Videa a FB hry - sekají se, co s tím?

9090
8.5.14 17:11

Videa a FB hry - sekají se, co s tím?

Potřebovala bych menší radu s počítačem (internetem), snad se tu víc vyznáte.
Poslední dobou se mi strašně sekají videa na netu, ať už na youtube nebo kdekoliv jinde. A pak taky semtam hraju nějaké hry na facebooku a to samé. Nemáte někdo tip, co s tím udělat? Prohlížeč mám Mozillu, včera jsem na radu kamaráda vymazala veškerou historii, cookies, toolbary a další zbytečné doplňky, vyčistila jsem PC pomocí CCleaneru, mám nainstalovaný aktuální flash player ale pořád je to stejné a už mě nenapadá, kde by mohl být problém? :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2992
8.5.14 17:30

Řekla bych, že to bude mit tři příčiny. 1) vir v pc 2) počítač je už starý a nestíhá, to by aspoň trochu mohlo pomoci přeinstalovat win 3) pomalý internet.
Nic dalšího me nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.5.14 17:42

@Idril no, antivir tady mám (avast), nevím na kolik je dobrý a zda odhalí vše…jak je PC starý netuším, je fakt, že ho máme asi 4 roky a nebyl kupovaný nový…ale zase klasické hry rozjedu v pohodě a nesekají se. Windows tam mám 7, nevím jaké jsou teď nové verze ale pokud jsou nové verze podobné Vistám, tak to snad ani nechci :D A internet nevím, vše ostatní funguje dobře, net máme pořád stejný a tenhle problém trvá poslední 2 měsíce…nový PC by to chtělo ale prašule nejsou :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.5.14 17:45

A ještě mě napadla jedna věc…tenhle problém trvá od té doby, co jsem vyměnila klasickou myš za bezdrátovou ale nevím, může to nějak souviset? Přijde mi to jako blbost ale odborník nejsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
8.5.14 17:49

@Verca1989 hm on se občas ten počítač zasvini všemožnými skrytými soubory a pomůže mu už akorát reinstalace. Avast by vir pravděpodobně odhalil. Asi bych počítač dala někomu, kdo by ti ty sedmičky přeinstaloval. Jak dlouho je máte? Je mi jasný, že na to není, ja bych už taky žalostně potřebovala nový pc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
8.5.14 17:51

@Verca1989 tak s tou myší fakt nevím. Nikdy jsem bezdrátovou neměla. No můžeš je zkusit vyměnit zpět a uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.5.14 18:00

@Idril ty sedmičky jsou tam tak 3 roky, předtím mám dojem byly XP. Taky jsem si říkala, že to nechám přeinstalovat ale musím koupit nějaký externí disk na fotky a další blbiny, ať o to nepřijdu…chvilku jsem si říkala, že koupím zatím nějaký jetý notebook ale mám z toho strach, radši budu šetřit na nový.

Myš teď vyměnit nemůžu, tu starou dcera zlikvidovala, zkusím ale zítra koupit nějakou obyč s kabelem a jsem zvědavá teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
8.5.14 18:16

@Verca1989 hm tak to uz Chce ten reinstal. Nebo tu myš. Uvidíš. Snad to brzo pojede lip. Zadnej super profík přes pc nejsem, ale snad jsem poradila dobře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
8.5.14 20:58

Nemáš na pozadí spuštěný nějaký zbytečný program? Třeba přiinstalovaný s tou myší? Podívej se do správce procesů, něco ti asi žere paměť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.5.14 21:43

@Idril děkuju moc :kytka:

@eetkikinka kde najdu správce procesů? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.5.14 21:44

@eetkikinka jo ty myslíš správce úloh a procesy, sedím si na vedení :lol: procesů je tam dost ale nevyznám se v tom, co je tam zbytečný a co ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
8.5.14 21:49

Pro začátek se podívej, jestli tam nemáš třeba vícekrát spuštěný prohlížeč, více stejných spuštěných souborů…
Pak bys ty ostatní procesy musela postupně hledat googlem, který program je spouští, jestli jsou systémové nebo jinak důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.5.14 21:51

@eetkikinka všechno je tam jednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
8.5.14 21:59

Tak bych to radši nechala někomu, kdo tomu víc rozumí… Sice vypnutím některého systémoveho procesu žádnou škodu neuděláš (po restartu se vše načte znova), ale nic moc asi nevyřešíš.
Přeinstalace je tutovka, ale ta drbačka s tím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
9.5.14 08:42

No tak asi jsem včera problém rozlouskla…zkusila jsem online hry na jiných stránkách, několik různých a tam se to vůbec neseká, takže spíš bude problém přímo s facebookem…ale ty videa teda nevím :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák