Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Vím, že to sem nepatří, ale mohl by mi někdo pomoci? Měla jsem na starém pc, nainastalovaný facebook messenger. Pc je ted u přítele v práci, a ač já jsem na jiném pc, tak moje konverzace jim tam vyskakuje.. Prý by se to mělo dát vypnout u mě na profilu.. pochybuju o tom, že by to oni dobrovolně odistalovali.. a já nechci, aby si četli mé zprávy..
@xsaleen nepomohlo by ti změnit si heslo? pak by se u nich messenger neměl připojit k účtu a měl by vyžadovat heslo.
@Čumák ten neodistaluju, já se k tomu pc nedostanu.. potřebuju to udělat přes druhý pc, co mám ted
@maminka189 změnila jsem heslo, nabídlo mi to odhlásot i od jiných zařízení, tak snad to zabere, bohužel se to ale hned tak nedovim.. chlap mi může klidně říct že jo, a bavit se tam dál
@xsaleen Pokud to to napsalo, že se to odhlásilo, tak se to odhlásilo…
@xsaleen píše:
@maminka189 změnila jsem heslo, nabídlo mi to odhlásot i od jiných zařízení, tak snad to zabere, bohužel se to ale hned tak nedovim.. chlap mi může klidně říct že jo, a bavit se tam dál
Tak tam navod fake nevernou konverzaci s nejakym kamaradem a budes vedet hned ![]()
@geilens no to právě proběhlo, proto se to provalilo.. sice to nebyl teda kamarád, on narážky, a já že ne, pěkně slušně na vykačku.. trochu jsme probrali sex, co doma a tak a bylo
nebyla to seznamka, přišli jsme na sebe náhodou, něco jsem prodávala, os se ozval, a začali jsme se bavit
@xsaleen aha… no tak to by nemusel pochopit…
a on ti to jako predtim cetl natajno?
@geilens jo, dozvěděla jsem se to až dneska.. s tim pánem si píšu od po- ut? tak nějak… ale jako nic co by tam proti mě měl.. hledá milenku, já milence nechci, napsala jsem mu to tam.. ani nemám v úmyslu si s nim cokoliv začínat..bavili jsme se jak nám doma sex funguje, nefunguje, a místo poučení? se urazil..
Kdyby to tam čet jen on, ale né, ono si to musela prej číst půlka fabriky.. že jim není hamba
číst cizí poštu.. mě by to nenapadlo.. jasný, taky jsem nemusela.. ale na psaní přece není nic špatnýho..navíc jsem několikrát řekla, že nemám zájem.. a taky bych se to asi jinak nedozvěděla
No ty jo, tak to bych mu asi udelala pekny peklo… jako talhle brutalne ti lezt do soukromi a pak se panecek urazil? Pokud mas fakt cisty svedomi tak ho nech vycukat! A poradne ![]()