Časopis Sluníčko s DVD

1005
22.6.12 15:56

Časopis Sluníčko s dvd

Maminky přemýšlím nad odběrem archivních výtisků Sluníčka s dvd. A tak bych se chtěla zeptat zda nevíte jaká dvd se nacházela v čísle 1/2012-5/2012.Pokud někdo víte i ty starší výtisky z roku 2011 co jsou na stránkách mf budu jedině ráda. Dcera ještě rozum z časopisu mít nebude ale pohádky ji baví. Hodně se jí líbí pohádka Zigby, která taky měla být v některým čísle. Tak prosím prosím o pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
22.6.12 16:08

A proč se na ta dvd nezeptáš v redakci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
22.6.12 19:51

Kopíruju z jejich stránek:
Seznam DVD pro tento rok:

1/12 Dobrodružství Antje a jejich přátel 3
2/12 Kouzelná Kamila - Duhová záhada
3/12 Zigby - Honba za pokladem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.6.12 12:13
@Raduš.ka44 píše:
A proč se na ta dvd nezeptáš v redakci? :nevim:

No vidíš,to mě nenapadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.6.12 12:16
@Milli píše:
Kopíruju z jejich stránek:
Seznam DVD pro tento rok:1/12 Dobrodružství Antje a jejich přátel 3
2/12 Kouzelná Kamila - Duhová záhada
3/12 Zigby - Honba za pokladem

Díky :) Kouzelnou kamilu máme, ta se dceři taky líbí :) Ještě koupit Zigbyho a na zbytek se teda optám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
23.6.12 12:32

@Agi20 - u nás jel jednu dobu Zigby pořád, až mi z toho duněla hlava :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.6.12 19:09
@Milli píše:
@Agi20 - u nás jel jednu dobu Zigby pořád, až mi z toho duněla hlava :lol:.

No já dceři Zigbyho pouštím jen přes youtube,kde to ale není celá pohádka.Strašně se jí to líbí i ta Kouzelná Kamila se u nás jednu dobu pouštěla celkem často.Ve čtvrtek jsme byli na výletě v Praze a cestou se na ni dívala s bratrancema v autě a ani nedutali :) A po cestě synovci říkali,že se jim taky ten Zigby líbí,tak teď se švicou musíme shánět.A když jsem si všimla,že sluníčko má starší vydání čísel,tak to objednáme tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
23.6.12 19:13

@Agi20 - a mají to i s těma DVD? Vím, že u nás na stánku, kde je kupuju, mi vždycky dají vybrat, jestli chci dražší s DVD, nebo levnější bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.6.12 19:30
@Milli píše:
@Agi20 - a mají to i s těma DVD? Vím, že u nás na stánku, kde je kupuju, mi vždycky dají vybrat, jestli chci dražší s DVD, nebo levnější bez.

Jojo právě,že mají.Teda aspoň doufám.No ale asi by to mělo být i s tím jelikož tam mají na těch stránkách napsaný Sluníčko a Sluníčko s dvd.Pak tam je napsaný předplatný ještě cosi a potom chci archivní výtisk časopisů.A mají to u obou dvou možností jak u sluníčka tak i u sluníčka s dvd.Akorát,že tam nepíšou co to daný číslo obsahovalo za dvd.Jinak tam mají i jiný časáky.Myslím,že se to vyplatí si měsíc počkat a koupit to potom levněji,protože na stánku Sluníčko stojí 69kč a přes internet o měsíc později to mají za 35.50 mám takový dojem.A sluníčko stojí na stánku 35 a archivní výtisk mají za 17kč a ještě poštovný hradí dodavatel.Takže až dcera bude mít rozum i z toho čásáku to budu asi objednávat přes net.I když zas těch 35kč teda rozhodně není moc.Takže to je vlastně fuk.Spíš se to vyplatí u toho s tím divkem u klasickýho ne.Uffff omlouvám se za román :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
23.6.12 22:29

@Agi20 - tak jestli je to takhle, tak se fakt vyplatí kupovat si starší čísla. Já už bohužel předškoláka neoblafnu :D, dožaduje se vždycky aktuálního čísla a povídají si o tom ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.6.12 07:58
@Milli píše:
@Agi20 - tak jestli je to takhle, tak se fakt vyplatí kupovat si starší čísla. Já už bohužel předškoláka neoblafnu :D, dožaduje se vždycky aktuálního čísla a povídají si o tom ve školce.

Tak to chápu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
22.10.15 20:00

Protože tady se ví skoro všechno, ;) tak se ptám, jak dlouhý záznam mají ta pohádková DVD. Kolik třeba pohádek nebo kolik minut je na jednom? Váhám, jestli brát s DVD nebo bez, jestli to má smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
22.10.15 21:17

Já mám třeba Rákosníčka a je tam 13 pohádek, s tím, že celé DVD má hodinu a půl. Jedna pohádka má kolem 8 minut ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
23.10.15 14:42

@Nikki5 Díky za reakci - to je docela dobré, já si spíš říkala, aby tam nebyly třeba dvě krátké pohádky. Už jsem chtěla vzít to bez DVD a teď zas nevím. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
23.10.15 21:37

@Samy záleží jestli se ty pohádky dají stáhnout na internetu zdarma nebo ne. Já měla tento časopis i s DVD zdarma, takže jsem se rozmýšlet nemusela :) zrovna Rákosníček na internetu je, takže by se mi koupě ani nevyplatila, ale třeba jiné pohádky mají dost hlídaná práva a sehnat se na internetu nedají (viz Krteček) :nevim:

http://detskepohadkyonline.cz/…ypohadky.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky