Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám dotaz.Na facebook jsem antitalent. Včera jsem najela na messenger a bylo tam: žadost o zprávu. Tak jsem na to klikla a bylo tam že si mě dotyčný přidal do messengeru a na výběr přijmout nebo ignorovat tak jsem přijala. Ptám se: znamenalo to jen oznámení že si mě přidal do messengeru nebo chce abych mu napsala?
Nemá tě v messengeru v seznamu, tak ti nejdřív přijde toto. Pak asi už přímo zpráva. Je to pojistka, aby ti nechodily nevyžádané zprávy. Aspoň tak to chápu já.
Příspěvek upraven 30.12.17 v 23:21
@GabinkaCh píše:
Mám dotaz.Na facebook jsem antitalent. Včera jsem najela na messenger a bylo tam: žadost o zprávu. Tak jsem na to klikla a bylo tam že si mě dotyčný přidal do messengeru a na výběr přijmout nebo ignorovat tak jsem přijala. Ptám se: znamenalo to jen oznámení že si mě přidal do messengeru nebo chce abych mu napsala?
Ono je asi patrno z dotazu že je tam volba-pokud dotyčný nechce dá jednoduše-ignorovat, pokud souhlasí-tak přijme… ![]()
Oživuji téma. Přišla mi žádost o zprávu, že si mě dotyčná přidala do Messengeru i když nejsme přátelé. Když žádost otevřu, je tam napsáno že nemůžu odpovídat. Nevíte někdo, jak to funguje? ![]()
Mesenger je i samostatná verze bez fb. A je to založené jen na telefonním čísle. Takže „kdokoli“, koho mám uloženého s číslem tam může být.
@eul Taky si myslím, ze si tě zablokovala. Asi si to rozmyslela, zajímavé.
@tzipora Nebo je možné, že si mě přidala omylem a pak zablokovala? Osobně se neznáme…