Extrémně náročné dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1190
8.5.25 18:21
@Eva2610 píše: Více

Asi to nesouvisí s tématem-ale okna dvakrát týdně?
Já je nechávám mejt jednou ročně :D A stačí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
8.5.25 18:24
@Anonymní píše: Více

Sama sis teď odpověděla kde je problém :think: A jestli to nevidíš, tak to je mi tě fakt líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30220
8.5.25 18:27

Já ti poradím. Práce doma počká, nemá nožičky ;-) a dokud je skrz okna vidět, je to v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
8.5.25 18:32

Ne, ta diskuze je o tom, že ty svoje obsese v podobě úklidu a neschopnost se přizpůsobit dítěti svádíš na jeho náročnost, přitom máš úplně normální dítě. To jen ty nejsi schopná a ochotná se tomu dítěti přizpůsobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
8.5.25 18:36
@Francis6 píše: Více

No myslela jsem ročně 🤣. Dvakrát v týdnu… Proboha! Máme jich ani nevím kolik a ještě jsou spaletova.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.25 18:53

No tak pak si můžeš uklidit, mně malá spí na mě u prsa, v autě nebo v kočárku venku, v druhých dvou variantách si poklidim, ale když mě potřebuje, tak mě potřebuje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.25 18:55

A byli jste už třeba na dovolené? Oni ty děti mimo domov fungují mnohem lépe a byli byste dva na jednoho, nemusíš uklízet a třeba ani vařit a s klidnou hlavou vnímáš dítko

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.25 19:10
@Eva2610 píše: Více

A jak často myjete kuchyň? Já okna snažilm na jaře - po tom největším pylu.. a pak na podzim. A kuchyň jako police, vršek, atd jednou do roka před Vánoci. Troubu atd podle zašpinění… police mám otevřené jen v obýváku, beru je prachovkou

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
8.5.25 19:16

Kuchyn průběžně. Nahoře 2× za rok. Vnitrky řeším tak, že když je nějaká oslava a třeba všechny talíře jsou v myčce, tak vytřu tu prázdnou polici. Příště zas třeba ten šuplík na příbory.

• Citovat
  • Upravit
5098
8.5.25 19:25

Za mě naprosto standardní popis dítěte, které není totálně mouchy snězte si mě. A ano, přesně proto lidi zůstávají často u jednoho dítěte. Kdo nezažije, tak nepochopí, o čem je mateřství.

Jinak já jsem první rok a půl vždy pronosila v nosítku a prokojila. Totálně nevyspaná. Tak to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
8.5.25 19:25

Zapomeň na to, že s dítětem budeš mít uklizeno jako bezdětná. To těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.25 19:29
@Zmatka píše: Více

No asi můj problém… snažím se to furt držet jak jsem byla zvyklá.. leštím sprcháč od vodního kamene, odpady, dveře, futra.. v zápětí zapatláno a jsem z toho akorát naštvaná.. jak uklízíte vy s dětmi? Já vím, že moje mamka mi od mala říkala, že jsem nemocná na úklid..

• Citovat
  • Upravit
4624
8.5.25 19:35

Ty jo, tohle mi prijde jako hrozna ztrata casu.. uvidis, ze dite bude daleko spokojenejsi, kdyz budete spolu venku misto uklidu.
Ja mam skolkace a batole a uklizim zbezne za chodu.. kdyz se koupou, umyju u toho zatim umyvadlo, kdyz si chvili hraji a nikdo nejeci, tak se vytratim a umeju zachod nebo setru linku a sporak.. proste za beznyho chodu. Ted uz si dost hraji spolu, kdyz byli mensi, tak proste se mnou, houbicku do ruky, hadr, vysavac.. ted uz je to tolik nezajima, jsou partaci a radsi spolu delaj blbosti. Mame velky byt a uklizim fakt sem tam, proste udrzuju takovej ten provozni poradek a hlavne nas zachranuje roboticky vysavac, jezdi denne, kdyz jsme venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
8.5.25 19:37

"uklízela " jsem tak, že jsem si sedla, když spali, udělala si kafe a lakovala jsem si nehty, třeba :D
Psychika je důležitá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
8.5.25 19:41

Popravdě bych ti asi doporučila nějakou mateřskou podpůrnou skupinu, pokecat si s odborníkem přes děti a výchovu (například dětský psycholog), přečíst si o dětech nějakou knihu (a o jejich vývoji). Mně přijde, že živé dítě vidíte až teď (nevyčítám) a že máš velmi mylné představy a chápání. Pokud se něco nezmění, bála bych se, že budete oba brzy velice nešťastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí