Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dudlík? Možná mě tu všichni sežerou, obě moje děti měly trávicí problémy a dudlík jim pomáhal. Dcera nedozrálý trávicí trakt - nedonošenec. Dudlík jim pomáhal pro uklidnění. Kojila jsem ji do 18 měsíců, syna do 21 měsíců. Dceři pomáhalo zavinutí, dávala jsem ji na péřový polštář.
@kaacifi píše: Více
Určitě. Moucnivka může způsobit, že ji to při pití bolí a tak se pořádně nenají
@alisekR píše: Více
Děkuju za reakci, bohužel ta naše potvora nechce žádný - MAM, BIBs, NUK, DM, i nejake ty úplně obyčejné z tety mi nebere 😫
Tak to je blbý. Je pravda, že mi dávali dudlík hned na neonatologii a tak ho brala.
Na moučnivku obyčejná genciána, ale musíš si zároveň přeléčit bradavky, takže fialový budete chvíli obě. Domů pořídit starší kočárek, klasický houpací a na to houpací raketu. A nebudeš s ní muset pořád trajdat venku:
Diskuzi nepročítám ale soucítím můj mladší syn rval 4 měsíce podle me snad v kuse (mam to dost v mlze) i ted 8 měsíců je takový hodne vztekloun a dokáže fakt ječet jak blázen (rvát pištět hrozny) mi jsme na nic nepřišli (blokády, alergie nic se nezjistilo) více méně jsem takovy nosič nosím ho pořád spi hlavne na me a spis jsem si zvykla nicméně bude to určitě lepší ![]()
U toho mlecneho bylo jasno asi po dvou týdnech, ostatní pak ještě nějakou dobu trvalo. Já si psala i potraviny co jsem jedna, někdo začíná na eliminační dietě… Je blbé, že není úplně přesně dané, jak časově které potraviny prostupují do mléka. U nás hodně pomohly i probiotika, ale bacha, nechtere obsahuji nějaké složky BKM.
Nějaké fyzio nebo osteodynamimu už máte za sebou?
Napadla mě dětská fyzioterapie pro vyloučení KISS syndromu, případně nějaké jiné blokády..
@Marmarram také zapisuji, ale souvislosti právě vidim jen u BKM. Tak ještě budene zkoušet. Jaká probiotika zabraly Vám, prosím?🙏🏻
Fyzio ano, osteo zatím ne, ale silně o tom uvažuju. Máte zkušenost?
Všechny rady jsou k ničemu, promiň. Vigantol bych nevysazovala. Musíš prostě počkat. Po 3-4. měsíci se to výrazně zlepší. ![]()
@Banánek Zelený píše: Více
tak tohle mi rika tchyne i moje mamka a uprimne se bojim, ze to tak opravdu bude😂
@kaacifi zbývá vydržet už jen chvíle, pak to bude úplně jiné ![]()