Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pepazhornidolni píše:
A všimla sis, jak se Šárce drolil mejkap na krku? A jak měla zpocenou pěšinku ve vlasech?
tak mě se šárka nikdy nelíbila a já tam stát, tak se mi potí nejen pěšinka
tereze to slušelo na to jak vypadá v civilu nenamalovaná, jsem říkala mužovi jaký ty maskéři uměj udělat i z obludou zázraky, to klobouk dolu jako..
Holky teda finále byl trapas takhle zprasit za 2 týdny super soutěž to může jen nova. Teraza o měla na hlavě s těma sponkama byl děs a jako disciplíny to se jaksi taky nepovedlo.
Tak finále byl pěkný trapas… Michalovi nemohli vybrat lehčí disciplíny ve kterých byla Šárka docela znevýhodněná… Sice jsem to přála Michalovi, ale duely (kromě otázek) byly dost nefér vůči Šárce
Alespoň jde vidět, že to bylo domluvené ![]()
Mě farma zklamala celá, přála jsem to Jirkovi, vypadl pěkně blbým a neférovým způsobem, a finále to byla fraška, Michal ani nevypadal překvapeně a ani se moc neradoval, bylo jasné že v takových disciplínách nemá Šárka šanci…
@lukresia hodně lidí mělo Jirku rádo
ale přiznám se, že mě ten jeho úsměv totálně točil
nevím proč, ale přijde mi falešnej ![]()
jinak k finále - škoda mluvit… už když řekla Tereza, že se bude dojit, bylo jasný kdo to vyhraje a pak když vytáhli to víno…
@kcechovka no mě přijde že na normální krávě by si ho Šárka strčila do kapsy, protože on to tahal na sílu o žádnou techniku tam nešlo, a víno to bylo jasné to mi přišloi na úrovni toho přetahování…
Neviděla jsem - takže to vyhrál Michal? A jak tady čtu - dost nefér způsobem? Jakože zase nějaká nová pravidla?
Na fb píšou, že vítězem 1.série Farmy je Michal…takže to vypadá že bude asi i druhá série ![]()
@Emilie Né, že by nějak měnili pravidla nebo tak ale discipliny byly takové, že chlap měl daleko větší šance.. Jedna z nich byla dojení krávy - byli celkem vyrovnaní ale Michal měl prostě víc síly a pak nasávání vína do takové nějaké nádoby (nevím jak se jmenuje
) a tam měl zas Michal výhodu, přeci jen má větší objem plic - Šárka to vůbec nemohla natáhnout.. Taky dali diváci Michalovi víc hlasů a Šárka vyhrála ve vědomostním duelu takže 3:1 vyhrál Michal..
@MarkyM píše:
Na fb píšou, že vítězem 1.série Farmy je Michal…takže to vypadá že bude asi i druhá série
To může být, ale beze mě.
@Almira-Alm Díky… jsem ale zklamaná celým průběhem. Druhá série bude taky beze mně. ![]()
@Almira-Alm KOŠTÝŘ se to jmenuje
taky mě to zklamalo
a disciplíny byly vybrané fakt zvláštní ![]()
Tereza má neskutečné nesympatické pohyby a tiky, škrábe se ve vlasech, no děs… Ty její umělé řeči k vytvoření „atmosféry“ byly spíš trapné, než efektní…
Furt si ji představuju jako blbku v Esu a nic tomu nepomůže…
FARMA - skončila opravdu neslaně-nemastně, jsem alergická na slovo „pravidla“ ![]()