Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35415
25.6.12 21:35
@Marka76 píše:
Jedna diskuze Pořad Farma na Markýze už tu je. :palec:

ale my koukame na Nove ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
25.6.12 22:38

Ahoj holky,
můžu k vám :oops: Na farmu jsem mrkla více dneska, než včera. Přiznám se, že kouknout jsem se chtěla hlavně na Terezu, jaká zas po odmlce bude. Mně prostě její styl moderování baví.
JInak osazenstvo farmy je prostě výběr. A farmář týdne nemá chybu :lol:, musel to byt jedině on, jinak by se ho asi zbavili při první příležitosti a takto nemůžou. Jedním ze sluhů bude zřejmě ta černovláska striptérka. Jsem zvědavá na tu Míšu - Kovbojka, asi už něco za sebou má…ale obávám se, že se jí dost brzy zbaví. Pak se mi zamlouvá ta blondýnka z Prahy přes 30 let, ta bude asi brzy na chocholouška, takže kromě farmáře týdne, bude i ona dobrým zdrojem zajimavých situací pro diváka, no a paní Vostrá taky. Jo a nejvíc mě teda dostaly kufry na kolečkách :lol: jedou do tramtárie a vezmou si letištní kufry…a holiny si jich asi moc nepřibalilo, hlavně, že ten teploušek má triko podle poslední mody…to se mu tam fakt vyplatí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
25.6.12 22:43

Holky já zas koukala jen letmo - děti spí asi tak 5.minut :-D

@Miriska
ahojky, co ty víš - chce se líbit krávám, prasatům a tááák - znáš to :-D

Ale úplně jsem to čekala, že to bude Milan :-) a jako řekla bych, že bude „lepší a větší mag. oooor“ než než KOBRA a to byl korunovanej ůl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
26.6.12 08:56
@Fiducia píše:
ale my koukame na Nove ;)

Já vím. Na markíze už skončila tak tam probíráme Novu. Jen to zůstalo v nadpise. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
26.6.12 09:29

@Miriska :mavam:
Na „kovbojku“ jsem taky zvedava :think: I kdyz asi nebude takova rancerka, jak se tvari, kdyz ji rozbreci nevyprana deka :roll: Pani Vostra je proste vostra :mrgreen: Kufry na koleckach proste nemely chybu :pankac: Uz podle vizaze osazenstva typuju, ze jeli na dovcu, a ty kufry to potvrzuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
26.6.12 09:47

A holky, to jste ještě neviděly tu postavičku jakou Míra má 8)
To aby se teď Mírovo novomanželka užárlila chudák ;)
Jinak Milan je fakt hodně zvláštní, myslím, že tenhle týden, kdy je farmářem bude určitě velice zajímavý :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
26.6.12 10:05
@Hellísek píše:
A holky, to jste ještě neviděly tu postavičku jakou Míra má 8)
To aby se teď Mírovo novomanželka užárlila chudák ;)
Jinak Milan je fakt hodně zvláštní, myslím, že tenhle týden, kdy je farmářem bude určitě velice zajímavý :potlesk:

Ted jsem na vazkach, postavicka, versus manzelka :twisted: :P :mrgreen: Tak jeste uvidim, jestli mu budu fandit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
26.6.12 10:18

Holky včera jsem to nedokoukala. Jde to nějak přehrát na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
26.6.12 10:22

@Fiducia
neboj, manželka to přežije, bude muset, vzala si pohlednýho chlapa no 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.6.12 11:21
@Fiducia píše:
Ted jsem na vazkach, postavicka, versus manzelka :twisted: :P :mrgreen: Tak jeste uvidim, jestli mu budu fandit 8)

Kaslu na manzelku, na tu se koukat nebudu :mrgreen: Zato na Mirovu postavicku se rada kouknu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
26.6.12 11:29
@Barca12345 píše:
Kaslu na manzelku, na tu se koukat nebudu :mrgreen: Zato na Mirovu postavicku se rada kouknu… :mrgreen:

Nojo, ale aby nam pak manzelka virtualne nerozbila hubu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
26.6.12 13:09
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.6.12 21:06

Přídávám se. Manžel na to koukat nechce, takže jsem si první dva díly stáhla. Dneska není doma, tak to sleduji ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
26.6.12 21:07

@omites Kde se to dá stáhnout, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.6.12 21:08

@Petttulis na ulozto. cz dej farma a hned ty první odkazy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí