Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Elzaaa neboj se, dá ti okolo injekce a nebolí to vůbec. Jen je to nepříjemné, jak ti v té puse kutá, ale nebolí to.
@warita píše:
@yarenka777 nejak nechapu to spojitost s osmickou? To totiz neni trhani obyc zubu.
Ale v nadpisu diskuze není o osmičce ani zmínka. Já jsem to pochopila obecně „Extrakce zubu“.
@yarenka777 píše:
Ale v nadpisu diskuze není o osmičce ani zmínka. Já jsem to pochopila obecně „Extrakce zubu“.
aha, tak mozna ja to spatne pochopila. V tom pripade nevim, proc zakladatelka tak janci.
@warita píše:
aha, tak mozna ja to spatne pochopila. V tom pripade nevim, proc zakladatelka tak janci.
V nadpisu to není, ale v dotazu ano. ![]()
@AnastazieB aha já totiž měla poprvé nějaký takový zákrok tak jsem pořad z toho vyplašena… bylo to chirurgicky a mám to zažité a pořad to bolí jsem už 4 dny po zákroku a mám otok a bolest tak jsem byla pi 3 dnech na pohotovosti stim ať mi daji nějaké antibiotika protože jsem se i bála abych nedostala zánět tak mi po 3 dnech dali antibiotika a dala mi tam dren a pořad to je stejný
@klimtovaa píše:
@AnastazieB aha já totiž měla poprvé nějaký takový zákrok tak jsem pořad z toho vyplašena… bylo to chirurgicky a mám to zašité a pořad to bolí jsem už 4 dny po zákroku a mám otok a bolest tak jsem byla pi 3 dnech na pohotovosti stim ať mi daji nějaké antibiotika protože jsem se i bála abych nedostala zánět tak mi po 3 dnech dali antibiotika a dala mi tam dren a pořad to je stejný