Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka007 píše:
Na fb pry psaly že vyhrala bloncka ale jak to mužou vedet když to ma byt živě?
Na fb už toho bylo dost psáno.. Beru s rezervou.. Šárka hrála na city, že by výhru rozdělila v rodině, což může na diváky zapůsobit.. No, uvidíme. Je mi jedno, kdo vyhraje, přála jsem to Milanovi, kterého v TV teď zase znemožňují.. ![]()
@Petttulis píše:
Na fb už toho bylo dost psáno.. Beru s rezervou.. Šárka hrála na city, že by výhru rozdělila v rodině, což může na diváky zapůsobit.. No, uvidíme. Je mi jedno, kdo vyhraje, přála jsem to Milanovi, kterého v TV teď zase znemožňují..
Kdo to tam řve? když ukážou diváky tak ty nevypadají že řvou. Nebo se pletu?
@Petttulis píše:
Na fb už toho bylo dost psáno.. Beru s rezervou.. Šárka hrála na city, že by výhru rozdělila v rodině, což může na diváky zapůsobit.. No, uvidíme. Je mi jedno, kdo vyhraje, přála jsem to Milanovi, kterého v TV teď zase znemožňují..
přesně tak ![]()
Jee, vyjádření Davida mělo opět smysl ![]()
Teda to je fraška, hromada omáčky a nic z toho. Tímhle mi farmu úplně znechutili
![]()
Mě příjde že z toho dělaj totální komedii… a přitom to mohla být 100× lepší shou.
@alisee píše:
Teď by tam ještě mohli hodit reklamu
taky cekam kdy ji tam dají ![]()
Tak zhruba 34000 hlasů je fakt bomba, to jsou tak příbuzní a podobně, zbytek se na to (zcela správně) vykvákl.
Jé tak to vyhrál Michal, tak super
Cože ještě není vyhráno no to mě poser
Příspěvek upraven 26.08.12 v 21:25
@alisee píše:
přesně takJee, vyjádření Davida mělo opět smysl
A na to, že mám Terezu ráda, tak mě pěkně nahněvala.. Jako zeptat se diváků, jestli nemají rádi Milana, to mi přišlo docela ponižující. Vždycky bude skupina lidí, co s ním nesympatizují, ale tohle nebylo zrovna košer ![]()
Počkat, to není konec? Já už jsem se radovala, že vyhrál Michal a prd
.
mě se kokodril taky moc líbil