Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
tak jsem asi po 20.dokoukala Dva a pul chlapa, tak me napadlo, jestli se tady najde nekdo, kdo je ma tak rad jako ja
Neziju v Cechach, tak nevim, jestli je to tam taky tak popularni?
Diskuze pro odlehceni, doufam, ze se nekdo najde, kdo si o tom rad potlacha ![]()
Já ten seriál miluju, viděla sem všechny díly snad stokrát ale jen s Charliem..Od té doby co tam je ten novej herec tak to nesleduju, jen se někdy mrknu zas na starý díly ![]()
Mám ten seriál ráda ale taky jsem neviděla nové serie a ani by mi to už nepasovalo bez charlieho ![]()
Jee, to jsem rada, ze se nekdo nasel ![]()
Ja jsem si vsechny dily koupila, az do poloviny 8.rady je mam komplet, jen ty posledni dily s Charliem jsem nevidela..
a pak si nekde stahnu i dily s Kutcherem(tim, co hraje misto Charlieho), ale myslim si, ze Sheena nema sanci nikdo nahradit, on ten serial tahnul
jeee, i kdyz je to takovej devkar atd tak ho zboznuju
ale jen v serialu ![]()
Pry v tom poslednim dile umrel, videla si to? co se mu ma jako stat? ![]()
@1simona1 píše:
Mám ten seriál ráda ale taky jsem neviděla nové serie a ani by mi to už nepasovalo bez charlieho
Jako bez Cgarlieho to bude urcite uplne jiny, jsem spis zvedava, po tevch letech, co ten serial sleduju, me zajima, jak ho chteji nahradit ![]()
@SussiK píše:
Jee, to jsem rada, ze se nekdo nasel
Ja jsem si vsechny dily koupila, az do poloviny 8.rady je mam komplet, jen ty posledni dily s Charliem jsem nevidela..a pak si nekde stahnu i dily s Kutcherem(tim, co hraje misto Charlieho), ale myslim si, ze Sheena nema sanci nikdo nahradit, on ten serial tahnul
jeee, i kdyz je to takovej devkar atd tak ho zboznuju
![]()
ale jen v serialu
Pry v tom poslednim dile umrel, videla si to? co se mu ma jako stat?
Já viděla jen v rychlosti a z titulkama, a byla jsem nasraná že to nedali aj di TV, ale dle mě se uchlastal.. taky jsem ani neviděla proč se nakonec rozešel z s tou snóubenkou ![]()
@SussiK jojo sem to viděla, ale nebylo tak jak umřel… Byl tam jen jeho pohřeb docela srandovní pohřeb
a o pár dílů dál pak se přeřekla Rose, že ho hodila ona pod vlak myslím… Už si to nepamatuju ![]()
@Zdenkkaa píše:
S jakou snoubenkou? Jako s Chelsea? Ona si našla jineho
jo??? jak to, šak měli před svatbou??
Jo jo měla ho strčit ta bláznivka pod vlak. My taky koukáme a myslela jsem, že se nám to bez něj už líbit nebude, ale vůbec to není špatný, zas trochu jiný a Alan je i tak bezvadnej ![]()
1simona1 > já si ty detaily už moc nepamatuju..
ale byl slušnej narozdíl od Charlieho tak měla duvod hehe
@Zdenkkaa píše:
S jakou snoubenkou? Jako s Chelsea? Ona si našla jineho
nene, Chelsea se k nemu chtela vratit, s tim jinym(Brad) ji to neklapalo ale on se vyspal s jeji nejlepsi kamaradkou…no, pak za ni jel na jeji narozeniny, cekal na ulici, az ji Jake preda darek od nej, a naboural policejni auto, pak kolem nej sla Chelsea, zrovna kdyz ho zatykali…a pak uz se tam vubec neobjevila ![]()
Rose ho strci pod vlak? ja videla jako posledni dil to, kde se Rose,,vdala``,on si uvedomil, ze ji miluje a premluvil ji ke spolecnemu vyletu do Parize…tak to ji urcite podvedl nb tak neco ![]()
@Martysek píše:
Jo jo měla ho strčit ta bláznivka pod vlak. My taky koukáme a myslela jsem, že se nám to bez něj už líbit nebude, ale vůbec to není špatný, zas trochu jiný a Alan je i tak bezvadnej
A kde najdu nové díly???
@SussiK píše:
nene, Chelsea se k nemu chtela vratit, s tim jinym(Brad) ji to neklapalo ale on se vyspal s jeji nejlepsi kamaradkou…no, pak za ni jel na jeji narozeniny, cekal na ulici, az ji Jake preda darek od nej, a naboural policejni auto, pak kolem nej sla Chelsea, zrovna kdyz ho zatykali…a pak uz se tam vubec neobjevila
Rose ho strci pod vlak? ja videla jako posledni dil to, kde se Rose,,vdala``,on si uvedomil, ze ji miluje a premluvil ji ke spolecnemu vyletu do Parize…tak to ji urcite podvedl nb tak neco
No ale Rose tam už dlouho nebyla né??já to viděla naposeld asi před rokem ![]()
@Martysek píše:
Jo jo měla ho strčit ta bláznivka pod vlak. My taky koukáme a myslela jsem, že se nám to bez něj už líbit nebude, ale vůbec to není špatný, zas trochu jiný a Alan je i tak bezvadnej
No, to ja bych to rada taky videla, pro srovnani, nevite, kde se to da stahnout? A co tam hraje Atshon za roli??
Jo, a Alan je taky uuuzasnej, obcas uzasne trapnej, takovyho chlapa bych nechtela…i kdyz, ani Charliho ne ![]()