Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pepazhornidolni
24.8.12 23:43

Celý život jsem si myslel, že největším neštěstím je srážka s blbcem. Nyní vím, že je to srážka s troglodytem Davidem Hudákem.

• Citovat
  • Upravit
Pepazhornidolni
24.8.12 23:48

Výstižný Scalexův popis včerejšího dílu farmy:
 http://prask.nova.cz/…videm-2.html

• Citovat
  • Upravit
3307
25.8.12 07:22

Na slovákoch už šla upoutávka na novou sérii Farmy.Na ni se těším :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
25.8.12 07:25
@Marka76 píše:
Na slovákoch už šla upoutávka na novou sérii Farmy.Na ni se těším :dance: :dance: :dance: :dance:

Fakt? to je super, já viděla jen část 2. řady, mám to stažené a ještě jsem nestihla to dokoukat. Tak to se moooc těším :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
25.8.12 10:18
@Pepazhornidolni píše:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
25.8.12 10:46
@Pepazhornidolni píše:

úžasně napsaný :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kassioppeia
25.8.12 12:35

Michal si mohl zvolit Milana, protože věděl, že hospodář ho má dost rád. A zase spousta lidí ho nemusí, takže pokud je hospodář zvolí jako silnější dvojici a postoupili by do finále (mohl předpokládat, že postoupí oba dva), tak kdyby měli hlasovat např. diváci, event. farmáři, tak zvednou ruku pro Michala.
Jinak pravidla mi přijdou normální, Terka to podle mě myslela tak, že když se mělo dít něco nového, tak nám to řekla. A že je smíšený duel a předtím být nemohl? To by ty pravidla fakt museli úplně změnit, protože si neumím představit, že by si ve smíšeném duelu někdo vybral přetahování - a pořád soutěžit v almanachu by byla docela nuda.
Jinak teď už fandím Michalovi, i když jsem ho nesnášela.

• Citovat
  • Upravit
504
25.8.12 12:36

Přeju to take Michalovi, vic než te blondaté nadheře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kassioppeia
25.8.12 12:42
@panenka87 píše:
Nevim ale uz se tomu doma taky divime, ze ma tu pusu tak dlouho olezlou! je to vubec opar?:-D

Podle mě měla jako malá rozštěp ne? To asi opar nebude!!!

• Citovat
  • Upravit
3956
25.8.12 12:43

Mě zase hned, jak si měli vybrat dvojici napadlo, že horší dvojice půjde do duelu a přišlo mi, že to napadlo i Michala a že nechtěl jít do duelu případně s Jirkou nebo se Šárkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.8.12 14:11

Sarka se tam posledni tyddny jen vezla diky tomu, ze nemela soupere a nemohla jit do duelu. kdo vi, jak by to bylo, kdyby libuse nepodlehla a jana sama neodesla. michal tim celou dobu proplouval a tyden za tydnem mel na krku riziko odchodu domu. sarka je hracka, misa je kamarad.ona bude bojovat a on se bude bat drtit holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
25.8.12 14:27

Myslím, že Michal Šárce tu výhru opravdu přeje, sobě teda taky, tak to bude mít hodně těžký. Je to taková dobrá duše, takže myslím, že Šárka vyhraje, ta tohle neřeší a prostě chce vyhrát. To že si Michal vzal Milana do dvojice udělal podle mě proto, že ho nepřál Šárce, vypočítavost mi k němu nějak nesedí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
25.8.12 15:44
@kassioppeia píše:
Podle mě měla jako malá rozštěp ne? To asi opar nebude!!!

Udajne to je znamenko, odpoved jsem uz na to dostala. Trosku opozdene na me reagujes;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hellll
26.8.12 19:11

Holky tak co už se těšíte?

Co myslite jak to dopadne?

• Citovat
  • Upravit
9989
26.8.12 19:13

Tipuji, že každý bude mít jeden bod a pak rozhodnou diváci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí