Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
4.7.12 10:13

@Hellísek Kubí mi taky vadí ani ne tak že je teplej, ale jak je zženštělej to mi prostě u chlapů vadí, má pinďoura tak ať se nechová jak ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
4.7.12 10:14

Holky jdu vás sem obtěžovat se dvěma dotazy :D nekoukala jsem na farmu od začátku tak mě zajímá kdo zvolil Milana za farmáře týdne a potom mě zajímá jak už tu výše padlo jestli ten farmář fakt nesleduje co se tam děje, jakože o té koze mi přišlo, že nevěděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
4.7.12 10:15

@MarkyM přesně, jsem taky toho názoru :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
4.7.12 10:16

@lukresia Prvního farmáře volila ještě Tereza pak už ho volí ten kdo vypadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
4.7.12 10:27

@petula.bir jeste nevim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dam ti vedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
4.7.12 10:31

Jeste by me zajimalo jestli tu kozu pak sel nekdo hledat, ale to asi ne…chudak urcite umre…
Milan se mel pred statkarem urcite vic vyjadrit a neco rict…a ty vejce bych mu vratila, bylo by mi to blby si je nechat…
A jak pak vsichni rozumovaly, po bitve je kazdej general..ze za tou kozou nevyrazil ten kluk, je mladsi a urcite rychlejsi…no ale uz je to pase…ja bych zburcovala urcite vsechny a hura za kozou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.7.12 10:32

@bell
ok kujiii :)

@lukresia
prvního farmáře zvolila Terka a zvolila ho podle toho, že byl nejstarší :-)
A to se nedovíme zda to věděl a nebo ne :-) Možná až to zkončí nebo během farmy - bude určo nějakej skandálek - to by nebyla NOVA :-D

Jsem zvědavá zda ukážou tu jeho ženu - když o ní pořád statkář povídá - nebo to bude taky jako paní Colombová :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.7.12 10:37

@bell
já si myslím, že to statkář sledoval se štábem - ale zase má svůj statek s svojí práci na něm… tak jako newím. Myslím si, že jí určo šel pak někdo hledat protože oni do toho lesa nemůžou - by porušil pravidla. Ale štáb by tam mohl jít a kouknout se po ní jako… a nebo jí našli ale jim to nikdo neřekl a statkář jim za to sebral 100.000 - no newím, newím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
4.7.12 10:45

Bůh ví jestli je to opravdu jeho statek, třeba je to jen nastrčenej hospodář, ale to se nikdy nedozvíme asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
4.7.12 10:48

Jj buhvi jak to je…me hlavne fascinuje ze bande lidi z nichz nekteri videly zvire jen na obrazku sveri zvirata a nic jim k tomu nereknou a pak se divej…ani bych se nedivila kdyby na Novu nekdo vlit kuli zviratum!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
4.7.12 11:47

U slovaku to bylo, myslim tak, ze to byl proste nejakej vejmenek, kterej patril „nekomu“ a ten farmar byl nejaky divadelni herec, kteryho nikdo nezna :mrgreen:.
Podle me je to hrany, jelikoz s tim, ze jim nejaky to zvire utece musi pocitat, je to risk a pokud ne urcite ma ten „farmar“smlouvu takovou, aby nebyl tratnej ;).
Takze to proste hral, podle me ma scenar, podle kteryho jede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
4.7.12 15:20
@Prdolinka86 píše:
Nejlepší hláška - chcete sýr? :-D NEEE (Libuše)
Tvle Milan mu ztratí kozu a oni mu chtějí dát ochutnat ještě sýr :-D
Milan není normální - na každýho tam řve, ale jak přijede Tereza nebo farmář, je potichu, neřekne nic.. On má nějakou poruchu, protože fakt není normální - učit osla dávat „pac“, včera jak zkoušel ty dveře zavírat oslovi přímo u držky a pořád dokola..
Libuše - ta má hubu plnou keců a nic z toho. Hlavně že vaří, ale to že má kecy na jiný, že nikdo nic nedělá.. Já ji fakt vidím jen něco uvařit, jinak pořád s cigárem…

Souhlasím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.7.12 15:38

@Weru

ale nejvíc líbilo se mi na něm když pak hodnotil ten týden jak si k tomu otevřel to pivo :-D :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
4.7.12 16:15

A kdo vyrábí ty sýry? Libuška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.7.12 17:49

@kometa32