Exmanžel a přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
18.8.18 09:40
@Maminka96 píše:
Je, ale ráda ho mam i tak a to je ten problém

Nemáš ho ráda. Máš ráda pocit, že bys měla nějakého muže. Ale kolik radosti do života Ti dává ?
Klidně je 2 měs. v řiti, dělá si co chce, a když dostane chuť na ženskou, tak na pár dní přitáhne, aby zjistil, že s ní neumí žít.
Tohle bych řekla, že najdeš znovu. Ale mohla bys zkusit si chlapy nestěhovat domů. Mohli by za Tebou jen docházet. Nebyla bys pod takovou kontrolou.
Na pracovní večeři by mi NEZAKÁZAL NIKDO jít. Fakt nikdo. Jsi hoooodně slabá a blbá. Dokud budeš taková, nic lepšího s Tebou nebude. Oni to vycítí, že můžou manipulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.8.18 09:53
@LaPaloma píše:
Nemáš ho ráda. Máš ráda pocit, že bys měla nějakého muže. Ale kolik radosti do života Ti dává ?
Klidně je 2 měs. v řiti, dělá si co chce, a když dostane chuť na ženskou, tak na pár dní přitáhne, aby zjistil, že s ní neumí žít.
Tohle bych řekla, že najdeš znovu. Ale mohla bys zkusit si chlapy nestěhovat domů. Mohli by za Tebou jen docházet. Nebyla bys pod takovou kontrolou.
Na pracovní večeři by mi NEZAKÁZAL NIKDO jít. Fakt nikdo. Jsi hoooodně slabá a blbá. Dokud budeš taková, nic lepšího s Tebou nebude. Oni to vycítí, že můžou manipulovat.

Nebydlime spolu ani, jen u mě přespává a navštěvujeme se. Asi jsem, ale to je každý kdyz ma rad. Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
18.8.18 09:57

@Maminka96 No neznamená přece, že když mám někoho ráda, že si od něj nechám všechno líbit. A naopak, když má rád někdo tebe,tak ti nebude dělat takovéhle kejkle. Co si to dovoluje ti něco zakazovat? Mluvit ti do toho, jestli můžeš komunikovat se svým ex ohledně dětí? A odcházet si jak se mu zachce? To by udělal jednou a neměl by se kam vrátit. Tohle ve svém životě chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.8.18 10:08

Ne nejsi špatná, jen sis vybrala manipulativního kreténa, která škodí tvým dětem. A ještě tě přesvědčuje, že je to tvoje vina.

Vykopni ho co nejdřív a hodně daleko. V žádném případě si ho nepouštěj víc do života.

Samozřejmě že nezůstaneš na trvalo sama, samozřejmě že když si srovnáš psychiku a někde vyhrabeš nějakou dávku sebepřijetí, tak ten další, se kterým se budete milovat bude mnohem lepší.

Klidně tomu dopomož pár měsíci psychoterapie, aby si na tebe podobní zakomplexovaní idioti, jak je tvůj současný chlap nemohli nic zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
18.8.18 10:23
@Maminka96 píše:
Nechci jo zpět,.ale.bojim se, že když přijde, vezmu.ho

Nebude se ti to libit, ale mela by ses nejprve naucit fungovat sama a ne byt permanentne prisata na nekoho kdo je karikaturou chlapa. Tvuj 1. chlap byl nezodpovedny alkoholik a 2. je zarlivy psychopat. Ani jeden neni vhodny pro rodinny zivot. Vybiras si spatne typy chlapu, protoze to asi jinak neumis. Chapu, ze je pro tebe tezke byt sama s deckama, ale nevyresis to tim, ze jim domu pritahnes dalsiho trageda, ktery o tebe trochu projevi zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.8.18 12:10

Je to vyřešeno, už se ani neozval

Díky holky za názory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...