Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ne, nestává, ani jednou.
Nechápu, proč z toho mít strach. Neřeš kraviny.
Opravdu citlive tema ![]()
pokud mam zablokovany profil a na zadosti nereaguju…tak proc bych se jako mela bat? ceho?
tohle mi driv chodilo od spousty chlapu a ani jeden nebyl zadnej Omar nebo Ahmed. Normalne cesi co takhle ´´lovijou´´ zensky po netu
kdyz jim projedes pratele, nenajde tam jedineho chlapa a nebo jen male procento.
Holt jsi na strance, kde staci zadat tvoje jmeno a je to. Tvoje volba. Vymaz profilovky, zmen jmeno na falesne treba, zablokuj pristup uzivatelum, ktere nemas mezi prateli, zablokuj zasilani zadosti o pratelstvi od cizich osob a neni co resit. Vlastne celkove mi tohle prijde jako totalni blbost, resit to a jeste zakladat diskuzi ![]()
A to, ze te treba oslovi neznamej chlap na ulici ti nenahani hruzu? To bych pochopila vic, nez strach z nejakeho Ahmeda vzdaleneho nekolik stovek, tisic km ![]()
FB nemám. Ale přidat si mě do kontaktů jednou za dva měsíce na Skype chtějí krásní svalnatí Američani.
Strach z nich nejde.
Ne nestává, protože neklikám na FB na každou hovadinu, kterou tam uvidím.
@Anonymní píše:
Vzdy to hodim do ignoru ale parkrat mi i psaly ze se chteji seznamit :/ mam z toho trosku strach
Zkousi, zda se s nimi fakt nekdo neseznami, aby se takto dostali snatkem legalne do Evropy. Uz se o tom nekolikrat psalo v tisku. Bohuzel se i v mem okoli par idiotek najde, ktere odpovi a pripadne se fakt seznami
a dokonce si ho jedna vzala
bez komentare radeji ![]()
Stává, i když nemají divné jména, ale divná jména. ![]()
Nikdy jsem se tím nezabývala a hned odmítám…
@Anonymní píše:
Vzdy to hodim do ignoru ale parkrat mi i psaly ze se chteji seznamit :/ mam z toho trosku strach
Okamžitě si nech změnit jméno, nejen na fb, ale i v reálu!, udělej si zbroják a asi bych i zvážila přestěhování.
A pokud máš na profilovce vidět obličej, tak přidej plastiku, oni si tě jinak najdou. ![]()
@Tunrida píše:
Ne nestává, protože neklikám na FB na každou hovadinu, kterou tam uvidím.
Ja na nic ciziho neklikam, nic nelajkuju ani nesdilim. A stejne se mi to stava. Nekdy poslou jen zadost o pratelstvi, nekdy napisou i zpravu v prekladu…ooo prekrasna zeno chtela by sis psat?
Zadost odmitnu a hotovo.
Ale sousedka si ho pridala do pratel, pak dalsiho a dalsiho…atd. Porad ji komentovali jeji fotky jak je naaaadhernaaaa (neni pekna, fakt). A doslo tak daleko, ze mel jeji manzel prichystane rozvodove papiry.
Porad si s nimi psala a doma 3 malinke deti. Blbka ![]()
Kdo vi jak by se cetla jejich konverzace, ona umi jen cesky a pise s hrubkama. Jak to asi zvladal prekladat translator.
byli to typci z asijskych zemi.
@Litta píše:
Okamžitě si nech změnit jméno, nejen na fb, ale i v reálu!, udělej si zbroják a asi bych i zvážila přestěhování.A pokud máš na profilovce vidět obličej, tak přidej plastiku, oni si tě jinak najdou.
@Anonymní píše:
Ahoj taky se vám stává že si vás přidávají na facebooku lidé s cizími jmény?? takové divné, muslimské, třeba omar, nebo dnes jakysi statutu cosi, a maji na fotkach takové ty satky pres oci jde z toho strach děkuji
ne, ale přidávají si mi kámoši, co mají dost zvrhlá jména
![]()
@Anonymní píše:
myslíš, že vyskočí z obrazovky? tak to raději nezapínej ![]()
Občas stává. Ignoruju. Ale jednou jsem dostala dost podivnou šifru na FB taky od Omara a napsal mi: Ty být krásná, my spolu milovat v Ústí nad Labem. Já zapomenout na tebe.
No, tak to teda nevím.
Žádost do přátel mi nepošlou a z profilu vidí taky kulový, jelikož to mám totálně osekaný na maximum… A co se týká zpráv od nějakýho Omara, Ahmeda a kdoví jakýho šuldy ještě, tak to fakt neřešim, hodim ignore a čau… Čeho se jako bojíš? Že mu nenapíšeš a on se přijde odpálit k Tobě domu? Tak to bacha i na kdejakýho Pepika, ať Ti nemrskne dlažebku do okna ![]()
A proč z toho máš strach? Trochu iracionální.
Prostě je ignoruj a je to.