Farma - reality show

17095
25.6.12 10:24

Já na farmu koukala na markíze a nějak zvlášť mě to nechytilo :? tak česká farma mě taky vůbec neláká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
25.6.12 10:28

Počkám na další díl a uvidím. Nejvíc mě tam podle ukázek zatím irirtuje brejlatej starší :mrgreen: no, ale je fakt, že včerejší díl byl o ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
25.6.12 10:29

Farma začala už včera? Já myslela, že až dnes!! Okamžitě to jdu hledat na netu :-D Taky jsem reality show maniačka :-D Chytlo mě to u Hledá se táta a máma. Na Farmář hledá ženu jsem se dívala až na 2. řadu, protože toho jednoho „farmáře“ zběžně znám. A taky mě to pobavilo :-D Hotel Paradise mě už moc nebaví, pořád se to opakuje, není tam skoro nic novýho. Ale dívám se na to… Šly byste některá do takového pořadu hledat např. lásku? Já.. NE. Chystala jsem se přihlásit do Prostřeno. Ve vaření si věřím, ale zkritizovali by náš malej byt, takže raději ne. Přitom jde v pořadu o vaření. (podle mě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.6.12 10:29

Já ani to nutkání. Tak nevím, na co budu koukat, až skončí HP. Aspoň že ten Panelák dávají furt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
25.6.12 10:33

Já se na to zkusím dívat, včerejší díl byl sice o ničem, jen takové seznámení, ale teď na prázdniny mají pauzu všechny programy, co sleduju, tak mi nic jiného nezbývá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
25.6.12 10:34
@Kačenkaaaa píše:
No ten starej :DD ASI BY MĚ PO PÁR DNECH Z NEJ HRABLO

Ten bude nejvíc prudit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
25.6.12 10:35

Mě unikl včerejší díl, protože jsme byli pryč a chtěli jsme se na to podívat v noci, ale nova chce za koukání na netu prachy, tak jsem řekla, že se na to můžu vy… a ať si to strčí někam a kašlu na ně. Zlatá prima!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
25.6.12 10:37
@RencaVlkova píše:
Mě unikl včerejší díl, protože jsme byli pryč a chtěli jsme se na to podívat v noci, ale nova chce za koukání na netu prachy, tak jsem řekla, že se na to můžu vy… a ať si to strčí někam a kašlu na ně. Zlatá prima!!!

Mrkni na ulozto zadej farma a první čtyři odkazy jsou ty ze včerejška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
25.6.12 10:40

A vaši chlapi na to koukaj taky? Ten můj je strašně nešťastnej, když vidí, že na něco takovýho čumim. Takže to dělám tajně nebo si řeknu, že je lepší čas strávit jinak :)
Hote paradise považuju za naprostou krávovinu, Farma možná bude zajímavá…tam aspoň budou makat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
25.6.12 10:41
@Kačenkaaaa píše:
No ten starej :DD ASI BY MĚ PO PÁR DNECH Z NEJ HRABLO

To je pěknej dement. Si asi myslí, že když bude řvát a nadávat, že se z něj všichni po… Doufám, že mu tu hubu brzy někdo zavře.

Jo a dobrá je taky ta fiflenka, Sára. Tu bych viděla spíš na válení v HP než makaní na farmě. :mrgreen:

Jinak to zatím nevypadá nijak zajímavě. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
25.6.12 10:41

Já jsem se dívala na Farmu na Markíze a docela jsem se bavila někdy :lol: No a vzhledem k tomu, že o prázdninách skoro nic nedávají, tak se asi dívat budu. Včera jsem zahlídla jen kousek, ale zatím mě to nezaujalo, no uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
25.6.12 10:44

Taky me to vcera vubec nechytlo :roll: Ale predpokladam, ze to byl uvodni dil, uvidime dneska :pankac:
Nejvic mi utkvel tento pan: http://farma.nova.cz/…urianek.html :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
25.6.12 10:45

@Fiducia No tak tenhle pán vypadá jako pěkný debil a myslím, že se ho budou chtít zbavit jako prvního :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
25.6.12 10:46

@Fiducia staříík :lol:

• Citovat
  • Upravit
7899
25.6.12 10:48

Taky jsem koukala, včera jen představovačka, no tak uvidíme jak to bude dál ale docela se těším, stejně nic jinýho nebude.. Jo ten starej bude pěknej deb. l jak tam včera hulákal, no takový lidi nesnáším tak u toho asi budu nadávat ale má divnej hlas tak když poprvé promluvil jsem se musela tlemit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí