Existuje solidní práce z domova?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.12.14 12:56

Existuje solidní práce z domova ?

Ahojky, před otěhotněním jsem roky pracovala jako telefonní operátorka. O práci jsem ale přišla, nyní jsem těhotná a marně hledám novou práci. Těhotenství mám rizikové. Ráda bych ale přinesla do domu nějakou tu korunu navíc…jako dobré řešení mi připadá práce z domova. Mám problémy s krvácením v těhu, těžko bych mohla někde docházet. Bohužel…nedaří se mi nic najít… Poradíte? :-) Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
30.12.14 12:58

Jedine po znamosti, jinak je to vsechno podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 12:59

Já se v téhle tematice moc neorientuju, ale přeci když jsi na nemocenské, tak pracovat nemůžeš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.12.14 13:00

Pro nekvalifikovaného leda po známosti. Jinak ano, překlady, tvorba textu, grafika atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
30.12.14 13:01

Dělám OKG už 7 let. Začínala jsem na mateřské, a potom jsem u toho zůstala na plný úvazek. Ze začátku hodně makačky za malý peníz, chce to hodně trpělivosti, ale jsem ráda, že jsem vydržela.

Pozor na nabídky typu kompletace propisek, nebo obálky a podobné. Díky nim jsem 2× skončila na výslechu na policii (jako svědek podvodu).

Nebo můžeš zkusil obejít nějaké firmy, jestli by pro tebe neměli práci, třeba nějakou administrativu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.14 13:25

@majki.r Ahojky, nejsem na neschopence, jsem na UP..neschopenka by neměla smysl neb by z ní nevyplývalo nic… :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.14 13:26

@tterka Ahojky, co je, prosím, OKG? :think:

• Citovat
  • Upravit
12550
30.12.14 13:26
@Anonymní píše:
@majki.r Ahojky, nejsem na neschopence, jsem na UP..neschopenka by neměla smysl neb by z ní nevyplývalo nic… :(

Aháá, no já jak čtu rizikové těhotenství, tak mi automaticky naskakuje neschopenka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
30.12.14 13:27
@majki.r píše:
Já se v téhle tematice moc neorientuju, ale přeci když jsi na nemocenské, tak pracovat nemůžeš, ne?

Nepíše, že by byla na nemocenské… Jinak práce z domova - pokud neděláš účetnictví, nebo operátora z domu, tak je vše o ničem - respektive právě podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 13:29
@Maty1989 píše:
Nepíše, že by byla na nemocenské… Jinak práce z domova - pokud neděláš účetnictví, nebo operátora z domu, tak je vše o ničem - respektive právě podvod.

Jojo, omlouvám se, špatně jsem to pochopila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
30.12.14 13:40
@Anonymní píše:
@tterka Ahojky, co je, prosím, OKG? :think:

Je to něco na způsob Avonu nebo Oriflame a tak podobně. Až na to, že tady nejde o kosmetiku, ale bylinné potravinové doplňky. Nejdříve děláš prodeje, a později, když se trochu zapracuješ, tak marketing. Když tak více do sz, ať to tady nezaplevelím. Nevím, kolik moc můžu napsat, aby to nebylo bráno jako reklama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.14 14:31

Zakl.: ahojky, díky za příspěvky :). Existuje nějaké stránky, kam by bylo možné zadat nabídku výuky jazyků? :think:

• Citovat
  • Upravit
673
30.12.14 17:48
@Anonymní píše:
Zakl.: ahojky, díky za příspěvky :). Existuje nějaké stránky, kam by bylo možné zadat nabídku výuky jazyků? :think:

www.kvalitni-doucovani.cz :) pokud dokazes poskytovat kvalitni sluzby samozrejme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.14 18:41

@Meluzinecka zakl.: díky za tip :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat