Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já na farmu koukala na markíze a nějak zvlášť mě to nechytilo
tak česká farma mě taky vůbec neláká.
Počkám na další díl a uvidím. Nejvíc mě tam podle ukázek zatím irirtuje brejlatej starší
no, ale je fakt, že včerejší díl byl o ničem
Farma začala už včera? Já myslela, že až dnes!! Okamžitě to jdu hledat na netu
Taky jsem reality show maniačka
Chytlo mě to u Hledá se táta a máma. Na Farmář hledá ženu jsem se dívala až na 2. řadu, protože toho jednoho „farmáře“ zběžně znám. A taky mě to pobavilo
Hotel Paradise mě už moc nebaví, pořád se to opakuje, není tam skoro nic novýho. Ale dívám se na to… Šly byste některá do takového pořadu hledat např. lásku? Já.. NE. Chystala jsem se přihlásit do Prostřeno. Ve vaření si věřím, ale zkritizovali by náš malej byt, takže raději ne. Přitom jde v pořadu o vaření. (podle mě)
Já ani to nutkání. Tak nevím, na co budu koukat, až skončí HP. Aspoň že ten Panelák dávají furt ![]()
Já se na to zkusím dívat, včerejší díl byl sice o ničem, jen takové seznámení, ale teď na prázdniny mají pauzu všechny programy, co sleduju, tak mi nic jiného nezbývá. ![]()
@Kačenkaaaa píše:
No ten starejASI BY MĚ PO PÁR DNECH Z NEJ HRABLO
Ten bude nejvíc prudit ![]()
Mě unikl včerejší díl, protože jsme byli pryč a chtěli jsme se na to podívat v noci, ale nova chce za koukání na netu prachy, tak jsem řekla, že se na to můžu vy… a ať si to strčí někam a kašlu na ně. Zlatá prima!!!
@RencaVlkova píše:
Mě unikl včerejší díl, protože jsme byli pryč a chtěli jsme se na to podívat v noci, ale nova chce za koukání na netu prachy, tak jsem řekla, že se na to můžu vy… a ať si to strčí někam a kašlu na ně. Zlatá prima!!!
Mrkni na ulozto zadej farma a první čtyři odkazy jsou ty ze včerejška.
A vaši chlapi na to koukaj taky? Ten můj je strašně nešťastnej, když vidí, že na něco takovýho čumim. Takže to dělám tajně nebo si řeknu, že je lepší čas strávit jinak ![]()
Hote paradise považuju za naprostou krávovinu, Farma možná bude zajímavá…tam aspoň budou makat ![]()
@Kačenkaaaa píše:
No ten starejASI BY MĚ PO PÁR DNECH Z NEJ HRABLO
To je pěknej dement. Si asi myslí, že když bude řvát a nadávat, že se z něj všichni po… Doufám, že mu tu hubu brzy někdo zavře.
Jo a dobrá je taky ta fiflenka, Sára. Tu bych viděla spíš na válení v HP než makaní na farmě. ![]()
Jinak to zatím nevypadá nijak zajímavě. ![]()
Já jsem se dívala na Farmu na Markíze a docela jsem se bavila někdy
No a vzhledem k tomu, že o prázdninách skoro nic nedávají, tak se asi dívat budu. Včera jsem zahlídla jen kousek, ale zatím mě to nezaujalo, no uvidíme ![]()
Taky me to vcera vubec nechytlo
Ale predpokladam, ze to byl uvodni dil, uvidime dneska ![]()
Nejvic mi utkvel tento pan: http://farma.nova.cz/…urianek.html ![]()
@Fiducia No tak tenhle pán vypadá jako pěkný debil a myslím, že se ho budou chtít zbavit jako prvního
![]()
Taky jsem koukala, včera jen představovačka, no tak uvidíme jak to bude dál ale docela se těším, stejně nic jinýho nebude.. Jo ten starej bude pěknej deb. l jak tam včera hulákal, no takový lidi nesnáším tak u toho asi budu nadávat ale má divnej hlas tak když poprvé promluvil jsem se musela tlemit ![]()