Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Svandu né není to tak, že bych jedla jak prase, ale denně si dám čokoládu, bez té nežiju.. A někdy když mi chutná, tak si dám větší porci
ale není to tak, že bych si dávala do těla, jak smyslů zbavená ![]()
@Marilyn.M ale to je hodne vis
znalci cokolady reknou…cokolada je uzasna…ale chce to tak ctverecek denne…radeji si udelaj domaci…z neprazeneho kakaa
@renda81 píše:
budeš jíst častěji a pravidelně pestrou stravu - nepřibereš, naopak. Nemáš pocit hladu, protože jsi zaplácaná rohlíkama, a jinýma srágorama. Ti co začali jíst víc, hubli, protože jejich tělo si neukládalo tolik sacharidů a tuků do zásoby.
neplati pro kazdeho ze ma jist casteji, nektere typy nepotrebuji a skodi jim to, nekomu plne vyhovuje jen trikrat denne…ja jsem zrovna ten typ ![]()
@Verunecka289 píše:
Snídáš pozdě a špatně, oběd taky nic moc, a večeře taky špatnězačni jíst pravidelně a kvalitní potraviny, tvoje tělo hladoví a proto nehubneš, ale ukládáš. A k tomu pití, to mi taky přijde málo, já bych asi lekla žízní pít tak málo
jo a pij jen vodu, nebo neslazený čaje atd… hlavně žádný šťávy, limonády… Na čem si já ulítávám, tak kvalitní džusy 1:1 s vodou, ale jestli je to OK nevím
hnes pocitam kolik ma vypit na 110 kg..je to:3630 za normalnich podminek bez horka a bez fyzicke namahy.
@KackaDoup já si dávám tak ty čtyři kostičky, ten jeden štráfek ![]()
Tvoje telo hladovi, skladba jidla je otresna, jis malo a mas moc velky mezery mei jidly. Jez jako ptacek a casto, at se ti rozebehne spalovani a davej telu vse, co potrebuje. Chce to pestrou stravu. Chybi ti tam zelenina, kvalitni bilkoviny a ty rohliky jsou zrejme bile, ze?