Expřítel mě chce zažalovat

24
27.11.14 19:25

expřítel mě chce zažalovat

Holky :( den předtím, než jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsme se s přítelem rozešli. Jemu je sotva 18, mně je 20 (ano, vím, je mladší, ale my jsme si prostě rozuměli:)) a miminko jsme si neplánovali. Po zjištění jsem mu to okamžitě řekla (což jsem neměla, nejprve jsem si to měla nechat rozležet v hlavě). On mi vyhrožuje, že jsem mu zničila život, že jsem mu ukradla dítě (že jsem mu neřekla o vysazení HA - já ji brala na cysty a netušila jsem, že by se hned napoprvé „zadařilo“. Samozřejmě jsem mu to po pár dnech řekla, nepřikládala jsem tomu nějaký velký význam, ale vím že jsem udělala chybu.) Ale to tady řešit nebudu. Budu řešit to, jak mě nabádá k interrupci, jinak že mě jeho rodiče zažalují, prý si jeho matka už zjišťovala podrobnosti na sociálce (aby byl v RL ale byl zbaven alimentů) a u právníka (že prý kdyby mě zažalovali o miliony tak by jim to prošlo). Já absolutně nechápu, o co jim jde. Já prostě na interrupci nikdy nepřistoupím. Zhroutila bych se z toho, vždyť být matkou je boží dar! Nejsem věřící, ale ten pocit, že té fazolce zrovna začalo bít srdíčko…vždyť je teď na mně to maličké závislé a už teď jej miluji! Prostě bych to nedokázala…expřítel mi někdy píše v dobrém, že se k němu mám vrátit, že mě miluje, že mě dokáže udělat šťastnou, ale že mám to „miminko“ „odložit“ na pár let. Ale už by to nikdy pro mě nebylo jako dřív:( a já mu nesčetněkrát říkala, že si to dítě za každou cenu nechám. Jsem schopná dát dítěti domov, lásku, ale bohužel nebude mít milujícího tatínka… Achjo, holky, já si sice nechala ty výhružné smsky od partnera (typu: ty mrcho, ukradla jsi mi dítě, kéž bys skončila špatně), ale on prý na mě taky něco má, že jsem mu jako zatajila to vysazení antikoncepce a že musel začít chodit k psychiatrovi (já kvůli němu už nějakou dobu jsem psychicky špatná, a přitom teď musím být v klidu. No, je toho hodně, co bych ještě napsala, ale už teď z toho je slohovka :( holky, jaký je váš názor? :( může mi nějak ublížit touto právní cestou?:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
27.11.14 19:27

Otcovství se jen tak nezbaví. Bež na sociálku ty pro info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
27.11.14 19:28

Neřeš, nestresuj se, asi se bojí aby synáček nemusel na dítko platit.
To že tě zažalují je jen vyhrůžka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101775
27.11.14 19:28

@UneAmie Upřímně nějak nevím, za co by tě chtěl žalovat :think: jako to, žes mu zatajila, že nebereš HA je sice hnus, ale právně nepostihnutelný… a nic dalšího mi nenapadá, neb nepředpokládám, že bys byla v nějakém ohledu jeho „nadřízená“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
27.11.14 19:30

:mrgreen: a platit chlapec bude muset stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
27.11.14 19:30

Já ti nevím, ale při "tvorbě mimina byl a nejjistější antikoncepce je abstinence.
Dle mne te zalovat sice muže, ale vysoudi leda tak prd a zaplatí ještě soudní vylohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
27.11.14 19:31

Co si na tobe chce vzit krom nechteneho ditete z jeho strany? :roll:

• Citovat
  • Upravit
69235
27.11.14 19:31

To je vtip roku tohle, takže je i s matinkou pošli do háječku zeleného. Synáček souložil, jeho problém, otcovství se nezbaví a naopak, ty zažaluješ jeho o výživný na dítě a na sebe a půl nákladu na výbavu a těhotenství. To jim sděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
27.11.14 19:32

Nikdo tě nezažaluje. Jak by svět vypadal, kdyby se každé těhotenství „omylem“ zažalovalo o miliony. Cituji: „expřítel mi někdy píše v dobrém, že se k němu mám vrátit, že mě miluje, že mě dokáže udělat šťastnou, ale že mám to „miminko“ „odložit“ na pár let.“ Toto mi nepřijde v dobrém, prostě to jen zkouší po dobrém… Jinak pokud máš zázemí a alespoň pomoc své rodiny, tak bych do toho šla. Jinak bych se hodně rozmýšlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
27.11.14 19:33

Jinak o antikoncepci mel vedet, chudak prisel k diteti a uz musi celej zivot platit.. nefer podraz

• Citovat
  • Upravit
8112
27.11.14 19:33

Pokud chce byt v RL tak musí platit, byt v RL a neplatit ( jak tvrdí jeho rodiče ) to nelze. A pokud bude v RL tak mas nárok na peníze i ty, nejen dítě. Musí ti zaplatit polovinu vybavicky a „alimenty“ i na tebe do 2 let dítěte. Musí se rozhodnout. Bud bude v RL a bude platit a nebo nebude v RL, ale nebude mít žádný nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
27.11.14 19:34

Úplně bych se na něho vykašlala a už nikdy ho nechtěla vidět, přerušila bych veškerý kontakt. Nechtěla bych ho mít ani v RL. Píšeš, že jsi schopná se o dítě postarat, tak nechápu co řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51

@UneAmie

Jak jsi mu mohla ukrást dítě, které nechce? Oni ti lžou, nenech se vydírat. Udělej si to tak, jak sama chceš a nenech se nervovat.

• Citovat
  • Upravit
4607

@UneAmie
Aby tě nezažaloval za znásilnění :lol: Je vidět že je silně pod vlivem rodičů.
Hlavně se nestresuj, možná by nebylo špatné si změnit číslo a na nějakou chvilku dělat mrtvého brouka. Užívej si těhu a nevíš kde a kdo na Tebe třeba za rohem čeká. Všechno špatné je pro něco dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581

@UneAmie Jeho reakce je děsivá, ale nezlob se, „zatajit“ muži, že nebereš antiko a tvrdit, že jsi spoléhala na to, že to hned nevyjde, je také dost šílené, protože jsi ho tím vlastně postavila do role, kdy nemá volbu, třeba /předpokládám, dle toho co píšeš/ dítě nechtěl, celkem logicky, vždyť je mu jen 18, takže pokud jsi dítě chtěla jen Ty, tak se nedivím, že je v šoku, naštvaný a kope kolem sebe. Představ si, že by to někdo takto „ušil“ na Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna