Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mamartina píše:
Tak sem se nestrefila u sluhůNo drsně je tam seřval, jako ale bránila bych se byla to prostě Milanova chyba, jsou to hlupci. Jako jak tam pronesla ta kovbojka že je to jen zvíře tak sem šla taky málem do vrtule jak ten hospodář..
Přesně, já taky. Úplně jsem si říkala, pane Bože, ať radši ta Michala už mlčí. Co řekla před statkářem, to byla perla. Ale aspoň se snažila, no i když blbě. Mohl to Milan víc vysvětlit ![]()
Nejlepší hláška - chcete sýr?
NEEE (Libuše)
Tvle Milan mu ztratí kozu a oni mu chtějí dát ochutnat ještě sýr ![]()
Milan není normální - na každýho tam řve, ale jak přijede Tereza nebo farmář, je potichu, neřekne nic.. On má nějakou poruchu, protože fakt není normální - učit osla dávat „pac“, včera jak zkoušel ty dveře zavírat oslovi přímo u držky a pořád dokola..
Libuše - ta má hubu plnou keců a nic z toho. Hlavně že vaří, ale to že má kecy na jiný, že nikdo nic nedělá.. Já ji fakt vidím jen něco uvařit, jinak pořád s cigárem…
Ahoj holky, já mám stejně asi nejradši toho Mirka
. Milan bude asi fakt psychouš ![]()
@MarkyM Mirek se mě zdá z nich taky nejlepší. Jinak to všechno stojí za prd ![]()
Holky taky to sleduju
a dokonce na to kouka i manzel a docela se u toho bavime ![]()
Nechapu nektery co tam vubec delaj, bojej se hmyzu a spat samotny a prihlasej se do takove souteze ![]()
Milan je blazen, ale docela me ten clovek bavi a nejlepsi je opravdu Mirek, vypada ze to ma v hlave srovnany…
Vcera me bylo uplne desne jak je tam ten farmar sjel, jsem si uplne pripadala jak kdybych tu kozu stratila ja…mela bych se lecit ![]()
@MarkyM
ha co ty tady ![]()
NO hele možná bude psychouš ale doma asi taky dostane kopr a stáhne vocas!!! jako včera… mi pil krev jak blázen - a pak jak řval na všechny a nemohl pochopit, že se měl hájit u statkáře a ne když už je v řitě… doma jako hádka
![]()
@panenka87
souhlas… ta slovenská byla srandovnější ![]()
a jako holky stahuju něco jako Ano, šéfe s Gordonem a ráno po krmení (asi v 1.00) jsem se na to musela kouknout
stáhla jsem si to s tím italem… bych ho nakopala do zadku!!! a to jako fakt ![]()
Honzík pořád sedí u noťasu a bouchá do něj, že chce pustit FARMU
![]()
Holky, myslíte že ten hospodář o tý koze fakt nevěděl? Že to nesleduje někde se štábem?
@bell
kam půjdeš? Se tam asi sejdem - já skoro nedýchala
![]()
Jinak manža kouká taky
a říkal, že mu Milan přijde taky jako gayyyy ![]()
@MarkyM Já myslím, že to věděl
Jako nebojím se, že Nova by mu to nějak bohatě nevynahradila.
@panenka87 viď já si taky myslim, že rozčilení jen hrál aby to prostě mělo fazónu ![]()
@MarkyM
Taky si myslím, že to věděl… no i když…
Ta jeho reakce - mě někdo ztratit kozu (
) tak ječim, řvu jako blázen a ještě bych jim sebrala ty vejce ![]()
Hele matně si vzpomínám kdy jsem tu věc dělala naposledy ![]()
Mě dostává ten „Kubí“
je to větší hysterka než ženská, jak tam začal pobíhat, jak když mu vlítne do řiti čert kvůli tomu hadovi ![]()
Nevím co tam dělá, když se bojí snad všeho. Kovbojka zaperlila, když řekla farmáři, že je to jen zvíře ![]()
Milan se k tomu zrovna dvakrát jako chlap nepostavil, měl by mít trest nějakej extra navíc, je teda vidět, že je s toho vyřízenej, ale nepostavil se k tomu zrovna nejlíp.
Míra vyhraje, je to super chlapík
![]()