Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hellísek Kubí mi taky vadí ani ne tak že je teplej, ale jak je zženštělej to mi prostě u chlapů vadí, má pinďoura tak ať se nechová jak ženská.
Holky jdu vás sem obtěžovat se dvěma dotazy
nekoukala jsem na farmu od začátku tak mě zajímá kdo zvolil Milana za farmáře týdne a potom mě zajímá jak už tu výše padlo jestli ten farmář fakt nesleduje co se tam děje, jakože o té koze mi přišlo, že nevěděl
@lukresia Prvního farmáře volila ještě Tereza pak už ho volí ten kdo vypadne
Jeste by me zajimalo jestli tu kozu pak sel nekdo hledat, ale to asi ne…chudak urcite umre…
Milan se mel pred statkarem urcite vic vyjadrit a neco rict…a ty vejce bych mu vratila, bylo by mi to blby si je nechat…
A jak pak vsichni rozumovaly, po bitve je kazdej general..ze za tou kozou nevyrazil ten kluk, je mladsi a urcite rychlejsi…no ale uz je to pase…ja bych zburcovala urcite vsechny a hura za kozou!
@bell
ok kujiii ![]()
@lukresia
prvního farmáře zvolila Terka a zvolila ho podle toho, že byl nejstarší ![]()
A to se nedovíme zda to věděl a nebo ne
Možná až to zkončí nebo během farmy - bude určo nějakej skandálek - to by nebyla NOVA ![]()
Jsem zvědavá zda ukážou tu jeho ženu - když o ní pořád statkář povídá - nebo to bude taky jako paní Colombová
![]()
@bell
já si myslím, že to statkář sledoval se štábem - ale zase má svůj statek s svojí práci na něm… tak jako newím. Myslím si, že jí určo šel pak někdo hledat protože oni do toho lesa nemůžou - by porušil pravidla. Ale štáb by tam mohl jít a kouknout se po ní jako… a nebo jí našli ale jim to nikdo neřekl a statkář jim za to sebral 100.000 - no newím, newím ![]()
Bůh ví jestli je to opravdu jeho statek, třeba je to jen nastrčenej hospodář, ale to se nikdy nedozvíme asi ![]()
Jj buhvi jak to je…me hlavne fascinuje ze bande lidi z nichz nekteri videly zvire jen na obrazku sveri zvirata a nic jim k tomu nereknou a pak se divej…ani bych se nedivila kdyby na Novu nekdo vlit kuli zviratum!
U slovaku to bylo, myslim tak, ze to byl proste nejakej vejmenek, kterej patril „nekomu“ a ten farmar byl nejaky divadelni herec, kteryho nikdo nezna
.
Podle me je to hrany, jelikoz s tim, ze jim nejaky to zvire utece musi pocitat, je to risk a pokud ne urcite ma ten „farmar“smlouvu takovou, aby nebyl tratnej
.
Takze to proste hral, podle me ma scenar, podle kteryho jede
@Prdolinka86 píše:
Nejlepší hláška - chcete sýr?NEEE (Libuše)
Tvle Milan mu ztratí kozu a oni mu chtějí dát ochutnat ještě sýr
Milan není normální - na každýho tam řve, ale jak přijede Tereza nebo farmář, je potichu, neřekne nic.. On má nějakou poruchu, protože fakt není normální - učit osla dávat „pac“, včera jak zkoušel ty dveře zavírat oslovi přímo u držky a pořád dokola..
Libuše - ta má hubu plnou keců a nic z toho. Hlavně že vaří, ale to že má kecy na jiný, že nikdo nic nedělá.. Já ji fakt vidím jen něco uvařit, jinak pořád s cigárem…
Souhlasím ![]()
ale nejvíc líbilo se mi na něm když pak hodnotil ten týden jak si k tomu otevřel to pivo
![]()
@kometa32
já jsem ani nějak nepostřehla, že by je tam někdo dělal ![]()