Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A dost mě teda vadí, jak se tam furt pusinkujou
a omlouvaj se sami sobě navzájem ![]()
Ted to ude jak na markýzi… 2:2 a nakonec vyhraje šárka takže ten kdo posílal hlas michalovi tak zytečně.. nova už to má dané
ale to je jen moje doměnka že to tak bude ![]()
@Petttulis píše:
Takové umělé, falešné…
Přesně, je to umělé jako prase. Snaží se z toho udělat mega velkou událost ale spíš mně to připadá jako cirkus. A Pergnerka jako hlavní komediant v čele.
@Petr00 píše:
Přesně, je to umělé jako prase. Snaží se z toho udělat mega velkou událost ale spíš mně to připadá jako cirkus. A Pergnerka jako hlavní komediant v čele.
fraška ![]()
A ty soutěžní disciplíny sem čekal minimálně 4 - no nevím co si o tom mám myslet ![]()
@vokishka píše:
Tak zhruba 34000 hlasů je fakt bomba, to jsou tak příbuzní a podobně, zbytek se na to (zcela správně) vykvákl.
Kdyby dali do finále Milana, měli by hlasů mnohem víc ![]()
Souhlasím, strašná fraška, trapné to je.
A co mě naštvalo, když Tereza řekla, že tu manželku Milana obdivuje, že to s ním musí mít těžký. Milan v tu dobu uplně ztuhnul, bylo mi ho líto. To je držka ta Tereza ![]()
@Petr00 píše:
Souhlas, ale proč Pergnerka jako komediant? Chtěl bys tam raději Leoše Mareše? ![]()
Já vás tu jen čtu, ale nedá mi to dneska
Fandila jsem Milanovi a taky mi vadí, jak ho celá ta šou znemožnila
Ono se to líp prosazuje mladý ´, než lidi, co mají už něco za sebou a třeba těžkej život
Upřímně z těhle dvou mi je úplně fuk, kdo vyhraje a celý to finále mi silně připomíná pouť, na který jsem včera byla…fraška ![]()
Takovej Leoš by nebyl marnej, ten by tam třeba sbalil nejakou slečinku a bylo by to