Facebook messenger - jak zrušit?

10134
8.5.14 21:15

facebook messenger jak zrušit

Vím, že to sem nepatří, ale mohl by mi někdo pomoci? Měla jsem na starém pc, nainastalovaný facebook messenger. Pc je ted u přítele v práci, a ač já jsem na jiném pc, tak moje konverzace jim tam vyskakuje.. Prý by se to mělo dát vypnout u mě na profilu.. pochybuju o tom, že by to oni dobrovolně odistalovali.. a já nechci, aby si četli mé zprávy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
8.5.14 21:19

@xsaleen nepomohlo by ti změnit si heslo? pak by se u nich messenger neměl připojit k účtu a měl by vyžadovat heslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.5.14 21:21

Zkus odinstalova messenger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
8.5.14 21:26

@Čumák ten neodistaluju, já se k tomu pc nedostanu.. potřebuju to udělat přes druhý pc, co mám ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.5.14 21:29

@xsaleen zmenit heslo to bymelo pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
8.5.14 21:35

@maminka189 změnila jsem heslo, nabídlo mi to odhlásot i od jiných zařízení, tak snad to zabere, bohužel se to ale hned tak nedovim.. chlap mi může klidně říct že jo, a bavit se tam dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.5.14 21:37

@xsaleen Pokud to to napsalo, že se to odhlásilo, tak se to odhlásilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
8.5.14 21:40

Díky za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
8.5.14 21:45
@xsaleen píše:
@maminka189 změnila jsem heslo, nabídlo mi to odhlásot i od jiných zařízení, tak snad to zabere, bohužel se to ale hned tak nedovim.. chlap mi může klidně říct že jo, a bavit se tam dál

Tak tam navod fake nevernou konverzaci s nejakym kamaradem a budes vedet hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.5.14 21:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
8.5.14 21:48

@geilens no to právě proběhlo, proto se to provalilo.. sice to nebyl teda kamarád, on narážky, a já že ne, pěkně slušně na vykačku.. trochu jsme probrali sex, co doma a tak a bylo
nebyla to seznamka, přišli jsme na sebe náhodou, něco jsem prodávala, os se ozval, a začali jsme se bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
8.5.14 21:53

@xsaleen aha… no tak to by nemusel pochopit… :think: a on ti to jako predtim cetl natajno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
8.5.14 21:55

@geilens jo, dozvěděla jsem se to až dneska.. s tim pánem si píšu od po- ut? tak nějak… ale jako nic co by tam proti mě měl.. hledá milenku, já milence nechci, napsala jsem mu to tam.. ani nemám v úmyslu si s nim cokoliv začínat..bavili jsme se jak nám doma sex funguje, nefunguje, a místo poučení? se urazil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
8.5.14 21:59

Kdyby to tam čet jen on, ale né, ono si to musela prej číst půlka fabriky.. že jim není hamba :poblion: číst cizí poštu.. mě by to nenapadlo.. jasný, taky jsem nemusela.. ale na psaní přece není nic špatnýho..navíc jsem několikrát řekla, že nemám zájem.. a taky bych se to asi jinak nedozvěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
8.5.14 21:59

No ty jo, tak to bych mu asi udelala pekny peklo… jako talhle brutalne ti lezt do soukromi a pak se panecek urazil? Pokud mas fakt cisty svedomi tak ho nech vycukat! A poradne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák