Exekutor doma dnes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
1.11.20 23:30

@Diaperkluk dobra ojebavka veritelu :-))

Takze ty kluk a tvuj pritek kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.11.20 23:45
@Barfiy píše:
@Diaperkluk dobra ojebavka veritelu :-))Takze ty kluk a tvuj pritek kluk?
? Jsem asi nepochopil 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.11.20 00:15
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám skromný dotaz, jen mě zajímalo co všechno exekutor může, jelikož slyším samé pomluvy a drby že vyhází oblečení ze skříně nebo že chce aby lidi otevírali noční stolky, kouká do šuplíků v kuchyni, otevírá kuchyňskou linku, atd. Tak mě zajímá co je na tom pravdy a kdo má zkušenosti jak to probíhá, nebo jsem četla příběh že vzal i notebook a distanční výuka nezájem, čtu jen samé pomluvy ale nikde není psáno co smí a nesmí. Jestli může koukat pod postel, nebo za skřín nebo do úložného prostoru postelí atd. Jelikož když si vezmu že třeba někdo má dům jako hrom a třeba několik skříní s oblečením a botama nebo gauč s úložným prostorem a i postele s úložným prostorem a tam hodně věcí, to musí otevřít gauč, postel, všechny skříně atd nebo jak to je?
Nebo exekutor projde byt a nekouká do skříně?

Nám prohlédl celý dům.. Když odjel, tak ho nechal otevřený.. Přijela jsem tehdy z prace za 2 dny. Byl rok 2004.. Slavný Vrána.. Vzal vše vč běžných věci ala lednička, pračka, žehlička atd.. Soud trval půl roku.. A vtipne to byla exekuce člověka, co v miste už 10 let nebydlel.. Hele, ono se to dost upravilo, ale pořád můžou vše prohledat, sebrat téměř cokoliv krom základních věci - notebook není základní věc, např :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.11.20 00:19
@martina.se píše:
Nám prohlédl celý dům.. Když odjel, tak ho nechal otevřený.. Přijela jsem tehdy z prace za 2 dny. Byl rok 2004.. Slavný Vrána.. Vzal vše vč běžných věci ala lednička, pračka, žehlička atd.. Soud trval půl roku.. A vtipne to byla exekuce člověka, co v miste už 10 let nebydlel.. Hele, ono se to dost upravilo, ale pořád můžou vše prohledat, sebrat téměř cokoliv krom základních věci - notebook není základní věc, např :think:

Notebook může být pro práci a to nesměj sebrat pokud dokážeš že ho potřebuješ k výdělku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.11.20 00:24
@Diaperkluk píše:
Notebook může být pro práci a to nesměj sebrat pokud dokážeš že ho potřebuješ k výdělku

Zakladatelka se ptala na distanční výuku.. Pokud neni učitelka, tak by měla smůlu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.11.20 00:27
@martina.se píše:
Zakladatelka se ptala na distanční výuku.. Pokud neni učitelka, tak by měla smůlu :think:

Jj já reagoval spíš všeobecně sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.11.20 00:28
@martina.se píše:
Zakladatelka se ptala na distanční výuku.. Pokud neni učitelka, tak by měla smůlu :think:

I když by tim bránil ke studiu a to by taky neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.11.20 00:30
@Diaperkluk píše:
I když by tim bránil ke studiu a to by taky neměl

Studium nikoho nezajímá, bohužel.. Distanční výuka je novinka :think: a jako taková se dostane do výjimek za pár let, možná :think: u normálního exekutora možná, u gizda bez šance.. Ale asi takto.. Kdyby si člověk platil své závazky, tak se nic nestane :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.11.20 00:41
@martina.se píše:
Studium nikoho nezajímá, bohužel.. Distanční výuka je novinka :think: a jako taková se dostane do výjimek za pár let, možná :think: u normálního exekutora možná, u gizda bez šance.. Ale asi takto.. Kdyby si člověk platil své závazky, tak se nic nestane :think:

Ono s tim placením závazků máš pravdu, ale jsou malé vyjímky kdy se tam člověk ocitne né jen vlastní vinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65184
2.11.20 07:11
@martina.se píše:
Studium nikoho nezajímá, bohužel.. Distanční výuka je novinka :think: a jako taková se dostane do výjimek za pár let, možná :think: u normálního exekutora možná, u gizda bez šance.. Ale asi takto.. Kdyby si člověk platil své závazky, tak se nic nestane :think:

Pokud vim, na jare stat vyzval exekutory, aby detem pocitace nechal. Jestli s tim pak neco udelali i pravne, nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
2.11.20 08:11

@martina.se Tchánovci mají stejnou zkušenost, taky exekuce na člověka, který tam nebydlel už léta. Soud se táhnul několik let. Sebrali jim snad všechno a co nemohli sebrat, to zničili. Člověk by řekl, že pokud nedluží žádné peníze, tak se ho nějaká exekuce nemůže týkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
2.11.20 10:13

@Froseth leta nebydlel, ale trvale bydliste tam evidentne mel :-))

Odhlaseni ve spravnim rizeni stoji 100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
2.11.20 10:21

@Diaperkluk kdyz jsi kluk a pises o darovaci smlouve s tvym klukem?

Cemu nerozumis na tom, ze tohle byl casty podvod veritelu na dluzniky, aby s nimi vybehli? Simulovany prijem jen abys mohl zaplatit co nejmin!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.11.20 05:32
@vokishka píše:
Pokud vim, na jare stat vyzval exekutory, aby detem pocitace nechal. Jestli s tim pak neco udelali i pravne, nevim.

Jo.. Oni nesmí hodně věcí, ale když narazíš na blbce, je to marný.. U nás exekuce neměla být vůbec, protože povinný tam evidentně nebydli a proběhlo to.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.11.20 05:33
@Froseth píše:
@martina.se Tchánovci mají stejnou zkušenost, taky exekuce na člověka, který tam nebydlel už léta. Soud se táhnul několik let. Sebrali jim snad všechno a co nemohli sebrat, to zničili. Člověk by řekl, že pokud nedluží žádné peníze, tak se ho nějaká exekuce nemůže týkat.

Přesně.. V životě jsem nedluzila ani Kč a fakt by mě nenapadlo, že se toto může stát.. Šílený prostě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel