Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marina8 píše:
Když už Farma skončila, tak na co teď koukáte? A myslíte, že ji budou dávat i příští rok??! :]]]]
Já koukám na farmu slovenskou
a musím říct že mě baví víc jak česká…
@lmohy Chtěla jsem napsat to samé - my teda s chlopkem koukáme na slováky a to je teprve mazec!!! Ti naši to měli spíš jak Hotel Paradise (i když na ten jsem nekoukala
).
@Brokianaa Na předchozí dvě slovenské farmy jsem nekoukala, začla jsem se dívat až na českou a to jsem si myslela jaké tam nemají podmínky atd. teď si říkám že se měli fajn. Strašně mě to bavilo ale musím říct že teď ta slovenská mě baví mnohem víc. Čeští farmáři když dostali nějaký úkol tak za dva dny neměli do čeho píchnout… A slováci? To mě fakt baví jak jim rozdává farmář úlohy a ještě je naštvaný když příjde a není to hotové
Akorád mě štve to věčné vypípávání ![]()
Jj, přesně…ti naši měli komplet hotovou farmu - jen si poskládali postele. Největší úkol byl když měli posekat to pole… A ještě u toho brblali…A njevíc mě berou na slováku duely…Žádné almanachy, ale hezky souboj!!! Jako fakt je to daleko větší mazec ![]()
Jé, tak to nevím…já nestahuju nikdy nic…páč nevím kde
A navíc mě nebaví koukat na nic v pc, protože mám jen netbook…
Stáhnout to asi nepůjde, jediná možnost je asi zaplatit si měsíční voyo (markiza to má myslím jako nova)
Jinak co se týče těch duelu tak to je něco teda
jestli bude ještě někdy česká farma tak by si měli vzít příklad… ![]()
Jak jsem ale viděla toho Mária jak se zřídil u toho lana tak jsem trpěla sním
mazec… A to hákování taky nemá chybu. Ještě by mě zajímalo jaké disciplíny jsou v tom překvapení ![]()
@lmohy No to mě taky
zatím k tomu nedošli… Jé, já se zas těším na večer… Při tom všem co teď řešíme za hrůzy to je hrozně fajn relax, dám si dvojku bílého, nebo svařáček (podle toho jak je doma zima
) a aspoň chvíli myslím jen na farmu
a ve středu Modré z nebe a v neděli nějaký filmeček na nově - třeba teď moje milovaná Jižní Morava a Bobule…ach ![]()
@Brokianaa To jsme na tom stejně, taky se těším na večer. Já si teda nedávám vínečko ale pivečko ![]()
Modré z nebe znám jen z ukázek a vypadá to zajímavě. Vždycky si říkám mrknu na to a nakonec zapomenu ![]()
No já na Modré z nebe koukám z takového divného důvodu - hlavně proto, že mám postiženého kluka a teď dost problémy s manželovým synem, tak si říkám, že je to jinde daleko těžší… Je to sice hnusné…ale tak nějak mě to uklidňuje ![]()
@Brokianaa Aha, to je mi líto. Snad se to s manželovým synem brzo urovná. ![]()
@lmohy
No ono to je dlouhodobě špatnou výchovou a my jsme ho tu teď vyfásli a nějak si s ním nevíme rady…Tak snad to dopadne dobře ![]()