Extrémní vypadávání vlasů při cukrovce

29.10.17 22:26

Extrémní vypadávání vlasů při cukrovce

Zdravím vas, mám menší, no nebo spis větší problém..
Už par měsíců mi padají hrozne vlasy, je to až extrém. zkusila jsem snad vše :( ale nic nepomáhá. Mám nově zjištěnou cukrovku, tak mne napadá ze je to i tím, ale doktorka rikala že ji musím mít už dyl, ale před tím mi.sice vlasy padali ale n az tolik. :( ted taham úplný chuchvalce, vlasy jsou prostě všude :(
Zkusila jsem alpecin, a různé masky a šampony. ted zkoušim babské rady a vitamíny ale už skoro nic na te hlavě skoro nemám. Jinak tedy je mi 19 takze to nemůže byt díky věku :( snad mi nějak poradite. každopádně zítra se objednam na dermatologii a tam snad taky trochu poradi. moc děkuji. A prikladam malou ukázku, ale to je jen mala část :©

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26583
29.10.17 23:14

Predpokladam, ze mluvis o T1, pak ale nevim, co ze mas dyl, to vypadavani vlasu? Nezapomen, ze T1 je autoimunitni onemocneni, coz jsou nektere typy alopecie take. Souvislost mezi nima tedy v podstate muze byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.17 23:19

@Lenka_Hal no rikala ze tu cukrovku musím mit dyl. ale předtím to tolik nepadalo jako jen normálně..spíš mi bývalo často zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.17 23:22

A ta to snad není. j doufám ze je to jen souvislost s tou dm1 a hormonální změny nebo nedostatek vitaminu. ale prostě potřebují nějakou radu :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
29.10.17 23:29

TSH a hormony štítné žlázy jsou OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.17 23:49

Naposledy když jsem byla naposledy n endokrinologii bylo vše OK. ale to je rok zpět. budu se muset objednat znovu :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
30.10.17 00:03

Jděte hlavně na endokrinologii.

Diabetes máte prvního a nebo druhého typu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.17 00:07

Bohužel prvního typu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.17 07:38

Dobre rano,
ja mela take problem, kdyz mi zjistili DM 1.typu,tak mi pote zacaly hodne padat vlasy. Zacala jsem uzivat Zinek a po 3 mesicich vypadavani ustalo a vlasy mi opet zhoustly.
DM 1.typu mam jiz 16 let a cca jednou za 2 roky vlasy zacnou padat vic, tak vzdy koupim Zinek a zase se to ustali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116365
30.10.17 07:46

Mě moc pomohl biosil z lékárny, je tam snad selen, zinek a křemík. Užívat alespoň tři měsíce. Po umytí vlasů chvíli sprchovat hlavu ledovou vodou, aby se prokrvila pokožka. Odbourat stres, hodně spát a vyváženě jíst. Je to běh na dlouhou trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69034
30.10.17 08:27

Znovu bych řešila endokrinologii, cukrovka se často pojí s poruchami štítné žlázy. Jinak mně hodně pomohl methionin - tablety z lékárny. Ale stopro bych to řešila s doktorama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116365
30.10.17 09:03
@ugluk píše:
Znovu bych řešila endokrinologii, cukrovka se často pojí s poruchami štítné žlázy. Jinak mně hodně pomohl methionin - tablety z lékárny. Ale stopro bych to řešila s doktorama.

přesně tak, mě padaly díky hepofunkci š. žlázy, chodila jsem pak i na infekce panthenolu, to pomohlo asi nejvíc, ale s tím panthenolem opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.17 10:40

No j na endo jsem už objednána, biosil jsem si taky koupila a jeste koupim ten zinek :O nerada bych byla plešata brzy :O jinak se spánkem mám problém. :( pokavad si nevemu prášek na spaní usinam kolem 1-2 h ráno :O a stres mám ted trochu větší, ale snažím se n vse koukat s nadhledem, al už to mám zabudované v hlave : jinak moc všem děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
30.10.17 15:16

Presne tohle jsem mela na mysli…
https://www.healthcentral.com/…une-diseases

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.18 09:44

ampule s placentou

Taky jsem měla problém s vypadáváním vlasů, v mém případě to však bylo stresem. Zkoušela jsem ledacos, přes Biosil a Donna hair z lékárny, taky jsem zakoupila drahá séra na vlasy se zaručeným efektem, avšak na konec mi zabraly neznačkové ampule proti vypadávání vlasů od victoria beauty. Obsahují placentu, o které jsem se dočetla, že je hotový zázrak na zastavení padání vlasů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí