Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím. Jsem dnes 5 den po extrakci dolní 8.
Zákrok byl komplikovaný, trval skoro hodinu, mam 5 stehů, kořeny byly zahnute až do nervu.
Otok už skoro nemám, otevřu už i pusu a mluvím a jim normálně. Ale udělaly se mi afty jak mi stehy dráždí dásna, bolí mě okolí zuby a pořád mam takovou bodajici bolest. Hlavně večer a v noci, zklidní se mi to po aulinu. Mam ještě na 2 dny antibiotika. Včera jsem začala výplach šalvějem a afty.
Kdo zažil, jak dlouho vas trápila bolest a jiné potíže? Všude čtu že bolest 2-3 dny. ![]()
Přečti si pravidla diskuze než budeš zakládat duplicitní diskuze.
@izabe ja se omlouvám, ale normálně se ptám.
A když sem dala nadpis tak mi to nic nenašlo. A pokud nemáte odpověď na moji otázku tak radši nekomentujte vůbec
@Eeelllaaa já byla v pohodě za pár dní, měla jsem antibiotika a zákrok taky trval dlouho, zakroucené kořeny do všech stran a zuby byly ještě pod dásní. Zkus ráno zavolat zubaři, třeba se ti na to koukne.
@Eeelllaaa píše: Více
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/#…
Takže ta podobnost v obsahu s posledním dotazem je ČISTĚ náhodná, ano?
zajímavé
Mě to jednou bolelo týden, podruhé 10 dní a to tak, že jsem s tím zůstala doma na neschopence.
@albertka132 ja jsem byla na neschopence do pátku, s tím že se to přes vikend uklidní ale zatím nic. Vyčkám ještě do úterý, to bude týden od zákroku a mám ten den i poslední ATB. Doktor říkal že to může dost bolet že to sekal z kosti.
Rána se mi hojí pěkně, dívala jsem se, že se hezky zatahuje tak snad žádný problém tam není. Děkuji
Pokud to nebude lepší během zítřka, max úterý, jak doberes antibiotika, ve středu bych kontaktovala Dr…
Já tedy měla štěstí - byla jsem vytáhnout dolní 8 minulý týden v pondělí, vše udělal doktor a skoro to nebolelo
…