Existuje solidní práce z domova?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já se v téhle tematice moc neorientuju, ale přeci když jsi na nemocenské, tak pracovat nemůžeš, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro nekvalifikovaného leda po známosti. Jinak ano, překlady, tvorba textu, grafika atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám OKG už 7 let. Začínala jsem na mateřské, a potom jsem u toho zůstala na plný úvazek. Ze začátku hodně makačky za malý peníz, chce to hodně trpělivosti, ale jsem ráda, že jsem vydržela.
Pozor na nabídky typu kompletace propisek, nebo obálky a podobné. Díky nim jsem 2× skončila na výslechu na policii (jako svědek podvodu).
Nebo můžeš zkusil obejít nějaké firmy, jestli by pro tebe neměli práci, třeba nějakou administrativu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majki.r Ahojky, nejsem na neschopence, jsem na UP..neschopenka by neměla smysl neb by z ní nevyplývalo nic… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@majki.r Ahojky, nejsem na neschopence, jsem na UP..neschopenka by neměla smysl neb by z ní nevyplývalo nic…
Aháá, no já jak čtu rizikové těhotenství, tak mi automaticky naskakuje neschopenka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majki.r píše:
Já se v téhle tematice moc neorientuju, ale přeci když jsi na nemocenské, tak pracovat nemůžeš, ne?
Nepíše, že by byla na nemocenské… Jinak práce z domova - pokud neděláš účetnictví, nebo operátora z domu, tak je vše o ničem - respektive právě podvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maty1989 píše:
Nepíše, že by byla na nemocenské… Jinak práce z domova - pokud neděláš účetnictví, nebo operátora z domu, tak je vše o ničem - respektive právě podvod.
Jojo, omlouvám se, špatně jsem to pochopila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@tterka Ahojky, co je, prosím, OKG?
Je to něco na způsob Avonu nebo Oriflame a tak podobně. Až na to, že tady nejde o kosmetiku, ale bylinné potravinové doplňky. Nejdříve děláš prodeje, a později, když se trochu zapracuješ, tak marketing. Když tak více do sz, ať to tady nezaplevelím. Nevím, kolik moc můžu napsat, aby to nebylo bráno jako reklama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakl.: ahojky, díky za příspěvky
. Existuje nějaké stránky, kam by bylo možné zadat nabídku výuky jazyků? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zakl.: ahojky, díky za příspěvky. Existuje nějaké stránky, kam by bylo možné zadat nabídku výuky jazyků?
www.kvalitni-doucovani.cz
pokud dokazes poskytovat kvalitni sluzby samozrejme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, před otěhotněním jsem roky pracovala jako telefonní operátorka. O práci jsem ale přišla, nyní jsem těhotná a marně hledám novou práci. Těhotenství mám rizikové. Ráda bych ale přinesla do domu nějakou tu korunu navíc…jako dobré řešení mi připadá práce z domova. Mám problémy s krvácením v těhu, těžko bych mohla někde docházet. Bohužel…nedaří se mi nic najít… Poradíte?
Děkuji.