Extrakce zubu a nemocenská

8.8.23 17:38

Extrakce zubu a nemocenská

Ahoj holky, byli jste už někdy na nemocenské z důvodu extrakce zubu? Dnes mi vytrhl pan zubař 7micku a mám to zasite na 4 stehy, ještě stále znecitlivele a dostala jsem antibiotika. Pan doktor říkal, ze pokud mi nebude dobře mám přijít ráno ale to se sestřičce moc nelíbí tak ja nevím.. každopádně pracuji ve velmi prašném prostředí, zvedam taktéž velmi těžké věci a to se moc nedoporučuje :/ za týden mám vytahování stehů.. šly by jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24695
8.8.23 17:46

Když vám to napíše, jděte. Ovšem finančně se to dost nevyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.23 17:52

Paragraf?

• Citovat
  • Upravit
8529
8.8.23 17:58
@Nothing123456 píše:
Ahoj holky, byli jste už někdy na nemocenské z důvodu extrakce zubu? Dnes mi vytrhl pan zubař 7micku a mám to zasite na 4 stehy, ještě stále znecitlivele a dostala jsem antibiotika. Pan doktor říkal, ze pokud mi nebude dobře mám přijít ráno ale to se sestřičce moc nelíbí tak ja nevím.. každopádně pracuji ve velmi prašném prostředí, zvedam taktéž velmi těžké věci a to se moc nedoporučuje :/ za týden mám vytahování stehů.. šly by jste?

Dovolenou si vzít na pár dní nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65223
8.8.23 18:00
@Anonymní píše:
Paragraf?

jaký paragraf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65223
8.8.23 18:00

Známé trhali osmičku, měla problémy, byla doma na neschopence tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.23 18:04

Dítě malé sice mám, ale trhal zub mě :mrgreen: ne, nemohu si vzít tolik dovolené :-(( 3 týdny? Fuuu :///

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12932
8.8.23 18:09

Když mi trhaly osmičky(bylo to až do kosti), tak představa, že bych šla další den do práce, byla naprosto mimo. Otok jak kráva i přes silné prášky na předpis a poctivé ledování. Třetí den už mi bylo lépe(schválně to bylo naplánované tak, že jsem měla poté dva dny volna), když jsem došla do práce a začala se více hýbat, tak okamžitě zase natékání a kdybych nešla za šéfem, že to nejde a potřebuji ještě pár dní dovolenou, tak jsem taky na neschopence. Dovolenou mi dal, vypadala jsem, jako kdyby mě zmlátila banda chuligánů(modráky).
Po týdnu to bylo ok a pracovat jsem mohla i fyzicky.
Nemůžeš si vzít alespoň pár dní? Je slušná šance, že to bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
8.8.23 18:10

Sestřičce se nemá co nelibit. O neschoprnce rozhoduje doktor a ne sestra. Podle popisu podmínek bych si tu neschopenku nechala napsat. Kancelářská práce by byla něco jiného, ta by se zvládnout dala. Ale ve tvém případě by sis mohla zadělat na komplikace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
8.8.23 18:14

Chlap byl pár ní na neschopence po extrakci dvou osmiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11830
8.8.23 18:20

Pokud zvedáš těžké věci tak by bylo asi opravdu lepší zůstat doma..mě trhala zubařka osmičku minulý týden..byla zkažená a byl tam vacek..šite sem to neměla ale druhý den mě to bolelo dost i přes prášky…další den už to bylo lepší ale i tak sem si prášek brala…při předklonu a zvedání děti to vždy zabolelo…po 3 dnech už to ale bylo dobrý…ATB sem neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24695
8.8.23 18:58
@Nothing123456 píše:
Dítě malé sice mám, ale trhal zub mě :mrgreen: ne, nemohu si vzít tolik dovolené :-(( 3 týdny? Fuuu :///

Proč tři týdny? Za pár dní vám nebude nic, pokud nebudou komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
8.8.23 20:12
@lucad77 píše:
Proč tři týdny? Za pár dní vám nebude nic, pokud nebudou komplikace.

Protože problém se sledovanim diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
8.8.23 20:15

@Nothing123456 Pokud ji doktor nabizi, tak ji vem. Ja byla doma 6 dnu, brala jsem si tedy dovolenou, mela jsem ji dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24695
8.8.23 20:51
@j.a.n.i1 píše:
Protože problém se sledovanim diskuze.

Nemám problém se sledováním diskuze. Ale nevím, proč by měla být zakladatelka doma stejně dlouho jako známá @vokishka. Copak předem ví, že bude mít komplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.