Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Problémů přibývalo, stačilo málo a už šel
Právě, že vadí, je to hrozný, vim.ja.ani děti.nejsme dokonalý a měl.to s náma.těžký ale myslim, že.vse.se.da.řešit
Otci dítěte už nedokážu dát šanci, dala jsem, šel se léčit. Ale pak se zase.kvuli.chlastu vyboural,už nevěřím, že nebude pít. Hlavně tím pitim zabil veškeré city
@sediza píše:
Nechte ho jít. Má problém se sebevědomím. Měl by problém s ex přítelem - ani to nemusí být manžel, s kamarádem, s kýmkoliv…omezuje Vaši svobodu. Vím, že je těžké najít si někoho s dvěma dětmi, ale s tímhle by život hezčí nebyl…
To je přesný, vadil mu skoro každý chlap, byl.ny.nejradši kdybych seděla doma
Ten magor tě nepustil na pracovní večeři? A ty ještě přemýšlíš že s ním zůstaneš? To snad ne ![]()
já ti řeknu, jak dál. zaraduj se, že jsi se zbavila nepoužitelnýho kreténa. pardon, ale kvůli cizímu chlapovi omezovat styk otce s dětmi a komunikaci s ním o dětech? pak ty šaškárny s odcházením, majetnické sklony … hele buď pár měsíců sama, to bude dobrý. ale tohohle týpka zkus - pokud by se zase vtipálek vrátil - už fakt nebrat
@111verunka111 píše:
Přítel se chová jako dítě a aby ti takovým způsobem oznamoval co mu vadí což je skoro vše. A neustále odcházel a pak zase dolezl. Ukonči to nadobro. On ví že má vrátka furt otevřený a vyskakuje si z nudy a nevyzralosti. Máš dobrý vztahy s otcem dítěte a to je hlavní a buď za to ráda. Přítel te chce hlavně mít pod kontrolou
Kdyby aspoň poslouchal,.kdyz se mu to snažím vysvětlit, ze s ex musim komunikovat, ale ne.nechape nic.nevím v.27 by už by.to snad.mohl chápat. Ani ja nejsem bez viny, mam.vic kamarádů než kamaradek
@sladke-mameni píše:
Ten magor tě nepustil na pracovní večeři? A ty ještě přemýšlíš že s ním zůstaneš? To snad ne
Nechci jo zpět,.ale.bojim se, že když přijde, vezmu.ho
@sladke-mameni píše:Nechci jo zpět,.ale.bojim se, že když přijde, vezmu.ho
Ten magor tě nepustil na pracovní večeři? A ty ještě přemýšlíš že s ním zůstaneš? To snad ne
@samá práce píše:
Je to kokot, vyhodit. Co tam máš dál?
Je, ale ráda ho mam i tak a to je ten problém
@navy blue píše:
já ti řeknu, jak dál. zaraduj se, že jsi se zbavila nepoužitelnýho kreténa. pardon, ale kvůli cizímu chlapovi omezovat styk otce s dětmi a komunikaci s ním o dětech? pak ty šaškárny s odcházením, majetnické sklony … hele buď pár měsíců sama, to bude dobrý. ale tohohle týpka zkus - pokud by se zase vtipálek vrátil - už fakt nebrat
Máš pravdu, ničilo by me to a.vím, ze on.se.nezmění
Snazil.se a opravdu hodně, i ústupků udělal dost, ale.ex a.exmanzela proste neprekousne
@Maminka96 píše:Žárlí jednoduše což není špatný, ale odsud podsud. Já se divím že na to máš nervy. Já bych si to líbit nenechala
Kdyby aspoň poslouchal,.kdyz se mu to snažím vysvětlit, ze s ex musim komunikovat, ale ne.nechape nic.nevím v.27 by už by.to snad.mohl chápat. Ani ja nejsem bez viny, mam.vic kamarádů než kamaradek
Neustálé odchody a návraty, žárlivost, neschopnost vžít se do tvé situace, s ex máte děti, vždy budete muset něco řešit.
Na tvém místě bych se na současného partnera vykašlala, chová se jako vůl, není o co stát.
Je dobře, že odešel. Už jenom to tričko a ty zakázané večeře stačí k tomu, aby se nevracel.
Neumí akceptovat nic, co se děje kolem Tebe, ale co je jeho, je OK.
Není to k životu. Děti bych kvůli němu ve styku s otcem neomezovala. On jim ho nahrazovat nechtěl.
Deb.l je to - dle popisu.
No leze ti do mobilu, zakazuje ti někam chodit / to teda nevím, jak se dá dospělému člověku něco zakázat?
/, odchází si podle toho, jestli ho zrovna naštveš, to je asi blázen,ne? On si myslí, že přestaneš se svým ex úplně komunikovat, když máte děti? Nenechala bych ho, aby se vrátil ani náhodou. Co je tohle za vztah a život a vyrůstají v tom tvoje děti.