dluhy cca přes sto tisic mohu zadat oddlužení jsem na UP ale přítel pracuje a bere 30 tisíc měsíčně mohu přes něho že by mi rucil. Jinak jak to mám řešit a co udělat v pondeli chci to řešit bojím se že znova někdo zaklepe. Přítel je ochoten pomoct to uhradit. Měl někdo podobný problém děkuji.

To roční už může do jeslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
4.11.20 14:18
@Barfiy píše:
@Monchichik : to jo ale musi to mit nejak podlozene :-) A rozhodne NEMUZE NICIT ani ZABAVOVAT veci, ktere nejsou dluznika :-)

Ja nevim co si myslet o intelektu tech, keri siri ty pohadky, ktere si vyslechli od sprostych dluzniku :-)Jak se rika, kdo lze, ten krade.

****A kdyz uz ubytuju exekucniho vytecnika, necham si od nej podepsat soupis mych veci a ze je povinen soupis predat exekutorovi. Samozrejme to mam zdokumentovane.****

JO takového experta jsem měla v bytě, nic mu nedal, jelikož ho samozřejmě nemohl najít, ani mi to neřekl a mě pak přišel soupis jako majiteli od exe a musela jsem podat vylučovací žalobu :nevim: jako nic mi nakonec nesebral, ale já jsem s tím měla problémů dost. Takže takové jako „on musí“ prdlajs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
4.11.20 14:30
@Anonymní píše:
jenže takhle to nefunguje, nikoho nezajímá že jsi v právuj a máš na něco právo…

dřív jsem nevěřila dlužníkům a těm myšlenkám jak jim exekutor vyhrožoval atd se smála, že lžou ale v momentě kdy muj ex měl dluh asi 600kč nedoplatek pojistky a byla z toho exekuce za 18 000 kč která za pul roku narostla asi na 30 000kč, zaplatil vše (tehdy jsem to platila já, takže to vím), rozešli jsem se a když je asi za rok kontaktoval, že ani po 10 emailech nemá potvrzení o doplacení tak mu řekli, že tu exekuci nedoplatil, že tam došli peníze asi o 3 dny později a vznikl tam urok asi 20kč a následně za rok opět dluh asi 10 000kč a že exekuci má stále. On jim řekl kontakt na sebe, ale ONI STEJNĚ NABĚHLI KE MĚ DO BYTU, kde už tak 2 roky nebydlel a neměl tam nikdy a v bytě byli prokazatelně moje holčičí věci a když sem byla v práci tak si vzali zámečníka, odvrtali mě byt a odnosili a odvezlůi věci… věci o kterých museli vědět, že jeho nejsou např růžový notebook polepený třpytivýma srdíčka atd :mrgreen:

Vše odvozeno včetně skříní atd a všude bordel. Já přišla ve 23h domu z odpolední a na dvěřích cedule, že náklady na zámečníka jdou na vrub exekuce a že nové klíče mám u nich v Přerově. Já bydlela v Praze v Řepích.

U sebe jsem neměla ani v tu chvíli prachy na zámečníka, sousedi co mě normálně zdravili a bavili se mě peníze na něj nehctěli půjčit a druhý den mě řekl předseda družstva, že jsem ostuda celého sídliště a at se odstěhuji, že nechtějí potíže :pocitac:

nakonec zámečníka volal brácha a vezl mě peníze o pulnoci až z Ústí nad labem kde bydlel v té době…

Jednala sem rychle, takže nic naštěstí neprodali v dražbě, ale když jsem asi po roce soud vyhrála, tak finančí škoda- náhrada žádná a řekli mě, že si milostivě mohu na SVOJE NÁKLADY odvézt ty věci zpět domu :potlesk: :potlesk: :potlesk:

takže ano dluhy se mají platit, ale už těm příběhum jak zabavili vozíček postiženému dítě a nebo někomu psa :poblion: :poblion: :poblion: už tomu po této zkušenosti vlastní věřím…

tak tento tvůj příběh by si povinně měla přečíst každá husička, která bydlí s přítelem, který chudáček má exekuce - a ano věřím ti, v těch letech tak exekutoři postupovali, znám z doslechu podobný případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
4.11.20 14:32
@Barfiy píše:
@Monchichik to ja nedelam, zjisteni zda je v insolvenci je zdarma a zda je v exekuci stoji 60,– Kc

tak jo, ale ti v insolvenci aspoň už svůj případ řeší, ale ti v exekuci neřeší nic a s těmi můžeš mít problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.11.20 23:26

Vetsinou nic nemaji a ani nemaji duvod neco platit, exekutor si na nich nic nevezme anebo splaceji 100/mesicne :-)

Staci nedat sanci, aby neplatili, proste dostatecne si to pojistit vysokou zalohou :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.11.20 23:29

@pikola kdyz to neumis, nepronajimej :-) To fakt neni cinnost pro zenske na MD :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel