Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9994
27.8.12 07:13

Ještě, že už je konec :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
27.8.12 08:03
@Pepazhornidolni píše:
A všimla sis, jak se Šárce drolil mejkap na krku? A jak měla zpocenou pěšinku ve vlasech?

tak mě se šárka nikdy nelíbila a já tam stát, tak se mi potí nejen pěšinka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:tereze to slušelo na to jak vypadá v civilu nenamalovaná, jsem říkala mužovi jaký ty maskéři uměj udělat i z obludou zázraky, to klobouk dolu jako..

• Citovat
  • Upravit
4072
27.8.12 08:57

Holky teda finále byl trapas takhle zprasit za 2 týdny super soutěž to může jen nova. Teraza o měla na hlavě s těma sponkama byl děs a jako disciplíny to se jaksi taky nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
27.8.12 09:25

Tak finále byl pěkný trapas… Michalovi nemohli vybrat lehčí disciplíny ve kterých byla Šárka docela znevýhodněná… Sice jsem to přála Michalovi, ale duely (kromě otázek) byly dost nefér vůči Šárce ;) Alespoň jde vidět, že to bylo domluvené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.8.12 09:47

Mě farma zklamala celá, přála jsem to Jirkovi, vypadl pěkně blbým a neférovým způsobem, a finále to byla fraška, Michal ani nevypadal překvapeně a ani se moc neradoval, bylo jasné že v takových disciplínách nemá Šárka šanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
27.8.12 09:54

@lukresia hodně lidí mělo Jirku rádo :palec: ale přiznám se, že mě ten jeho úsměv totálně točil :cert: nevím proč, ale přijde mi falešnej :nevim:
jinak k finále - škoda mluvit… už když řekla Tereza, že se bude dojit, bylo jasný kdo to vyhraje a pak když vytáhli to víno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.8.12 09:57

@kcechovka no mě přijde že na normální krávě by si ho Šárka strčila do kapsy, protože on to tahal na sílu o žádnou techniku tam nešlo, a víno to bylo jasné to mi přišloi na úrovni toho přetahování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.8.12 11:23

Neviděla jsem - takže to vyhrál Michal? A jak tady čtu - dost nefér způsobem? Jakože zase nějaká nová pravidla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.8.12 12:21

Na fb píšou, že vítězem 1.série Farmy je Michal…takže to vypadá že bude asi i druhá série :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
27.8.12 13:18

@Emilie Né, že by nějak měnili pravidla nebo tak ale discipliny byly takové, že chlap měl daleko větší šance.. Jedna z nich byla dojení krávy - byli celkem vyrovnaní ale Michal měl prostě víc síly a pak nasávání vína do takové nějaké nádoby (nevím jak se jmenuje :lol: ) a tam měl zas Michal výhodu, přeci jen má větší objem plic - Šárka to vůbec nemohla natáhnout.. Taky dali diváci Michalovi víc hlasů a Šárka vyhrála ve vědomostním duelu takže 3:1 vyhrál Michal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50150
27.8.12 13:39

Tak už je konec té šaškárny :lol: Jsem ráda, že to vyhrál Michal :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
27.8.12 13:40

A bude farma2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
27.8.12 13:42
@MarkyM píše:
Na fb píšou, že vítězem 1.série Farmy je Michal…takže to vypadá že bude asi i druhá série :roll:

To může být, ale beze mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.8.12 13:45

@Almira-Alm Díky… jsem ale zklamaná celým průběhem. Druhá série bude taky beze mně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
27.8.12 14:38

@Almira-Alm KOŠTÝŘ se to jmenuje

taky mě to zklamalo :cert: a disciplíny byly vybrané fakt zvláštní 8o

Tereza má neskutečné nesympatické pohyby a tiky, škrábe se ve vlasech, no děs… Ty její umělé řeči k vytvoření „atmosféry“ byly spíš trapné, než efektní…

Furt si ji představuju jako blbku v Esu a nic tomu nepomůže…

FARMA - skončila opravdu neslaně-nemastně, jsem alergická na slovo „pravidla“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!