Extrakce zubu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13769
1.6.19 20:18

@Elzaaa neboj se, dá ti okolo injekce a nebolí to vůbec. Jen je to nepříjemné, jak ti v té puse kutá, ale nebolí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
1.6.19 21:18
@warita píše:
@yarenka777 nejak nechapu to spojitost s osmickou? To totiz neni trhani obyc zubu.

Ale v nadpisu diskuze není o osmičce ani zmínka. Já jsem to pochopila obecně „Extrakce zubu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7658
1.6.19 21:21

Vypláchnout slivovicí…
Případně aloe vera emergency sprej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.6.19 23:39
@yarenka777 píše:
Ale v nadpisu diskuze není o osmičce ani zmínka. Já jsem to pochopila obecně „Extrakce zubu“.

aha, tak mozna ja to spatne pochopila. V tom pripade nevim, proc zakladatelka tak janci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.19 23:47
@warita píše:
aha, tak mozna ja to spatne pochopila. V tom pripade nevim, proc zakladatelka tak janci.

V nadpisu to není, ale v dotazu ano. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.6.19 01:52

@AnastazieB aha já totiž měla poprvé nějaký takový zákrok tak jsem pořad z toho vyplašena… bylo to chirurgicky a mám to zažité a pořad to bolí jsem už 4 dny po zákroku a mám otok a bolest tak jsem byla pi 3 dnech na pohotovosti stim ať mi daji nějaké antibiotika protože jsem se i bála abych nedostala zánět tak mi po 3 dnech dali antibiotika a dala mi tam dren a pořad to je stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.19 01:53
@klimtovaa píše:
@AnastazieB aha já totiž měla poprvé nějaký takový zákrok tak jsem pořad z toho vyplašena… bylo to chirurgicky a mám to zašité a pořad to bolí jsem už 4 dny po zákroku a mám otok a bolest tak jsem byla pi 3 dnech na pohotovosti stim ať mi daji nějaké antibiotika protože jsem se i bála abych nedostala zánět tak mi po 3 dnech dali antibiotika a dala mi tam dren a pořad to je stejný
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.