Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marka76 píše:
Jedna diskuze Pořad Farma na Markýze už tu je.
ale my koukame na Nove ![]()
Ahoj holky,
můžu k vám
Na farmu jsem mrkla více dneska, než včera. Přiznám se, že kouknout jsem se chtěla hlavně na Terezu, jaká zas po odmlce bude. Mně prostě její styl moderování baví.
JInak osazenstvo farmy je prostě výběr. A farmář týdne nemá chybu
, musel to byt jedině on, jinak by se ho asi zbavili při první příležitosti a takto nemůžou. Jedním ze sluhů bude zřejmě ta černovláska striptérka. Jsem zvědavá na tu Míšu - Kovbojka, asi už něco za sebou má…ale obávám se, že se jí dost brzy zbaví. Pak se mi zamlouvá ta blondýnka z Prahy přes 30 let, ta bude asi brzy na chocholouška, takže kromě farmáře týdne, bude i ona dobrým zdrojem zajimavých situací pro diváka, no a paní Vostrá taky. Jo a nejvíc mě teda dostaly kufry na kolečkách
jedou do tramtárie a vezmou si letištní kufry…a holiny si jich asi moc nepřibalilo, hlavně, že ten teploušek má triko podle poslední mody…to se mu tam fakt vyplatí
![]()
Holky já zas koukala jen letmo - děti spí asi tak 5.minut ![]()
@Miriska
ahojky, co ty víš - chce se líbit krávám, prasatům a tááák - znáš to ![]()
Ale úplně jsem to čekala, že to bude Milan
a jako řekla bych, že bude „lepší a větší mag. oooor“ než než KOBRA a to byl korunovanej ůl ![]()
@Fiducia píše:
ale my koukame na Nove
Já vím. Na markíze už skončila tak tam probíráme Novu. Jen to zůstalo v nadpise. ![]()
@Miriska ![]()
Na „kovbojku“ jsem taky zvedava
I kdyz asi nebude takova rancerka, jak se tvari, kdyz ji rozbreci nevyprana deka
Pani Vostra je proste vostra
Kufry na koleckach proste nemely chybu
Uz podle vizaze osazenstva typuju, ze jeli na dovcu, a ty kufry to potvrzuji ![]()
A holky, to jste ještě neviděly tu postavičku jakou Míra má ![]()
To aby se teď Mírovo novomanželka užárlila chudák ![]()
Jinak Milan je fakt hodně zvláštní, myslím, že tenhle týden, kdy je farmářem bude určitě velice zajímavý ![]()
@Hellísek píše:
A holky, to jste ještě neviděly tu postavičku jakou Míra má
To aby se teď Mírovo novomanželka užárlila chudák
Jinak Milan je fakt hodně zvláštní, myslím, že tenhle týden, kdy je farmářem bude určitě velice zajímavý
Ted jsem na vazkach, postavicka, versus manzelka
Tak jeste uvidim, jestli mu budu fandit ![]()
Holky včera jsem to nedokoukala. Jde to nějak přehrát na netu?
@Fiducia
neboj, manželka to přežije, bude muset, vzala si pohlednýho chlapa no
![]()
@Fiducia píše:
Ted jsem na vazkach, postavicka, versus manzelka![]()
![]()
Tak jeste uvidim, jestli mu budu fandit
Kaslu na manzelku, na tu se koukat nebudu
Zato na Mirovu postavicku se rada kouknu… ![]()
@Barca12345 píše:
Kaslu na manzelku, na tu se koukat nebuduZato na Mirovu postavicku se rada kouknu…
Nojo, ale aby nam pak manzelka virtualne nerozbila hubu
![]()
Přídávám se. Manžel na to koukat nechce, takže jsem si první dva díly stáhla. Dneska není doma, tak to sleduji
.