Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lokyna
určitě na tu dovolenou jeď, když ti to přítel nabízí, fakt. Bude to neskutečná úleva. Sice se vrátíš opět do toho samého, ale týden na odpočinek, ber to všemi deseti. Chlapi to spolu zvládnou, dala bych „návod“ a jela bych. A kdyby nebylo všechno celý týden dle tvých představ, nevadí, dítko nezhyne a navíc ty to nebudeš vědět, tak co
. Já bych takovou nabídku rozhodně neodmítla.
@Lokyna
jinak 2 děti, jak jsem psala na začátku. Starší byl sice náročnější kousek, ale grády to nabralo až po 1,5 roce, zrovna v době, kdy jsem otěhotněla. Kdyby se nepodařila ten měsíc, co se zadařilo, okamžitě bych nasazovala ant. a druhé ani omylem.
Paneboze uplne me desite. doufala jsem, ze jednou to u naseho prcka prejit musi… dostala jsem tolik rad a nakoupila plno kravin pro „neklidne“ dite nez jsem pochopila, ze neklidne dite se s tim nasim vubec srovnat neda a nelze to resit knihami, satky, nositky nebo snad vaky… doufala jsem, ze z toho aspon vyroste. no mam strach aby nemel nejake psychicke postizeni ![]()
Ja se taky ted nejvíc bojim toho, aby z nej nebyl nejakej neinteligentni asocial
…to byl dnes zas den…
Ja jsem svym zpusobem taky asocial, inteligentni, dve deti pritel, byt (auto a dovolena v Chorvatsku teda nejak pokulhava
) - snad to nebude tak zle
. U nas dnes jakz takz.
@Lokyna zdravim, narazila jsem na diskusi a chci se zeptat, jak se synovi vede? Mam.doma taky dost náročné dítě, tak soucitim..
Tyjo, cetla jsem diskuzi se zatajenym dechem. Jako by ji psala moje mamka. Pry jsem jecela do 3 let, furt. Jediny co zabiralo bylo jidlo. Tak me porad necim cpali. Ale strizlik jsem byla porad. Pak kdyz jsem uz byla k nesneseni uplne, tak jsem pry brala pulku diazepamu. No…mam syna, ale spise se nastesti a dikybohu potatil. Jo a jinak existuje poradna pro deti s excesivnim placem, kdyby to resil nekdo aktualne. ![]()
Ahoj, jak se vám daří nyní? Já jsem na tom se synem dost podobně a už to nedávám ![]()
Ja mam ty tri vysnene deti
. Nejstarsi dcera je porad v mnoha ohledech narocnejsi, malo spi, umi byt dost negativni, ma teleci napady, ale vesmes to jde, skolku nenavidela do posledniho dne (ale aspon tam zacala jist, chodila od 4.5r), ve skole se chytila nastesti hned, patri mezi nejlepsi. Mozna by byla na „lehci diagnozu“, ale nejak si nemyslim, ze by nam k necemu byla. Nasli jsem nejaky zpusob, jak spolecne fungovat a celkem se nam dari. Nejmladsi je take holka a pud sebezachovy ma jeste horsi nez ta nejstarsi, ale zas je to povahou slunicko. Kluk celkem normalni mimon, ten zas hodne marodil. Uz je jim 9r, 7r a 4r, takze se s nimi da uz relativne domluvit.