Byla jsem závislá na kamarádce.

Anonymní
17.8.18 21:20

Byla jsem závislá na kamarádce.

Ahoj všem. Byla jsem cca půl roku závislá na kamarádce. Je o dost starší, má svou rodinu. Trvalo dlouho než jsem si plně uvědomila, že se chovám jako žárlivý manžel. S mojí biologickou matkou nemám moc dobrý vztah. Tak jsem „lásku“ začala hledat u ní.
Nechci ji ale ztratit. Ovšem nevím jak v takovém vztahu pokračovat dál. Ona mne v životě dál chce. Jen se chová momentálně dost odměřeně a mně to vadí. Snažím se to neřešit.. Ale užírá mě to. Nevím, jestli by nebylo lepší vztah na čas utnout.. Nebo možná i napořád…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
17.8.18 21:23

Proč utnout, stačí vést normální život, mít i jiné kamarádky, pracovat/studovat, mít koníčky, partnera. Pak nebudeš mít čas ani chuť viset jen na jedné osobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.18 21:27

@Helileli Já tohle vše ale mám. Jen nevím jak s ní teď jednat..

• Citovat
  • Upravit
3059
17.8.18 21:37
@Anonymní píše:
Ahoj všem. Byla jsem cca půl roku závislá na kamarádce. Je o dost starší, má svou rodinu. Trvalo dlouho než jsem si plně uvědomila, že se chovám jako žárlivý manžel. S mojí biologickou matkou nemám moc dobrý vztah. Tak jsem „lásku“ začala hledat u ní.
Nechci ji ale ztratit. Ovšem nevím jak v takovém vztahu pokračovat dál. Ona mne v životě dál chce. Jen se chová momentálně dost odměřeně a mně to vadí. Snažím se to neřešit.. Ale užírá mě to. Nevím, jestli by nebylo lepší vztah na čas utnout.. Nebo možná i napořád…

A co jsi ji tak strašného konkrétně udělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15313
17.8.18 21:49

Tak to nech na ní,přizpůsob se té formě kamarádství jakou ti kamarádka nabídne … Za sebe musím říct,že mi taky vadilo když se mě nějaká kamarádka stala závislou,chtěla se mnou vše sdílet,být součást všeho co prožívám,tohle nesnesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.8.18 22:03

Vstupte do psychoterapie a vyřešte si svoje témata. Pak budete moci mít s kamarádkou rovnocený vztah, který bude obohacující i pro ni. Zatím jste ji používala jako tišící lék na svoji psychickou bolest.

To není přátelství a pokud jste ten, kdo je používán, tak se to žere strašně moc sil a nedá se to vydržet dlouho.

Dejte jí čas. A mezi tím si udělejte pořádek ve své vlastní hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
17.8.18 22:17

ta kamarádka tu podle mě o tobě psala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie