Extrakce 8, jak dlouho bolí ?

502
14.9.25 18:13

Extrakce 8 , jak dlouho bolí ?

Zdravím. Jsem dnes 5 den po extrakci dolní 8.
Zákrok byl komplikovaný, trval skoro hodinu, mam 5 stehů, kořeny byly zahnute až do nervu.
Otok už skoro nemám, otevřu už i pusu a mluvím a jim normálně. Ale udělaly se mi afty jak mi stehy dráždí dásna, bolí mě okolí zuby a pořád mam takovou bodajici bolest. Hlavně večer a v noci, zklidní se mi to po aulinu. Mam ještě na 2 dny antibiotika. Včera jsem začala výplach šalvějem a afty.
Kdo zažil, jak dlouho vas trápila bolest a jiné potíže? Všude čtu že bolest 2-3 dny. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8552
14.9.25 18:19

Přečti si pravidla diskuze než budeš zakládat duplicitní diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
14.9.25 18:23

@izabe ja se omlouvám, ale normálně se ptám.
A když sem dala nadpis tak mi to nic nenašlo. A pokud nemáte odpověď na moji otázku tak radši nekomentujte vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
14.9.25 18:29

@Eeelllaaa já byla v pohodě za pár dní, měla jsem antibiotika a zákrok taky trval dlouho, zakroucené kořeny do všech stran a zuby byly ještě pod dásní. Zkus ráno zavolat zubaři, třeba se ti na to koukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8552
14.9.25 18:32
@Eeelllaaa píše: Více

https://www.emimino.cz/…rankovani/3/#…
Takže ta podobnost v obsahu s posledním dotazem je ČISTĚ náhodná, ano? :think: zajímavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.9.25 19:31

Mě to jednou bolelo týden, podruhé 10 dní a to tak, že jsem s tím zůstala doma na neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
14.9.25 19:35

@albertka132 ja jsem byla na neschopence do pátku, s tím že se to přes vikend uklidní ale zatím nic. Vyčkám ještě do úterý, to bude týden od zákroku a mám ten den i poslední ATB. Doktor říkal že to může dost bolet že to sekal z kosti.
Rána se mi hojí pěkně, dívala jsem se, že se hezky zatahuje tak snad žádný problém tam není. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.25 20:35

@Eeelllaaa

Pokud to nebude lepší během zítřka, max úterý, jak doberes antibiotika, ve středu bych kontaktovala Dr…

Já tedy měla štěstí - byla jsem vytáhnout dolní 8 minulý týden v pondělí, vše udělal doktor a skoro to nebolelo ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.