Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
26.6.12 22:07
@Fiducia píše:
ja nad tim dumala od nedele :oops: jsem rada, ze mame jasno :lol:

taky jsem nad tím kdysi dumala, ale asi těžko by tam měli mikrofon na tričku :think: Jinak zatím žádný vzrůšo a rozhodně bych si frndu před chlapem nemyla, no něco jiného je můj chlap, ale cizí :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35415
26.6.12 22:09
@AmyLee píše:
taky jsem nad tím kdysi dumala, ale asi těžko by tam měli mikrofon na tričku :think: Jinak zatím žádný vzrůšo a rozhodně bych si frndu před chlapem nemyla, no něco jiného je můj chlap, ale cizí :nevim: :nevim:

pred cizim chlapem bych to jeste zkousla, ale boze, pred celym narodem 8o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
26.6.12 22:10

@Lynette já jsem stydlín takže bych s tím měla problém, no já myslím že to časem doladěj, vždyt by jinak schnili kdyby se myli v plavkách.
@Fiducia no jo pravda asi to budou porty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
26.6.12 22:10

@Fiducia :lol: :lol: :lol: bys měla známou frndu :lol: :lol: by si tě nepamatovali podle tváře, ale podle ní :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8996
26.6.12 22:12

@Fiducia No já bych si vzala vodu do hrníčku a tu frndu si umyla tou vodou z hrníčku za domem. :D Na nějakou sprchu bych se jim vyprdla.

A ten kvásek mě taky dostal. Oni tam škemraj o kvásek jak kdyby to bylo bůhvíco, přitom to je mouka s vodou stará asi týden. Si asi myslej že z toho kvásku hned udělaj chleba. To trvá tak týden než je toho dost na chleba a největší sranda je, že se musí u toho dodržovat dost velká hygiena, protože jakmile se do kvásku dostane nečistota tak se zkazí a je na vyhození. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
26.6.12 22:14

@Fiducia Vážně si myslíš, že kdyby ses tam sprchovala nahá tak to budou dávat od osmi v televizi? :lol: Myslím že by to vykostičkovali nebo to tam vůbec nedali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.6.12 22:17

Myslím, že tam ale říkali, že nemají čím uděsnit vanu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
26.6.12 22:21
@omites píše:
Myslím, že tam ale říkali, že nemají čím uděsnit vanu. :nevim:

Evidentně neznaj ani Vědro má ve dně díru milá Lízo, milá Lízo…
Tak jí ucpi milý Lojzo, milý Lojzo…
A čím ji mám ucpat milá Lízo, milá Lízo…
Kouskem slámy, milý Lojzo, milý Lojzo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
26.6.12 22:26

Když oni nemaj ani Lojzu a Lízu, natož aby znali písničku:)
Já jsem dneska uspávala uřvance, takže z toho mám kulový… ale chystám se sledovat! ještě že to je až 20:20 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
26.6.12 22:43
@omites píše:
@Petttulis na ulozto. cz dej farma a hned ty první odkazy ;-)

Taky si to zítra stáhnu, viděla jsem to tak napůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.6.12 00:01

Když jste sázeli brambory, krájeli jste je někdo napůl? Fakt se to tak dá udělat? 8o My je vždycky sadili v celku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
27.6.12 00:07
@omites píše:
Když jste sázeli brambory, krájeli jste je někdo napůl? Fakt se to tak dá udělat? 8o My je vždycky sadili v celku 8)

O tom půlení brambor jsem už někde kdysi slyšela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
27.6.12 09:29
@AmyLee píše:
@Fiducia :lol: :lol: :lol: bys měla známou frndu :lol: :lol: by si tě nepamatovali podle tváře, ale podle ní :mrgreen: :mrgreen:

Hele, to neni blby, alespon by me nepoznavali na ulici :mrgreen: Jen na nudaplazi :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
27.6.12 09:35

@Lynette Coz to, ja si sprchu rada dam, kdyz pritahnu z pole :lol: Ale jako nejaka zakladni hygiena, kdyz nic jineho, tak na kadiboude by nebyla od veci :palec: Ale oni jsou proste jiny :mrgreen:
Kvasek… oni si asi mysli, ze dostanou drozdi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
27.6.12 09:37
@Lynette píše:
@Fiducia Vážně si myslíš, že kdyby ses tam sprchovala nahá tak to budou dávat od osmi v televizi? :lol: Myslím že by to vykostičkovali nebo to tam vůbec nedali.

V osm v televizi by byli kosticky, ale na netu by se to urcite objevilo driv, nez ve vysilani :mrgreen:
Nehlede na to, ze by se koukala cela familie, a fakt nechci byt ta, co se svlikla v televizi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí