Plnění obálek jako přivydělek z domova
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
plnění obálek jako přivydělek z domova
Dobrý večer, jako maminka na mateřské koukám po tom jak si přivydělat a tím zlepšit rodinný rozpočet. Jelikož u nás hlídání moc není dávám přednost přivýdělku z domova. Na interentu jsem našla plnění obálek… moje otázka zní: máte s tím některá zkušenost? Nebo víte o jine variantě? Moc všem děkuji za názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, trochu se vtirnu, zrovna se tim samym zaobiram i ja, tak si pockam, jestli nekdo poradi nejake tipy;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vyskynka
myslím, že to vždy byl nějaký podvod, moc bych tomu nevěřila Čím se mají obálky plnit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si tím nejsem vůbec jistá… proto se raději ptám… ráda uvitam i jine rady jak si přivydělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to podvod. Proc by to rozesílali? Občas Vidim inzeráty na plnění obálek nebo vkládání letáků do časopisu, ale vždycky je to někde v nějaké hale.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tím si přivydělavála jedna známá před 15 lety a opravdu šlo o plnění obálek, žádné peníze nikam dopředu neposílala, měla to bez poplatku, dnes je to prej podvod protože chtí peníze předem a pak nic nepošlou.
Ona měla třeba udělat 5000 obálek za týden, nebylo to jenom šoupnout do obálky papír a zalepit. Musela si udělat hromádky, a navíc to měla v bytě všude. a do obálky musela dát 4-5 papírů, které museli být složené podle představ toho, co jí práci zadal. No po čase to vzdala nebylo to na 2 h denně. Ona si to vzala když marodila, a stejně nestíhala, a to se tomu opravdu věnovala. musela si na pomoc pozvat i rodinu a byla z toho vyřízená. Pak to vzdala, a výdělek prý taky nic moc, nevím jak je to teď, ale vím o téhle zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renda81 píše:
Tím si přivydělavála jedna známá před 15 lety a opravdu šlo o plnění obálek, žádné peníze nikam dopředu neposílala, měla to bez poplatku, dnes je to prej podvod protože chtí peníze předem a pak nic nepošlou.
Ona měla třeba udělat 5000 obálek za týden, nebylo to jenom šoupnout do obálky papír a zalepit. Musela si udělat hromádky, a navíc to měla v bytě všude. a do obálky musela dát 4-5 papírů, které museli být složené podle představ toho, co jí práci zadal. No po čase to vzdala nebylo to na 2 h denně. Ona si to vzala když marodila, a stejně nestíhala, a to se tomu opravdu věnovala. musela si na pomoc pozvat i rodinu a byla z toho vyřízená. Pak to vzdala, a výdělek prý taky nic moc, nevím jak je to teď, ale vím o téhle zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že jsem někde četla, že chtějí poslat předem peníze, za ty ti pošli jeden leták, který si musíš namnožit a pak zase rozeslat dál, aby ti za něj zase poslali peníze další co budou chtít „plnit obálky“
Takže podvod jako hrom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak on je to v dnešní době už z logiky věci podvod… dnes na to existují stroje, které to umí podstatně rychleji a levněji a i to co nezvládnou udělají rychleji a levněji lidi na hale, než to někomu vozit a pak zase svážet zpět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plnění obálek je PODVOD, kdy toto konečně pochopíte? Prvně máte někam poslat peníze a obálky ani prachy už nikdy neuvidíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes je to podvod pošleš obálku s penězi a nazpátek přijde odpověď, že máš dát inzerát a lidem co projeví zájem udělat to samé tzn. Chtít po nich peníze a odpovědět aby dělali to samé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak vim treba o navlekani tech malilinkatych koralku na nilon pro jabloneckou bizuterii. S plnenim obalek je to podvod. Pokuf jsi zeucna, tak neco vyrabet-kosiky, kosmetiku, dorty, sit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No podvod jak kdy, znam dve zensky co to maji zarizeny pres nekoho a funguje jim to dobre…ale sama jsem na podobne inzeraty koukala na netu a taky chteli nejdriv poslat skoro tisicovku, ze pak poslou materialy apod. no vykaslala jsem se na to, samy tyhle dve mi rekly, ze je to urcite podovod. Chce to sehnat domaci praci radsi pres nekoho a mit jistotu..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vyskynka píše:
Na interentu jsem našla plnění obálek…
Kde na Internetu? Internet je široký pojem. Odkaz by nebyl? Pokud dáš odkaz, dám možná jméno podvodníka.
(zatím jsem totiž nenarazil na „nabídku práce plnění obálek z domova“, která by nebyla podvodná).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit