Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj vsichni ![]()
Mame dva dny po terminu porodu.
V poslednich trech dnech se prcek extremne hybe-ale jen v noci. vetsinou od 23h i do 3 do rana, v kuse sebou mele..docela dost to boli a boda, rekla bych asi do cipku, nebo tam nekde.
Zajimave je, ze pres den je v klidu ![]()
Myslite si, ze by mohl byt nekde nejaky problem, nebo je to normalni?
Treba se to nektere z Vas stalo..Diky.za nazory ![]()
@Allisenka měla jsem to samé, břicho celé hopsalo. Dr říkal, že kdyby se mi to nepozdávalo, mám zajet do porodky - že to může značit jeho tíseň. Ale já tam tedy nejela
lepší je však zajet při pochybnostech.
@Allisenka Celý den se až podezřele mrskal, odpoledne jsem zalarmovala chlapa, že pojedeme minimálně na monitor. Když dorazil, začala jsem mít kontrakce, takže místo „jen“ na monitor jsme vyjížděla s vědomím, že bez mimina se nevrátím.
@martina.se on mi to dela jen v noci
pres den o nem kolikrat ani nevim.
Jestli dneska neporodim, tak mam zitra kontroli a budu to resit. To je tak priserna bolest..navic se mi to nezda, ze by byli aktivni tolik hodin v kuse ![]()
Radeji bych zajel a do porodnice na kontrolu. Může byt něco špatně. Každopádně přejí, ať je vše ok.
@Svistice tyyjo
ja v noci myslela ze sam vyleze ven
ja mam uz od utery hnusne poslicky, cely. tyden mi odchazi zatka a ted tohle..pak poznej ze rodis
![]()
@Allisenka píše:
@lovesmile i kdyz je pres den v pohode?
Jako fakt nikdy nevíš, co se může dit. Třeba mu jen vadí nějaká tvoje poloha v leže, proto je pres den v klidu, nebo je pres den z té noci tak unavený, ze dospava.
Ale KO je urcite na místě. ![]()
@Allisenka píše:
@martina.se on mi to dela jen v nocipres den o nem kolikrat ani nevim.
Jestli dneska neporodim, tak mam zitra kontroli a budu to resit. To je tak priserna bolest..navic se mi to nezda, ze by byli aktivni tolik hodin v kuse
mi to dělal úplně stejně. přes den téměř nic, v noci mazec.. Nakonec jsem rodila vyvolávaně. Ale ono je fakt lepší tam zajet. Jakýkoliv extrém může značit problém.
Dekuji za rady
nechali me uz v nemocnici..ma zestarlou placentu, hranicne malo plodovky.na porod je vse krasne pripravene, tak kdyz do rana nic, tak se bude vyvolavat.
No zacla jsem po vysetreni krvacet ![]()