Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už to hledám na netu a fakt že jo. Já o tom vůbec nevěděla. Od zítřka budu muset koukat. ![]()
já to od pátku taky doháněla. Slovenská je pořád stejně dobrá. Nejlepší komentátor
Je tam taká pipka 18ročná. Nic nerobí, jen se maluje ![]()
Zrovna si o ni čtu určo je to Jana. Píše o sobě že by neodmítla focení pro pánský časopis
. Slovenská farma mě taky vždy bavila, česká taky nebyla špatná ale přece jenom ti slováci to mají o dost drsnější a zábavnější
.
To mají mnohem lepší
.česká byla taky fajn, škoda že není další řada klidně bych koukala
. naštěstí už slovákům rozumím. první řadu jsem moc nepobírala ![]()
Taky jsem si už na slováky zvykla. Hlavně nesmí mluvit ale moc rychle to jsem pak ztracená
. Česká už asi nebude měla prý malou sledovanost.
No ty blaženo ![]()
![]()
… dvě ženský se tam bojí slepic… asi to bude tím že jsem z vesnice ale nechápu jak se někdo může bát slepic. co ti udělaji oči ti vyklovají?
kohouta jo toho bych se bála ten dokáže být drsnej… skočí ti na záada a tp. ale slepice?
…
Oni tu farmu dávají tak pozdě? Ještě že se to druhý den opakuje ale zrovna v takový blbý čas ve 2 odpoledne. No snad to dneska stihnu abych na to mrkla. ![]()
Jestli jsou to holky z města a nikdy u slepic pořádně nebyli tak se nedivím. Za chvíli si zvyknou pač jim nic jiného nezbyde ![]()
No já ani nevím kdy to dávají, já si to stahuju z netu
Si prvně tu Janu zvolili farmarkou kvůli vzhledu a že to chtěla zkusit. A ted bude farmarkou po druhe to je mazec. Holka tam nema co delat. To bude zase drámo ![]()
Tak jsem samozřejmě dneska díl nestihla. Ty jsi to stahuješ kde? Za to se platí?
Nene na ulozto.cz staci napsat Farma 4 a vyjede to.. akorat cekam jeste tam nedali ani vcerejsi dil
.nějak se zpozdili, ale navadí já si počkám. tv nemám ![]()
Aha tak to děkuji za info. Zkusím si postahovat nějaký ten díl ať jsem v obrazu ![]()