Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AmyLee píše:
taky jsem nad tím kdysi dumala, ale asi těžko by tam měli mikrofon na tričkuJinak zatím žádný vzrůšo a rozhodně bych si frndu před chlapem nemyla, no něco jiného je můj chlap, ale cizí
![]()
pred cizim chlapem bych to jeste zkousla, ale boze, pred celym narodem
![]()
@Lynette já jsem stydlín takže bych s tím měla problém, no já myslím že to časem doladěj, vždyt by jinak schnili kdyby se myli v plavkách.
@Fiducia no jo pravda asi to budou porty ![]()
@Fiducia
bys měla známou frndu
by si tě nepamatovali podle tváře, ale podle ní
![]()
@Fiducia No já bych si vzala vodu do hrníčku a tu frndu si umyla tou vodou z hrníčku za domem.
Na nějakou sprchu bych se jim vyprdla.
A ten kvásek mě taky dostal. Oni tam škemraj o kvásek jak kdyby to bylo bůhvíco, přitom to je mouka s vodou stará asi týden. Si asi myslej že z toho kvásku hned udělaj chleba. To trvá tak týden než je toho dost na chleba a největší sranda je, že se musí u toho dodržovat dost velká hygiena, protože jakmile se do kvásku dostane nečistota tak se zkazí a je na vyhození. ![]()
@Fiducia Vážně si myslíš, že kdyby ses tam sprchovala nahá tak to budou dávat od osmi v televizi?
Myslím že by to vykostičkovali nebo to tam vůbec nedali.
@omites píše:
Myslím, že tam ale říkali, že nemají čím uděsnit vanu.
Evidentně neznaj ani Vědro má ve dně díru milá Lízo, milá Lízo…
Tak jí ucpi milý Lojzo, milý Lojzo…
A čím ji mám ucpat milá Lízo, milá Lízo…
Kouskem slámy, milý Lojzo, milý Lojzo… ![]()
Když oni nemaj ani Lojzu a Lízu, natož aby znali písničku:)
Já jsem dneska uspávala uřvance, takže z toho mám kulový… ale chystám se sledovat! ještě že to je až 20:20 ![]()
@omites píše:
@Petttulis na ulozto. cz dej farma a hned ty první odkazy
Taky si to zítra stáhnu, viděla jsem to tak napůl.
Když jste sázeli brambory, krájeli jste je někdo napůl? Fakt se to tak dá udělat?
My je vždycky sadili v celku ![]()
@omites píše:
Když jste sázeli brambory, krájeli jste je někdo napůl? Fakt se to tak dá udělat?My je vždycky sadili v celku
O tom půlení brambor jsem už někde kdysi slyšela ![]()
@AmyLee píše:
@Fiducia![]()
![]()
bys měla známou frndu
![]()
by si tě nepamatovali podle tváře, ale podle ní
![]()
Hele, to neni blby, alespon by me nepoznavali na ulici
Jen na nudaplazi
![]()
@Lynette Coz to, ja si sprchu rada dam, kdyz pritahnu z pole
Ale jako nejaka zakladni hygiena, kdyz nic jineho, tak na kadiboude by nebyla od veci
Ale oni jsou proste jiny ![]()
Kvasek… oni si asi mysli, ze dostanou drozdi ![]()
@Lynette píše:
@Fiducia Vážně si myslíš, že kdyby ses tam sprchovala nahá tak to budou dávat od osmi v televizi?Myslím že by to vykostičkovali nebo to tam vůbec nedali.
V osm v televizi by byli kosticky, ale na netu by se to urcite objevilo driv, nez ve vysilani ![]()
Nehlede na to, ze by se koukala cela familie, a fakt nechci byt ta, co se svlikla v televizi ![]()
taky jsem nad tím kdysi dumala, ale asi těžko by tam měli mikrofon na tričku
Jinak zatím žádný vzrůšo a rozhodně bych si frndu před chlapem nemyla, no něco jiného je můj chlap, ale cizí