Seriál Dva a půl chlapa (Two and a half man)

1262
22.6.12 21:57

Serial Dva a pul chlapa (Two and a half man)

Ahojky,
tak jsem asi po 20.dokoukala Dva a pul chlapa, tak me napadlo, jestli se tady najde nekdo, kdo je ma tak rad jako ja :srdce: Neziju v Cechach, tak nevim, jestli je to tam taky tak popularni?
Diskuze pro odlehceni, doufam, ze se nekdo najde, kdo si o tom rad potlacha :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
145
22.6.12 22:05

Já ten seriál miluju, viděla sem všechny díly snad stokrát ale jen s Charliem..Od té doby co tam je ten novej herec tak to nesleduju, jen se někdy mrknu zas na starý díly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.6.12 22:13

Mám ten seriál ráda ale taky jsem neviděla nové serie a ani by mi to už nepasovalo bez charlieho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
22.6.12 22:14

Jee, to jsem rada, ze se nekdo nasel :kytka:
Ja jsem si vsechny dily koupila, az do poloviny 8.rady je mam komplet, jen ty posledni dily s Charliem jsem nevidela.. :? a pak si nekde stahnu i dily s Kutcherem(tim, co hraje misto Charlieho), ale myslim si, ze Sheena nema sanci nikdo nahradit, on ten serial tahnul :* jeee, i kdyz je to takovej devkar atd tak ho zboznuju :mrgreen: :mrgreen: ale jen v serialu :P
Pry v tom poslednim dile umrel, videla si to? co se mu ma jako stat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
22.6.12 22:16
@1simona1 píše:
Mám ten seriál ráda ale taky jsem neviděla nové serie a ani by mi to už nepasovalo bez charlieho :cert:

Jako bez Cgarlieho to bude urcite uplne jiny, jsem spis zvedava, po tevch letech, co ten serial sleduju, me zajima, jak ho chteji nahradit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.6.12 22:20
@SussiK píše:
Jee, to jsem rada, ze se nekdo nasel :kytka:
Ja jsem si vsechny dily koupila, az do poloviny 8.rady je mam komplet, jen ty posledni dily s Charliem jsem nevidela.. :? a pak si nekde stahnu i dily s Kutcherem(tim, co hraje misto Charlieho), ale myslim si, ze Sheena nema sanci nikdo nahradit, on ten serial tahnul :* jeee, i kdyz je to takovej devkar atd tak ho zboznuju :mrgreen: :mrgreen: ale jen v serialu :P
Pry v tom poslednim dile umrel, videla si to? co se mu ma jako stat? :think:

Já viděla jen v rychlosti a z titulkama, a byla jsem nasraná že to nedali aj di TV, ale dle mě se uchlastal.. taky jsem ani neviděla proč se nakonec rozešel z s tou snóubenkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
22.6.12 22:21

@SussiK jojo sem to viděla, ale nebylo tak jak umřel… Byl tam jen jeho pohřeb docela srandovní pohřeb :D a o pár dílů dál pak se přeřekla Rose, že ho hodila ona pod vlak myslím… Už si to nepamatuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
22.6.12 22:22

S jakou snoubenkou? Jako s Chelsea? Ona si našla jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.6.12 22:23
@Zdenkkaa píše:

jo??? jak to, šak měli před svatbou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
22.6.12 22:24

Jo jo měla ho strčit ta bláznivka pod vlak. My taky koukáme a myslela jsem, že se nám to bez něj už líbit nebude, ale vůbec to není špatný, zas trochu jiný a Alan je i tak bezvadnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
22.6.12 22:26

1simona1 > já si ty detaily už moc nepamatuju.. :nevim: ale byl slušnej narozdíl od Charlieho tak měla duvod hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
22.6.12 22:27
@Zdenkkaa píše:

nene, Chelsea se k nemu chtela vratit, s tim jinym(Brad) ji to neklapalo ale on se vyspal s jeji nejlepsi kamaradkou…no, pak za ni jel na jeji narozeniny, cekal na ulici, az ji Jake preda darek od nej, a naboural policejni auto, pak kolem nej sla Chelsea, zrovna kdyz ho zatykali…a pak uz se tam vubec neobjevila :nevim:
Rose ho strci pod vlak? ja videla jako posledni dil to, kde se Rose,,vdala``,on si uvedomil, ze ji miluje a premluvil ji ke spolecnemu vyletu do Parize…tak to ji urcite podvedl nb tak neco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.6.12 22:28
@Martysek píše:
Jo jo měla ho strčit ta bláznivka pod vlak. My taky koukáme a myslela jsem, že se nám to bez něj už líbit nebude, ale vůbec to není špatný, zas trochu jiný a Alan je i tak bezvadnej :palec:

A kde najdu nové díly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.6.12 22:29
@SussiK píše:
nene, Chelsea se k nemu chtela vratit, s tim jinym(Brad) ji to neklapalo ale on se vyspal s jeji nejlepsi kamaradkou…no, pak za ni jel na jeji narozeniny, cekal na ulici, az ji Jake preda darek od nej, a naboural policejni auto, pak kolem nej sla Chelsea, zrovna kdyz ho zatykali…a pak uz se tam vubec neobjevila :nevim:
Rose ho strci pod vlak? ja videla jako posledni dil to, kde se Rose,,vdala``,on si uvedomil, ze ji miluje a premluvil ji ke spolecnemu vyletu do Parize…tak to ji urcite podvedl nb tak neco :mrgreen:

No ale Rose tam už dlouho nebyla né??já to viděla naposeld asi před rokem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
22.6.12 22:30
@Martysek píše:
Jo jo měla ho strčit ta bláznivka pod vlak. My taky koukáme a myslela jsem, že se nám to bez něj už líbit nebude, ale vůbec to není špatný, zas trochu jiný a Alan je i tak bezvadnej :palec:

No, to ja bych to rada taky videla, pro srovnani, nevite, kde se to da stahnout? A co tam hraje Atshon za roli??
Jo, a Alan je taky uuuzasnej, obcas uzasne trapnej, takovyho chlapa bych nechtela…i kdyz, ani Charliho ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí