Extrémně plačtivé 2měsíční miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9034
16.2.26 15:46

Dudlík? Možná mě tu všichni sežerou, obě moje děti měly trávicí problémy a dudlík jim pomáhal. Dcera nedozrálý trávicí trakt - nedonošenec. Dudlík jim pomáhal pro uklidnění. Kojila jsem ji do 18 měsíců, syna do 21 měsíců. Dceři pomáhalo zavinutí, dávala jsem ji na péřový polštář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
16.2.26 15:52
@kaacifi píše: Více

Určitě. Moucnivka může způsobit, že ji to při pití bolí a tak se pořádně nenají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.2.26 17:09
@alisekR píše: Více

Děkuju za reakci, bohužel ta naše potvora nechce žádný - MAM, BIBs, NUK, DM, i nejake ty úplně obyčejné z tety mi nebere 😫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
16.2.26 17:28

Tak to je blbý. Je pravda, že mi dávali dudlík hned na neonatologii a tak ho brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
16.2.26 21:00

Na moučnivku obyčejná genciána, ale musíš si zároveň přeléčit bradavky, takže fialový budete chvíli obě. Domů pořídit starší kočárek, klasický houpací a na to houpací raketu. A nebudeš s ní muset pořád trajdat venku:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
16.2.26 21:14

Diskuzi nepročítám ale soucítím můj mladší syn rval 4 měsíce podle me snad v kuse (mam to dost v mlze) i ted 8 měsíců je takový hodne vztekloun a dokáže fakt ječet jak blázen (rvát pištět hrozny) mi jsme na nic nepřišli (blokády, alergie nic se nezjistilo) více méně jsem takovy nosič nosím ho pořád spi hlavne na me a spis jsem si zvykla nicméně bude to určitě lepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
16.2.26 21:51

U toho mlecneho bylo jasno asi po dvou týdnech, ostatní pak ještě nějakou dobu trvalo. Já si psala i potraviny co jsem jedna, někdo začíná na eliminační dietě… Je blbé, že není úplně přesně dané, jak časově které potraviny prostupují do mléka. U nás hodně pomohly i probiotika, ale bacha, nechtere obsahuji nějaké složky BKM.

Nějaké fyzio nebo osteodynamimu už máte za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
16.2.26 23:38

Napadla mě dětská fyzioterapie pro vyloučení KISS syndromu, případně nějaké jiné blokády..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.2.26 23:51

@Marmarram také zapisuji, ale souvislosti právě vidim jen u BKM. Tak ještě budene zkoušet. Jaká probiotika zabraly Vám, prosím?🙏🏻

Fyzio ano, osteo zatím ne, ale silně o tom uvažuju. Máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.26 23:54

Všechny rady jsou k ničemu, promiň. Vigantol bych nevysazovala. Musíš prostě počkat. Po 3-4. měsíci se to výrazně zlepší. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.2.26 00:01
@Banánek Zelený píše: Více

:cry: tak tohle mi rika tchyne i moje mamka a uprimne se bojim, ze to tak opravdu bude😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.26 00:05

@kaacifi zbývá vydržet už jen chvíle, pak to bude úplně jiné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.2.26 00:06
@Banánek Zelený píše: Více

Děkuju za milá slova❤️ 🙏🏻